reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Ja ponownie Was witam :-)
Dziewczyny a mnie sie wydaje ze te moje bole i biegunki to tak tylko sobie sa haha bo przy poprzednich porodach zawsze mialam wywolywane bo rozwarcia brak :-( i teraz boje sie tego samego bo wiem jaki to potworny bol tym bardziej ze zawsze mam z kregoslupa. Takze zobaczymy jak to bedzie....
Evcia i Iza podkurujcie sie teraz poki macie jeszcze czas bo troche sil trzeba miec przy porodzie, wiec zycze Wam duzo zdrowka jak i wszystkim dziewczynom.
Ciekawa jestem ktora z nas bedzie nastepna?
Poki co zycze milych snow i udanych nocek tym ktore w planach mialy pieszczotki ze swoim M :-p

reklama
no i wraca...tzn wypisali, a że on zakręcony to kurka boimy sie ze zamiast taxi to komunikacją będzie chciał jechać. pozyjemy zobaczymy.

obym sie z nim nie wymieniła ha ha ha dzis nie mam humoru na poród :-)

Anka4 trzymam kciuki

Felidae tatuś Wam troszkę strachu narobił

Phel no jesteś w końcu bo tu cały watek się o Ciebie martwił

Eevcia zdrówka

ciekawe czy ktoś się rozpakował
ja wieczorem miałam jakieś dziwne bóle, ni to żołądek , ni zaparcia, ni jak na @ , a i tak przeszło

łóżeczko skręcone , prawie:baffled:, od samego poczatku coś tam było żle wywiercone albo śruba źle nagwintowana i zawsze był z nia problem żeby przykrecić, więć skręciłam prawie całe , zostały się dwie śruby których nie mogłam za cholere, myślałam że się wscieknę, M sie później namęczył ale też tylko jedną przykręcił, i dzisiaj bedzie szukał w warsztacie innej.

Ja dzisiaj do fryzjera:-D:-D

No proszę Lenka do fryzjera idzie na bostwo sie zrobić a mnie jakieś chorobsko bierze :-( Pól nocy meczylam sie z oddychaniem bo zatoki mi zaatakowało i chodzę pól przytomna do tego dzieciaki w domu bo szkoła zamknięta przez egzaminy, masakra nie wiem jak dzisiaj będę funkcjonować?

Witam i ja, zaraz sobie kawkę zrobię :-)
Phelaniu, myslę, że to stres, mnie też coraz częściej "goni" :baffled:

A ja mam na dzisiaj termin i poza bólem krocza nic się nie dzieje :baffled: musze poszukać coś, co wywołuje poród, bo chyba nie chcę jechać do szpitala i czekać, tym bardziej, że lekarz kazał byc w niedzielę, ale nie powiedział, że podłączy oksytocynę, tylko gadał o monitorowaniu :baffled:

reklama
Do góry