reklama
alex2
Fanka BB :)
Ho Ho Ho dziewczyny :-)
mitojaj do mnie nie przyszedł, ale może Borysek zrobi mi nareszcie prezent mitojajkowy i kopnie mamusię konkretnie
Dziewczynki widzę że królują u nas wypieki i pierniczki, może ja bym coś spróbowała upiec???
Jeżeli któraś z Was ma prosty nieskomplikowany przepis na pierniczki albo ciasteczka proszę o podzielenie się i wrzucenie na kulinarny
A tym czasem życzę wielu prezentów pod poduchą, miłego dnia kobitki!!!;-)
mitojaj do mnie nie przyszedł, ale może Borysek zrobi mi nareszcie prezent mitojajkowy i kopnie mamusię konkretnie
Dziewczynki widzę że królują u nas wypieki i pierniczki, może ja bym coś spróbowała upiec???
Jeżeli któraś z Was ma prosty nieskomplikowany przepis na pierniczki albo ciasteczka proszę o podzielenie się i wrzucenie na kulinarny
A tym czasem życzę wielu prezentów pod poduchą, miłego dnia kobitki!!!;-)
zonqa
Szał, dziki szał...
hej dziewczyny
u nas troszkę śniegu dopadało w nocy i jest lekki mróz
Fifik ma dziś spotkanie Mikołajkowe w przedszkolu więc imprezka, prezenty itp ciekawe czy się znów nie popłacze a ja z dzieciakami ze świetlicy lecimy na pizze do restauracji Fajny dzień się szykuje i oby fajnie się skończył
Życzę super prezentów od brodatego
u nas troszkę śniegu dopadało w nocy i jest lekki mróz
Fifik ma dziś spotkanie Mikołajkowe w przedszkolu więc imprezka, prezenty itp ciekawe czy się znów nie popłacze a ja z dzieciakami ze świetlicy lecimy na pizze do restauracji Fajny dzień się szykuje i oby fajnie się skończył
Życzę super prezentów od brodatego
myszka_1405
witam sie i ja ;-)
o lenka, jaki masz przepis na pierniczki? bo i my z wiki chcialysmy zrobic ale jeszcze nigdy nie mialam tej przyjemnosci ;-) wiec wole sprawdzony :-)
a i przez to ze nie mialysmy tej operacji, to zrobimy wiki urodziny
juz zamowilam tort, o taki :
biedroneczka : Piekarnia Wanda - Oskroba Piekarnia - Cukiernia - Torty - Otwock
prezenty kupione, goscie zaproszeni, jeszcze tylko bede musiala jakies salatki porobic na sobote
o lenka, jaki masz przepis na pierniczki? bo i my z wiki chcialysmy zrobic ale jeszcze nigdy nie mialam tej przyjemnosci ;-) wiec wole sprawdzony :-)
a i przez to ze nie mialysmy tej operacji, to zrobimy wiki urodziny
juz zamowilam tort, o taki :
biedroneczka : Piekarnia Wanda - Oskroba Piekarnia - Cukiernia - Torty - Otwock
prezenty kupione, goscie zaproszeni, jeszcze tylko bede musiala jakies salatki porobic na sobote
Cześć Brzucholki:-)
Ja jak zwykle w pracy bleeeeeee, a tak mocno spałam, że nawet nie wiem kiedy mąż wyszedł do pracy, mało co nie zaspałam na autobus
U mnie dzieci juz duże dawno wiedzą, że Mikołaj to ściema... ale niedługo będzie nowy maluszek, który chociaż jakies parę lat będzie wierzył w Mikołaja
Ja jak zwykle w pracy bleeeeeee, a tak mocno spałam, że nawet nie wiem kiedy mąż wyszedł do pracy, mało co nie zaspałam na autobus
U mnie dzieci juz duże dawno wiedzą, że Mikołaj to ściema... ale niedługo będzie nowy maluszek, który chociaż jakies parę lat będzie wierzył w Mikołaja
myszka_1405
no to witamy :-) mozesz cos wiecej napisac o sobie w watku zapoznawczymCześć Dziewczyny, tak czytam wasze wpisy i postanowiłam założyć sobie konto, bo też jestem w ciąży i mam termin na koniec kwietnia
no to witamy :-) mozesz cos wiecej napisac o sobie w watku zapoznawczym
to może ja też powinnam coś tam o sobie napisać, bo w sumie to od razu tu się wprosiłam:-)
reklama
Hej dziewczyny!
Ja się dołączam do prośby myszki i poproszę sprawdzony przepis na pierniczki!
lenka Powodzenia w wypiekach!
alex Borysek koniecznie musi mamusi sprawić taki prezent i tego Ci życzę ;-)
myszka Super ta biedronka,udanej imprezki! :-)
Oliwka Ja też się cieszę , że będzie ktoś kto znowu uwierzy w Mikołaja..no i dziadkowie się będą przebierać i będą takie super święta o jakich zawsze marzyłam ;-)
olcia9250 Witaj i zapraszamy do pisania
Ja się dołączam do prośby myszki i poproszę sprawdzony przepis na pierniczki!
lenka Powodzenia w wypiekach!
alex Borysek koniecznie musi mamusi sprawić taki prezent i tego Ci życzę ;-)
myszka Super ta biedronka,udanej imprezki! :-)
Oliwka Ja też się cieszę , że będzie ktoś kto znowu uwierzy w Mikołaja..no i dziadkowie się będą przebierać i będą takie super święta o jakich zawsze marzyłam ;-)
olcia9250 Witaj i zapraszamy do pisania
Podziel się: