reklama
joabab
Fanka BB :)
Nie miałam znieczulenia przy pierwszym porodzie .Słyszałam ze przy znieczuleniu są większe szanse na rozdatcie bo radząca nie czuje a prze.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
IsabellaSimon
w uk cesarka nie jest opcja zbaczy nue mozesz sobie wybeac -wiec sprawdz czy w Irlandii nie jest podobnie....druga cesarka owszem juz od Ciebie zalezy ale nie pierwsza...Ciekawe czy w irlandii nacinaja? Ja nie wiem co ja wole bo to pierwszy raz... bedzie trudna decyzja czy cesarka czy sn...
A tak wogole to nie wytrzymalam i jednak umowilam sie na sobote na usg[emoji4] mialam isc dopiero za 2 tyg na prenatalne ale jakos pewniejsza bede jak sprawdze
IsabellaSimon
ojejku jak to?Dziewczyny byłam nie dawno na wizycie dzidzia jest zdrowa i ma juz 3 cm ale musze jechac do lekarza do polski bo moje ubezpieczenie nie obejmuje i musze jak najszybciej jechac bo jeszcze nie mam karty ani zadnych badan :/
kredka82
A czyli od razu zakladaja ze naturalnie? No pewno sie w szpitalu dowiem za 3 tygw uk cesarka nie jest opcja zbaczy nue mozesz sobie wybeac -wiec sprawdz czy w Irlandii nie jest podobnie....druga cesarka owszem juz od Ciebie zalezy ale nie pierwsza...
IsabellaSimon
tak-cesarka nie jest opcja wogole z Toba ma ten temat nie dyskutuja. o ile sa przeciwskazania np pozycja posladkowa etc a i tak beda chcieli zniechecic....A czyli od razu zakladaja ze naturalnie? No pewno sie w szpitalu dowiem za 3 tyg
@IsabellaSimon No bo mam tylko niebieska karte narazie nie mam.ubezpieczenia niemieckiego a i slubu tez nie mam wiec narazie zostaje polska taka ciezka sytuacja ale na szczescie nie cale 300 km wiec do soboty musze jechac bo juz 9t4d a chce sie zalapac na bacikowe
A osoba ktora nam doradzila to wyszlo ze sie nie zna :/
A osoba ktora nam doradzila to wyszlo ze sie nie zna :/
reklama
Roni21
Spider's Web
Hej
Ja też rodziłam bez znieczulenia i pękłam bo byłam obrażona na nacinanie już więcej się nie obrażam haha
Po CC 12 godzin plackiem u nas się leży
A jedno CC jest wskazaniem do drugiego.
Ja chodzę prywatnie i prywatnie badania. Na pappa też się chyba zdecyduje. Zależy na kiedy wyznacza.
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też rodziłam bez znieczulenia i pękłam bo byłam obrażona na nacinanie już więcej się nie obrażam haha
Po CC 12 godzin plackiem u nas się leży
A jedno CC jest wskazaniem do drugiego.
Ja chodzę prywatnie i prywatnie badania. Na pappa też się chyba zdecyduje. Zależy na kiedy wyznacza.
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom