reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny byłam nie dawno na wizycie dzidzia jest zdrowa :) i ma juz 3 cm ale musze jechac do lekarza do polski bo moje ubezpieczenie nie obejmuje i musze jak najszybciej jechac bo jeszcze nie mam karty ani zadnych badan :/

Ciekawe czy w irlandii nacinaja? Ja nie wiem co ja wole bo to pierwszy raz... bedzie trudna decyzja czy cesarka czy sn...

A tak wogole to nie wytrzymalam i jednak umowilam sie na sobote na usg[emoji4] mialam isc dopiero za 2 tyg na prenatalne ale jakos pewniejsza bede jak sprawdze
w uk cesarka nie jest opcja zbaczy nue mozesz sobie wybeac -wiec sprawdz czy w Irlandii nie jest podobnie....druga cesarka owszem juz od Ciebie zalezy ale nie pierwsza...

@IsabellaSimon No bo mam tylko niebieska karte narazie nie mam.ubezpieczenia niemieckiego a i slubu tez nie mam wiec narazie zostaje polska taka ciezka sytuacja :) ale na szczescie nie cale 300 km :) wiec do soboty musze jechac bo juz 9t4d a chce sie zalapac na bacikowe

A osoba ktora nam doradzila to wyszlo ze sie nie zna :/

reklama
Hej :)
Ja też rodziłam bez znieczulenia i pękłam bo byłam obrażona na nacinanie ;) już więcej się nie obrażam haha

Po CC 12 godzin plackiem u nas się leży :)
A jedno CC jest wskazaniem do drugiego.

Ja chodzę prywatnie i prywatnie badania. Na pappa też się chyba zdecyduje. Zależy na kiedy wyznacza.

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry