reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

haha no tak, tylko czy do tych wiekszych dzieci tez przyjdzie?? Dzisiaj w sklepie widzialam jak ojciec mowi do synka,, badz grzeczny, bo jak nie to mikolaj do Ciebie nie przyjdzie'' No i to sie nazywa szantaż emocjonalny haha:rofl2:

ja tego szantażu jakieś 3 tygodnie używałam w kryzysowych sytuacjach - skutkowałam heheh

Mój Młody przygotował ciasteczka i mleko dla mikołaja a teraz czuwa...ciekawe o której padnie :-D

reklama
Chciałam Was przeczytać jak się obudziłam (czyli o 13 haha o musiałam ten szpital odespać :-D) ale M zrobił nalot no i dopiero jestem wolna :-p

Dotkas Mi dzisiaj mama M mówiła,że jego brata rodziła w św.Zofii i w ogóle super ma wspomnienia. No ale jeszcze jest czas więc poczytam sobie o tych położnych i szpitalach w internecie i podejmę jakąś decyzję :tak: A ten anestezjolog siwy nie był ale ważne , że miły:-p Może akurat oni w tym szpitalu są fajni ! Udanego dnia w przedszkolu z córcią!
yoohoosek Ja mam ocieplane leginsy z Butiku ale one nie są ciążowe. Kosztowały chyba 30 zł więc można kupić większe tak na okres ciążowy :-p Ale moim zdaniem najcieplejsze to są dresy!! polecam !!
Pchla Gratuluję sukcesów kulinarnych!! Zamierzam iść w Twoje ślady i upiec jakieś ciasteczka świąteczne bądź pierniki ale to dopiero w weekend - mam nadzieję,że mi się uda :-p
ladies Mi raz leciała krew z nosa w ciąży - aż się przeraziłam ale czytałam, że to się zdarza więc nie ma czym się niepokoić :tak:
Notka Co człowiek to inna opinia ;-) A gdzie na Ursynowie byłaś w sklepie?
Ankzoc Współczuję przygody z komputerem, mnie by chyba coś trafiło :wściekła/y: No i oczywiście udanego występu Majusi!!
Nef Zdrówka dużo Ci życzę bo już tak biedna chorujesz i chorujesz! A Gosia może miała dzień głodomora albo..FAKTYCZNIE JĄ PODMIENILI :-)

Ale dziś naskrobałyście ;P
Wszystkie sprzątają, gotują, ogólnie świąteczne przygotowania rozpoczęte:)
Agata-moja mała też głową w dół była ułożona i lekarz powiedział, że to zupełnie normalne, dziecko jeszcze nie odczuwa różnicy.
yoohoosek- też mam ocieplane leginsy, uwielbiam je, mega wygodne, a kosztowały jedynie 10 zł :D
Pchla-ja gotować lubię, ale nie dla samej siebie, ogólnie lubie eksperymentować, co do pieczenia moja siostra jest mistrzynią, choć serniki zawsze ja robię :D

Ja dziś spędziłam cały dzień po za domem, szukałam prezentów, jeszcze babcia mnie poprosiła, żebym i od niej coś pokupowała tym maluchom w rodzinie, czyli jej prawnukom (ona biedna nie ma już siły i pomysłów).
Idę chyba spać, jutro rano mam wizytę, więc muszę się wyspać :)
Miłego wieczoru!!

AgaWra no Mikołaj :-D a tak serio to mamusia z miłą chęcia hihi

Phelania
w zeszłym roku Filip już coś "kumał" ale w tym to jest już tak naprawdę świadomie i z emocjami :-)
już chcę widzieć tą radość rano..byleby to nie była 5 rano :-D:-D

Nef to cudownie, szkoda, że Ci dziecko podmienili, ale jaka ulga, że spokojnie mogłaś zjeść...tylko uważaj, bo niedługo może być tak, że kto pierwszy ten lepszy ;-):-D:-D:-D

ladies, dobrze, że z Małym już lepiej :tak: a co do mojej pupy, no lubię ją :zawstydzona/y: najważniejsze, że mój R ją lubi, bo tak nie było by ani Amelci, ani drugiej Niuni :-D:-D:-D w końcu to ze względu na moje tyłozgięcie macicy zaszłam w ciążę od tyłu ;-)

