reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Mnie teraz chyba dopiero puściło.. Już nic nie boli, nie spina się.. No. Nie rodzę :p
Widzę jednak, że kolejna kwietniówka dołączyła do grona rozpakowanych.

Kasiek - mój mąz by mnie zjadł gdybym mu z takim tekstem wyskoczyła.
Nef - odpoczywaj ile możesz.

Wy wszystkie sprzątacie, a mi się nie chce. Podłoga się klei, ale co tam. Czekam aż się któryś na amen przyklei to umyje ;)... Kołyska na strychu też czeka... ale na niej to mi akurat mało zależy.

reklama
Witam w ten śnieżny dzień, zaspy po pas i ciągle pada, do kitu z taką pogodą.

Nef zazdroszczę Ci z tą mamą, u mnie non stop coś chcą, Antek ostatnio nawet sam do łazienki nie pójdzie bo się boi:angry:, nie wiem o co chodzi.
Ja też bym chciała dużo rzeczy zrobic ale się powstrzymuję, , byle do wielkiego ptk, i tak zniosłam gondole ze strychu żeby wyprać, oczywiście pół strychu w śniegu, chętnych do zgarnięcia nie ma a jak zacznie się topić to wszędzie będą plamy.Antek ma zawaloną krtań i zaczyna schodzić na oskrzela, może jak przyjdzie wiosna to się wychorują w końcu.

Nie odpiszę każdej z osobna, bo za dużo, ale fajnie jak tak gwarno na forum.No i sypiemy się powoli, i jak tu nie zazdrościć tym co już mają 37 skończony;-).

lepszej pogody i nastroju życzę

Hm:-D mam pytanie powiedzcie mi jakie kosmetyki i co zabieracie ze sobą do szpitala:-D bo tam gdzie mam zamiar rodzić to w wyprawce nawet jest napisane że można ewentualnie przynieść własne pampersy i ubranka więc jestem trochę zdezorientowana:-D więc oprócz koszul szlafroków piżam reczników co jescze potrzebne bedzie dla mnie w kosmetyczce do szpitala:-D dziękuje za pomoc

Haniu jest taki temat "Niezbędnik szpitalny" i tam są listy co która bierze. Przeczytaj na spokojnie i porównaj z tym co masz na liście ze szpitala. Wiadomo, że wszystkie kosmetyki typu: szampon do włosów, żel, pasta itd musisz mieć swoje. Ale najlepiej poczytaj co napisały dziewczyny

i ja już po obiadku... dziś poszłam na łatwiznę i zrobiłam chłopakom ich ulubione spagetti... robi się szybko i nie ma ryzyka że nie zjedzą...

tak tak... my tu panikujemy, rozprawiamy o prasowaniu, a inne cicho siedzą i na porodówkę jeżdzą i tylko nam piszą że już są ze swoimi maleństwami...

miłego popołudnia :-)

Kobity, czy Wy tez tak macie ze jak lezycie to czujecie taki ucisk na nie wiem pachwiny i macie przy tym takie odczucie ucisku na klatke ,bezdechu:/ nie wiem jak to wytłumaczyć :dry:

reklama
Czesc Dziewczyny!
Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie, bo bardzo dlugo nie pisalam, ostatni raz w listopadzie :zawstydzona/y:. Mam nadzieje ze znowu przyjmiecie mnie do grona kwietniowek. Nie pisalam tyle bo mialam problemy z firma a pozniej ze zdrowiem. Co chwile chora bylam i w szpitalu. Teraz jest w miare ok. A co u Was. Ile dziewczyn juz urodzilo? Czyzby dotkas ma juz malenstwo???

Pozdrawiam

Do góry