reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

idę piec pierniki idę piec pierniki:happy2::-D

młodsze dziecie dzisiaj mi sie samo obudziło:szok:, w szoku jestem tylko my teraz nie robimy prezentów tylko jakieś słodycze w bucikach, konkret będzie pod choinką, ale i tak jaka radość

ho ho ho

reklama
Ho Ho Ho dziewczyny :-)

mitojaj do mnie nie przyszedł, ale może Borysek zrobi mi nareszcie prezent mitojajkowy i kopnie mamusię konkretnie :-D

Dziewczynki widzę że królują u nas wypieki i pierniczki, może ja bym coś spróbowała upiec???
Jeżeli któraś z Was ma prosty nieskomplikowany przepis na pierniczki albo ciasteczka proszę o podzielenie się i wrzucenie na kulinarny :tak:

A tym czasem życzę wielu prezentów pod poduchą, miłego dnia kobitki!!!;-)

Witam Panie:-) w ten piękny zimowy dzień. ja w ramach swojego mikołajkowego prezentu idę troszkę posprzątać:happy2:

lenka-pochwal się potem wypiekami. ja je też mam w planach :tak:

hej dziewczyny

u nas troszkę śniegu dopadało w nocy i jest lekki mróz :-D

Fifik ma dziś spotkanie Mikołajkowe w przedszkolu więc imprezka, prezenty itp ciekawe czy się znów nie popłacze :-D:sorry2:a ja z dzieciakami ze świetlicy lecimy na pizze do restauracji :-D Fajny dzień się szykuje i oby fajnie się skończył :tak:

Życzę super prezentów od brodatego:-D

witam sie i ja ;-)
o lenka, jaki masz przepis na pierniczki? bo i my z wiki chcialysmy zrobic ale jeszcze nigdy nie mialam tej przyjemnosci ;-) wiec wole sprawdzony :-)

a i przez to ze nie mialysmy tej operacji, to zrobimy wiki urodziny :-D
juz zamowilam tort, o taki :
biedroneczka : Piekarnia Wanda - Oskroba Piekarnia - Cukiernia - Torty - Otwock
prezenty kupione, goscie zaproszeni, jeszcze tylko bede musiala jakies salatki porobic na sobote :-D

Cześć Brzucholki:-)

Ja jak zwykle w pracy bleeeeeee, a tak mocno spałam, że nawet nie wiem kiedy mąż wyszedł do pracy, mało co nie zaspałam na autobus:tak:

U mnie dzieci juz duże dawno wiedzą, że Mikołaj to ściema... ale niedługo będzie nowy maluszek, który chociaż jakies parę lat będzie wierzył w Mikołaja:rolleyes:

Cześć Dziewczyny, tak czytam wasze wpisy i postanowiłam założyć sobie konto, bo też jestem w ciąży i mam termin na koniec kwietnia ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!
Ja się dołączam do prośby myszki i poproszę sprawdzony przepis na pierniczki!
lenka Powodzenia w wypiekach!
alex Borysek koniecznie musi mamusi sprawić taki prezent i tego Ci życzę ;-)
myszka Super ta biedronka,udanej imprezki! :-)
Oliwka Ja też się cieszę , że będzie ktoś kto znowu uwierzy w Mikołaja..no i dziadkowie się będą przebierać i będą takie super święta o jakich zawsze marzyłam ;-)
olcia9250 Witaj i zapraszamy do pisania :tak:

Do góry