wanda123
Fanka BB :)
Ja mam 31[emoji6] ale już 3 [emoji6]Dużo z nas ma wizytę 30.08
Agnes
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 31[emoji6] ale już 3 [emoji6]Dużo z nas ma wizytę 30.08
Agnes
Super , ze wszystko ok, a to cos co pulsuje to serduszko [emoji173][emoji175][emoji176][emoji3]Dziewczyny jestem po wizycie. I trochę w szoku, musiałam iść do innego lekarza bo mój ma urlop i karta ciąży założona! 6 tydz. Dla mnie trochę za wcześnie ale dobre wieści bo wszystko ok. Widać zarodek, ciało żółte, pęcherzyki, i coś pulsuje, teraz muszę być dobrej myśli. No i mogę dziadkom powiedzieć [emoji4] w pracy wychodzi na to że powiem po 10 tygodniu.
I tak ulga że mój lekarz wraca... [emoji4]
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobry . Dziś o 18.20 mam wizytę .
Ale mi dobrze w Polsce , nawet mi się nie chce myślę o powrocie do UK .
My wczoraj powiedzieliśmy, facet mój zrobił takie bodziaki [emoji16]
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedział od czego są te plamienia?Po wizycie ok. Wychodzi z usg 7 tydzień i 2 d . Z Om 8 tydz i 3 d. Zarodek ma 12 mm, serduszko 138 uderzeń / min ? Nie wiem kurcze .... Aż mnie trzęsło z stresu wam powiem . W razie jak bym miała więcej plamien przepisał mi jakieś tabletki z progesteronem .
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Nie stresuj sie na zapas . Moze okaze sie, ze jest wszystko dobrze, tego Ci zycze [emoji11] .Super ze wszystko jest dobrze Joabab.
Ja jutro rano idę na emergancy wizyte, bo przez ostatni tydzień bardzo bolala mnie lewa strona podbrzusza , podejrzenie jest ciąży pozamacicznej..
Chyba dziś nie zasne bardzo sie boje, ze stracę mojego maluszka....
Nie stresuj sie na zapas . Moze okaze sie, ze jest wszystko dobrze, tego Ci zycze [emoji11] .
Kto powiedzial Ci o tym podejrzeniu?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, żeby to jednak okazało się nieprawdą [emoji6]
Dzieki za mile słowa
Ja mieszkam w UK i zostalam zbadana dziś przez lekarza rodzinnego ktory wyslal mnie na jutrzejszy skan.. By zobaczyc czy wszystko jest ok.
I to wlasnie lekarz powiedzial mi o tym podejrzeniu..
Staram sie myslec pozytywnie...ale czasem to trudne gdy cały bok boli