hej pięknoty
Jestem,jestem nie urodzilam i was nie opouscilam

Łoooo matko jeden dzien mnie nie bylo a tak sie martwcie dziekuje:* :-)Najwaznijesze ze nasze forum ruszylo pełna para widze

i wszystkie zaczynamy wyczuwac symptomy zblizajacego sie porodu

Dzis bylam na wizycie "opisze w odpowiednim watku" (mieszane uczucia

)
Nie pisalam bo konczylam wyprawke dla Marcelka popralam czesci od kolyski jutro bedziemy skladac,bylam z mlodym jeszcze na zakupach (obkupic go na wiosne) bo wiem ze pozniej czas nam nie pozwoli...
Dzis mi sie snil poród a mojemu M ze jest policjantem hehehehe...Ogólnie po dzisiejszej wizycie zaczynam sie bac porodu jeszcze gin mi powiedział ze moze tak byc ze znów bede rodzic bez znieczulenia,bo drugi poród szybko przebiega

ogólnie od wczoraj pije liscie z malin

mam nadzieje ze nie urodze w aucie
magda1977- ja nie wiem chybna wolalabym w nocy skurczy dostac ..bo w dzien nie mam z kim Alutka zostawic

a tak to M by przyjechał z pracy (tylko on ma taka prace ze pracuje kiedy chce);-)wiec tu jest duzy plus...wiekszosci porodów (skurczy ) jest w nocy lub nad ranem tak mi sie wydaje...
madzikowska- ja mam dosc czeste ostatnio bóle brzucha, czasem mysle czy to juz to czy baczka nie moge puscic

PPPP
Ide dziewczyny napisac relacje z wizyty i uzupelnic nasza liste bo widze ze pojawily sie nowe bobaski kwietniowe

PP