A dziś w nocy będzie chodził .....starszy.....grubawy ..... siwy .....brodaty.........
Święty Mikołaj :szok:
a no przyjdzie...moja czeka, chociaż powiedziałam, że przyjdzie dopiero jak zaśnie a i jeszcze jej zamąciłam w główce, bo ostatnio z nami spała i za chiny ludowe nie chciała u siebie (nie wiem coś Jej się poprzestawiało :dry:), powiedziałam, że musi dziś koniecznie spać w swoim łóżku, w swoim pokoiku, bo jak Mikołaj przyjdzie i zobaczy, że Jej nie ma śpiącej w łóżeczku to pomyśli, że tutaj dzieci nie ma i prezentu nie zostawi...teraz siedzę obok łóżka Ami i czekam aż zaśnie...a Ona co chwila a kiedy Mikołaj przyjdzie? noż cho.lercia...jak zaśniesz ;-):-D

ja tego szantażu jakieś 3 tygodnie używałam w kryzysowych sytuacjach - skutkowałam heheh
hehehe, to ciekawe, bo ja też tak szantażuję zazwyczaj właśnie od listopada :-D

klaudia- pytanie kto zje ciasteczka i mleko?:-D
ja tam mogę się za Mikołaja przebrać i zjeść ciasteczka popijając mlekiem ;-):-D

aaaa, tylko pamiętaj, że teściowa rodziła kilka ładnych lat temu zapewne :sorry2: ja nie mówię, że św. Zofia jest nie w porządku, bo jest ok i personel podobno też, ale prawda taka, że zanim nie sprawdzimy na własnehj skórze nie powinnyśmy wydawać opinii, dlatego ja wydaję na podstawie tego co przyżyłam na Madalińskiego, że jest super,tzn był w 2008 roku w maju, jak jest teraz nie wiem

Hej dziewczynki pisze z komorki bo K obstawia meczyki i nie ma szans juz dostac sie do klawiatury.
Pisalam dzisiaj o kumpeli, moje przeczucia jednak sie sprawdzily, niestety ciaza pozamaciczna i jajowod usuniety :(
Glowa mnie boli bo caly dzien poplakiwalam gdzies w kacie, dopoki nie dowiedzialam sie co jest grane...
Takze jeszcze raz Wam dziekuje za cieple slowka, troszke podczytywalam posty bo milo sie z Wami przebywa :)

Dotkass poczytalam Twojego bloga (bo to chyba Twoj ? )- super sie go czyta hehe

Moze jeszcze sie przylacze pozniej jak odzyskam wladze :)

alex, jeśli piszesz o tym co jest w mojej sygnaturze to tak mój, trochę go ostatnio zaniedbałam, muszę nadrobić :sorry2: i dziękuję :-)

Iśku, ja dostałam od Mamy słodycze i już ich nie ma hehehe, z R nic sobie nie kupujemy tylko Amelci :tak:

a i na Święta nie jadę do Mamy, Mama przyjeżdża do nas, stwierdziliśmy, że za dużo kłopotu, psa ciągnąć do bloku, wychodzić z nim masakra, a tak to wyjdzie na ogródek i już...teraz musze tylko R przekonać do żywej choinki, ale damy radę razem z Amelcią :-D

dobrej nocki

reklama
Hej dziewczyny, ale z was super kurki domowe ;-):-) y na leniwca jedziemy na święta do rodziców, więc nie musimy aż tak się przygotowywać, ale wigilie mam wolną, więc juz na weekend do nich przyjedziemy zeby pomoc w przygotowaniach :) w tym roku sie wycwaniłam- podobnie jak w ubieglym i wszystkie prezenty kupuje na allegro, Najwiekszy problem mam z moim T- co wy kupujecie swoim mezom? Moze coś ściągnę? :-D

Do góry