reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Ja muszę napisac list do swojego osobistego Mikołaja jutro, bo zapomniałam. Męzowi mam w planach zakup nowego portfela i chcial jakis tam kosmetyk, mialam na mysli jeszcze koszulę i moze cos tam jeszcze . Chciałam mu kupic bajerancki zegarek noo ale nie mam, az tyle pieniazkow teraz. Chętniej pewnie by sie ucieszyl z alusow i opon zimowych :-D

reklama
madan Powodzenia jutro na wizycie! ;-)
tiramissu Zależy co lubi Twój ukochany, ja tu nie mogę się zdradzić z prezentem bo jeszcze wyczai :-p Ale rok temu kupiłam mu w ramie plakat takiego samochodu i z tyłu napisałam,że nie stać mnie na prawdziwy ale kiedyś dostanie :-p
Dotkas Nie ma to jednak jak prawdziwa choinka!! Na pewno Wam się uda przekonać R :-)

dziewczyny jecie moze takie rybki w sosie np. pomidorowym z puszeczek/konserw? nie wiem jak to sie nazywa: maja duzo witamin i ja nimi sie czasem zajadam lubie rybki w takiej postaci...:)
a podobno duzo kobiet nie je ich w ciazy mowiac ze nie mozna..:p
nic mi sie nie dzieje od nich a wydaja sie byc zdrowe.. no coz:p

dotkass i to najwazniejsze!!hehe:)) mamy kochanych facetow:)))
tiramissu Moj M ma doslownie wszystko... z szafy sie wysypuje.. zegarkow ma kilka.. perfum tez duzo...i zawsze nie wiem co mu kupic. wiec sie pytam:p i to co np. by mu sie przydalo poprostu kupuje:D
chcialabym spelnic jego marzenie i np wykupic mu skok ze spadochronu lub cos podobnego ale na to jeszcze musi poczekac:D nie zarabiam i mnie nie stac:D

Dotkass zapomnialam dodac ze tytul bloga jest zaje...fajjny :) i jezyk ktorym piszesz mega przystepny i wyluzowany :) hehe nadrob, bedzie co czytac w zimne wieczory :)
Ale sie dzisiaj Ciebie czepilam co? Hehe
Agatka oczywiscie skok swietny prezent :)
Takie sie robi byki jak sie pisze i czyta z kom :)

Ostatnia edycja:
No więc jestem w prawdzie nadal z komórki ale za to już szczęśliwa posiadaczką nowego laptopa :)
Mąż poszedł o 19 i po kilkunastu telefonach wybraliśmy haha laptopa więc mamy już nasz prezent mikolajkowy :)
Maja też w bucikach ma prezenty wstawione hihi specjalnie pod same drzwi podstawila buty... ale będzie miała radość z rana..
dobra muszę was nadrobić jeszcze z komórki..

Phelania u nas padał śnieg cały dzień i co z tego skoro zaraz się topił więc witaj w klubie... dzieki za odp w spr leginsow, super są. A w biedronce możesz synkowi kupić te drewniane klocki w pudlach z sorterem moja Maja do tej pory się bawi nimi. myślę że tak 3 latka..widzę po mojej , wcześniej to na mikołaja płakała,nie okazywała takich uczuć radości

Notka mam nadzieję że zakupy się o
udały :)

Dotkasss uwielbiam te twoje zdrowe podejście do własnej osoby :)Ja też miała co chwilę takie pytania haha.Trzymam kciuki za choinkę :p

AgataWro spokojnie dziecko ma tyle miejsca że może kręcić się dowoli, ja na ostatnim usg sama widziałam. Główkę miało schowaną dosłownie na wysokości spojenia łonowego przez co nie mógł pomierzyć

Ladies juz macie choinkę wow szybko. Mi nigdy krew z nosa nie leciała ale w ciąży to podobno normalne. Jak synuś ?

Aaaa19 Pewnie wypoczywaj należy ci się, ty ciągle na pełnych obrotach

Madan powodzenia

Alex2 przykro mi...

ankzoc
no juz mamy..:) nie ma na co czekac:))
hehe
a synus dobrze dziekuje, milo ze pytasz:*
ranki sie goja od poniedzialku idzie do przedszkola :) za 6 miesiecy mamy kontrole.. mniejmy nadzieje ze wszystko ​bedzie dobrze!!!

ladies- ja ostatnio mam ochote i wcinam rybke po grecku,i szprotki w sosie pomidorowym wcinam az mi sie uszy trzesą:-D

A u nas w tym roku slabo z kasą wiec zrobimy sobie porzadnego Mikołaja pod choinka:-D

Ide dziewczynki na TV i sie odezwe jutro bo paaaadam...M ma dzis wolne wiec moze jakies przytulaski:-D

Buzka:***

Dotkas Nie zauważyłam wcześniej :zawstydzona/y: No jasne,że rodziła już tam dawno i wiem,że się wszystko zmienia. Ja może trafiłam na Mad. na zły dzień czy coś a poza tym to nie była porodówka tylko ginekologia więc też co innego. Aczkolwiek teściowa wyszukała jakąś super położną co ma same pozytywne opinie właśnie ze św.Zofii no i będziemy rozmyślać :-p Jak na razie to lekarza zmieniłam i idę do nowego w piątek- oby był lepszy!
ankzoc No i super, teraz się będzie przyjemniej korzystało..póki nowe dziecko nie wyrwie klawiszy haha :-p Dostałam zwolnienie na tydzień więc nie muszę śmigać na uczelnie!

Dobranoc dziewczyny!!;-)

reklama
Dzień Dobry kochane... jest piątą zasnelam po 12 a teraz wstałam już wyspana :/ w domu ciemno wszyscy śpią. Dobrze że po cichu z komórki mogę pisać :p
Plan na dzisiejszy dzień jest taki, że jadę do Gdańska to sklepu Mama i Ja obejrzeć wózki.. niestety bez M bo zabieram się przy okazji z rodzinką bo jadą do akademii medycznej.. Chcę też obejrzeć dla Mai foteliki. A na 16 muszę być w domu bo Maja ma występ a poźniej są mikołajki dla dzieci także pewnie nie będzie mnie cały dzień więc się odmeldowujei;)

Ladies super że z synusiem wszystko ok :)

Alex2 hihi zauważyła że ostatnio właśnie takie konkretne zakupy królują na święta ... praktyczne do domu.

aaaa19 i dobrze zregeneruj siły. :)

Do góry