reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

asiak = pozytywne myslenie to połowa sukcesu:-D my zauważyliśmy, że od kiedy ja siedzę w domu to zużycie prądu wzrosło o 50%, a ja naprawde lubię siedziec w ciemności, góra jedna lampka:sorry2:

reklama
No ze swedzeniem to prawda czasem cos sie odezwą :happy: Uff ulzylo mi troszkę :)) no powiem wam ze tez teraz przychodzą nam rachunki za prąd :/ znaczy sie rodzicom :/ tu lampka włączona telewizor czasem komputer i ciągnie prąd :crazy: A niestety o przeprowadzce na swoje możemy tylko pomarzyć

Witam.
Termin porodu mam ustalony między 12 kwietnia( to wyliczenie z ostatniej miesiączki) a 23 kwietnia (to jest wynik USG):szok:
Lekka rozbieżność, ale cóż przynajmniej nie będę jak szalona czekała na jeden termin.:-)

iza- mnie tez już nie bolą, widac to normalne;-)
malbretka- stewia ok, ale faktycznie ja czuję posmak inny. mój T dzis nie wyczuł nic, a ja jak zwykle wybrzydzam ale trudno, tak jak mówisz, są rzeczy które trzeba posłodzic, wolałabym cukier ale muszę się stewią zadowolić:zawstydzona/y:
kaomka- witamy:-)

Ja jUz pewnie bede shizowac na poczatku marca:/ nie wiem takie mam jakieś przeczucie od samego poczatku ze urodze na poczatku kwietnia:baffled: w sumie to początek czy koniec dla mnie nie ma roznicy byle by mała zdrowa "wyszła":tak:

mi na początku lekarz powiedział że ledwie 8% dzieci rodzi się w terminie :-) więc ja się nie przywiązuje za bardzo do tej daty. ale to prawda - godzina W zbliża sie nieuchronnie - z jednej strony czuję ekscytację i radość, z drugiej trochę się boję... zobaczymy...

reklama
tiramissu, nie ja decyduje o dostępie, muszę uzgadniać z resztą...napisałam Ci prawdę, miałam kłamać? super...zawsze wyznawałam zasadę mówienia prawdy, ale widzę, że trzeba niektóre osoby łechtać a szczerość wywalić do kosz

Nef
, strasznie widzę boli Cię, że przeniosłyśmy się na FB, to chyba nie jest przestępstwo jeśli chce się pisać w gronie osób które pisać ze sobą, chce, umowy na wyłaczność nie podpisywałyśmy...

nie mam takiej mocy by robić coś sama, a tymbardziej bez admina, który dostęp do wz daje...jak narazie tiramissu jak pisałam Ci w prv wiadomości odezwu od admina nie mam

ja rozumiem, że wszystko to wina moderatorki dotki, bo to ja jestem moderatorem i mi przypada niestety to "zacne" miano dawania czy zabierania dostępu- podkreślam, nie sama o tym decyduje...a jeśli chodzi o Was kochane, to bardzo Was lubie oczywiście są tu osoby, które swoimi postami pozostawiają niesmak i stąd pewnie jest nas mniej, szkoda, że nadal nie jesteście w stanie napisać czegoś bezpośrednio do osoby której sprawa dotyczy i wyjaśnić...to jest przykre, że reakcja łańcuchowa daleko już poleciała...nakręcajcie się wspólnie- napewno będzie Wam z tym lepiej

tak czy inaczej ciepło Was pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry