reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Hej mamuśki . Witam się i ja. Ostatnia @ 22.06 druga ciąża , różnica między dziećmi prawie 10 lat Syn nawet nie chciał słyszeć o rodzeństwie , nie wiem co to będzie
Cześć. Co będzie? Będzie dobrze. :) Często jest tak że mimo początkowego wyparcia takie starsze rodzeństwo jest bardzo pomocne. Nawet chłopcy. Miałam kolegę w podstawówce, któremu urodziła się siostra gdy miał jakieś 13 lat. Z początku obciach, w mniemaniu kolegi, ale później okazał się najlepszym starszym bratem pod słońcem :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Część dziewzyny:) ale dzisiaj naprodukowalyscie a ja mam ostatnio kłopoty z netem:growl: co do lekarza to również mam wykupiony pakiet i bardzo sobie chwalę dodatkowy plus że poza wizytami u specjalistów również badania krwi mam w cenie pakietu:) co do farbowania włosów... w pierwszej ciąży farbowałam teraz też farbuje:tak: rozmawiałam z lekarka przy pierwszej ciąży i powiedziała że teraz są dobre farby i spokojnie mogę farbować. :laugh2:
Witam również nowa mamusię - ja również ostatnia miesiączkę miałam 22.06:D
Miłego wieczoru:)
Produkcja ulatwiona bo aplikacja w komórce przesyła powiadomienia o nowych postach :) Gdybym korzystała z komputera to bym pewnie odpowiedziała raz dziennie a tak... w sklepie, tramwaju, na ulicy...:) czy to już technologiczne niewolnictwo? :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej mamuśki . Witam się i ja. Ostatnia @ 22.06 druga ciąża , różnica między dziećmi prawie 10 lat Syn nawet nie chciał słyszeć o rodzeństwie , nie wiem co to będzie
Witamy :) Bedzie dobrze, miedzy mną a moim bratem jest 16 lat różnicy wiec wiem, co mowię ;) na początku syn bedzie mówił, ze nie chce rodzeństwa, ale gdy dzidzi juz sie urodzi wszystko sie zmieni :)

O dzięki dziewczyny. Czy któraś cierpi na obrzydliwie uciążliwe wzdęcia ? Wieczorami to mam brzuch jak w 5 miesiącu
Zazdroszczę Wam tych wizyt teraz u lekarzy i USG . Ja mieszkam w UK i muszę czekać jeszcze z 5-6 tyg

O dzięki dziewczyny. Czy któraś cierpi na obrzydliwie uciążliwe wzdęcia ? Wieczorami to mam brzuch jak w 5 miesiącu
Zazdroszczę Wam tych wizyt teraz u lekarzy i USG . Ja mieszkam w UK i muszę czekać jeszcze z 5-6 tyg
Hej
Tez mam często wieczorem [emoji57] własnie w ktorym tygodniu poszlyscie do lekarza ?
Ja mieszkam w niemczech i zadzwoniłam się umówić i Pani zapisała mi dopiero termin na 16 sierpnia [emoji5] czyli to juz bedzie 7 tydzien ciaży.

Agnes

Ja byłam wczoraj u lekarza i się dowiedziałam , że dostanę list ze szpitala na pierwsze USG ok 11-13 tyg i dopiero po tym położna i książeczkę ciąży ooo . Też sobie aplikacje właśnie zainstalowalam, a co [emoji16]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Tez mam często wieczorem [emoji57] własnie w ktorym tygodniu poszlyscie do lekarza ?
Ja mieszkam w niemczech i zadzwoniłam się umówić i Pani zapisała mi dopiero termin na 16 sierpnia [emoji5] czyli to juz bedzie 7 tydzien ciaży.

Agnes

Ja byłam w poniedziałek ze względu na silne bóle podbrzusza ale był to dopiero 3-4 tydzień i jeszcze nic nie było widać prócz malutkiej kropeczki, ktora prawdopodobnie moze cos zwiastować. Kolejny termin mam na 14.08 i mam nadzieje, ze juz bedzie cos widać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry