reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Jakbym mogla robilabym usg co tydzień, by sprawdzic czy wszystko ok z dzidzia. Taki schiz ale po poronieniu boje sie kolejnej straty maluszka. Czy wy tez tak macie? :)

Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum BabyBoom
Raczej nie da się po stracie od tak zostawiać złych myśli z tyłu głowy.Staram się wierzyć, że tym razem będzie inaczej.Ciesze się każdym nowym dniem [emoji2].Każdy ból piersi senność i złe samopoczucie utwierdza mnie w przekonaniu, że jest dobrze i wszystko idzie w dobrym kierunku.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj moja rówieśniczko, tez mam 23 lata i myślałam ze będę najmłodsza na forum :) Może urodzimy podobnie bo u mnie zaczyna się 7t wg kalkulatora ale z okresu wychodzi 6t i 2d :)

Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum BabyBoom
6t i 2d to 7 tydzien[emoji3]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja za 10[emoji3] ale na twoje wyniki czekam jak na swoje[emoji6]

Masakra z tym czekaniem...mdli mnie dzisiaj okropnie, mam wrażenie że żołądek pusty mimo ze zjadlam 3 bułki dzisiaj...spac mogę na stojąco...

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Masakra z tym czekaniem...mdli mnie dzisiaj okropnie, mam wrażenie że żołądek pusty mimo ze zjadlam 3 bułki dzisiaj...spac mogę na stojąco...

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Ja nie czuje dużego głodu, jem mało. Ale tak jak wspominałam wcześniej... Ja mogę bo mam nadwage[emoji3] mdłości mam rano, ale po zjedzeniu czegoś, mija.

reklama
Do góry