joabab
Fanka BB :)
Jasne . Super [emoji16]Najważniejsze że wszystko ok tym jednym
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne . Super [emoji16]Najważniejsze że wszystko ok tym jednym
Moje tsh to 0.02 i moja go wyslala pismo do szpitala zeby sie tym zajeliJa jestem po wizycie z dzidzia wszystko ok ma 5cm.Wyniki wyszły średnio tsh 5,200 i cukier podwyższony do tego ten mocz.Jak wybiorę wszystkie tabletki na infekcje mam powtórzyć mocz i zrobić glukozę z obciążeniem.I do endo na tip top
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez tulilam wc przed chwila i zaraz po jakiejs zgagi dostalam...A mnie jakos znowu niedobrze i zaczelo mdlić. Kiepsko sie czuje, chyba jakis szybki prysznic i spróbuję zasnąć :/
A mialas dwa serduszka ostatnio czy tylko dwa zarodki?Ja po USG
No i nastąpiła jedna zmiana. Jest duży pęcherzyk i ścianka ale drugie dziecię się nie rozwinęło. Z tym co jest jest wszystko ok. Wychodzi termin równo z okresu
Były dwa zarodki, z serduszkami lekarka nie była pewna bo słaby obraz.Ja tez tulilam wc przed chwila i zaraz po jakiejs zgagi dostalam...