reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

Cześć,
Phelania ale bym się wkurzyła jakbym pożyczyła,i ktoś mi nie oddał ubranek,przecież to kosztuje sporo kasy.Dlatego ja jestem wredna i nie pożyczyłam nikomu:-)tyle że ja wiedziałam że w niedługim czasie będziemy chcieli drugie dziecko.A później sprzedam.I kupię większe rzeczy dla dzieci.
Beti84 muszę Cię zmartwić że moja córeczka miej więcej w takich porach się budzi,jak budziła się w brzuszku.
Oliwka36 niestety faceci myślą inaczej,i twój szef najprawdopodobiej w ogóle nie pomyślał o Twojej dzidzi.
Idę za chwilę do dentysty,ale tylko na wymianę plomby więc mam nadzieję że nic nie będzie bolało.
Miłego wieczorku Wam życzę

reklama
Klaudia widzę, że masz podobne smaki do mnie, ale mi narobiłaś apetytu mniam :-pja na takie jedzeniowe boom zarezerwowałam sobie każdy piątek, już niedługo :-)

Oliwka nie ma nic lepszego niż konkretna dawka czosnku i cebuli, ja przed chwilą robiłam mężowi kanapki z masłem i tartym czosnkiem, nie wiem jak wytrzymam kolejną noc :laugh2::laugh2::laugh2: ale daje czadu, czuje sama w nosie mimo że nie jadłam!!!

Nef - w moim"salonie" to nawet 32 calowy tv jest gigantyczny. A:-D żeby było śmieszniejdostałam go w cenie 28-calowego, bo kupiłam właśnie 28 calowy i mieli teoretyczniedwa na stanie, ale nie mogli ich znaleźć na magazynie, więc dali tej samejfirmy, tylko większy;-)
Alex - u nasobowiązkowe 2 komputery, inaczej się nie dało:no:
ja jutro połówkowe - jupi:-D

Oliwka ale przynajmniej mógł wykazać się ludzkim odruchem i zapytać czy przypadkiem dasz radę wytrwać do końca roku, kuruj się kobitko i smacznego ;-)

mamakruszynki
właśnie słyszałam że potem narodzone dzieci mają takie same rytmy funkcjonowania jak w brzuszku. Oznacza to że całą noc prześpi :sorry: Albo mi się wydaję bo może tek mocno śpię że w nocy nie czuję tylko od rana :laugh2:

alex już niedługo i tobie maleństwo da popalić. Ja wieczorem muszę się napić ciepłe mleko z miodem bo taki mam smak i wtedy to dopiero rewolucja w brzuchu na całego. Normalne szaleństwo :szok:

Na jutro już obiadek zrobiony. zupa pieczarkowa, mniami :-p

Oliwka...pomidor, czosnek, cebula...pycha ale nie w ciąży..byłam u Mamy i siedząc w pokoju czułam zapach czosnku aż mi mdło się zrobiło...czosnek musiałam schować do szafki...bleeee...z Ami miałam to samo a bez ciąży czosnek prawie do wszystkiego daję...Uciekam na dziś...zresztą już pisze z tel...miłej nocki, zdrówka i lepszych humorków jutro...buziaki

Z tej radości idę zrobić obiad mężowi, niech ma!!! Makaronik pełnoziarnisty z pesto z bazylii będziemy zajadać!!!
Alex mój T jest takim mięsożercą, że jak sobie pomyślałam, że zrobiłabym mu taki obiad to aż się roześmiałam w duchu i mówię do niego: Co byś ty na to, żebyśmy jutro zjedli makaron z pesto? A on na mnie takie oczy nieszczęśliwe i mówi: Kochanie, chcesz mnie zabić? :-D

Dziękuje dziewczyny za trzymanie kciuków i wsparcie!
Chyba to nie był mój dzień na wizyty.. najpierw ta porażka u gina a teraz u kardio. Naczekałam się. na wizytę dr mnie zbadal zmierzył ciśnienie zrobił ekg i co no on tu zagrożenia nie widzi.. a bez echa serca i tej mojej karty informacyjnej.z tamtego echa która gdzieś mi zaginęła to wiele nie powie.. ból mogą wystąpić też z innych przyczyn. Wiec zalecił zrobienie echa z tym że on u nas w szpitalu nie ma wejść i nie robi.. więc zaplacilam 100 nadal nie wiem nic.. i pewnie przyjdzie mi zapłacić za kolejną prywatną wizytę żeby zrobić echo no i jeszcze pryw gin.. normalnie z torbami pojdę!!!
Denerwuje mnie ta niewiedza! No cóż nie nakręcam się! Sorki za błędy i literówki piszę z komorki
Życzę wam spokojnej nocki :)

Phelania współczuję koleżanki, ewidentnie coś ściemnia, ale już nic na takich ludzi nie poradzimy :/ Szkoda tylko, że naraziła Cię na dodatkowe koszta :/

Dotkass czy mogłabyś mnie wpisać na listę kwietniówek? na 10 kwietnia, dziewczynka, ale jeszcze bezimienna :)

Widzę, że sporo z Was jest chorych, więc życzę zdrówka! Ja jakoś na razie, zdrowa, choć troszkę w gardle drapie... Ale się nie dam. Dziś odebrałam swoje wyniki i hm... opiszę w odpowiednim wątku :)

tiramissu hahahhaha dobre :-D:-D:-D

No mój mąż jest makaronowcem, na wszelkie sposoby, ogólnie to wielki łasuch i łakomczuch, ale ten dzisiejszy obiad sam mi zaproponował, a to że szybki, to nie protestowałam...a jego ulubioną jest......uwaga.......kiełbasa!!!!:-D
Wielki kiełbasożerca :))))

pscółka pewnie że przydałby się drugi, trzeba coś pomyśleć, chociaż od kwietnia pewnie inne sprawy zajmą moją głowę ;-)

ankzoc
właśnie czekałam aż coś napiszesz o wizycie u kardiologa, oj to się doktorek się nie spisał, kasa wydana, brak konkretów....:-( ajjjj nienawidzę polskiej służby zdrowia....pewnie dlatego że sama w niej pracuję, jeden wielki syf i... nie będę się denerwować...
przykro mi, nie martw się (przytulam);-)

Dobrej nocki kochane Brzuszki, zdrówka i mało trosk!!!! Do jutra :*

Ostatnia edycja:
reklama
Powiem wam dziewczyny ze wczoraj sie wkur....am aaaaaa..... Pożyczylam znajomej 4 wory ubranek po Alanku 0-6m stan idealny,dzwonie do niej a ona do mnie ze jest w Irlandi (przeprowadzila sie) i ubranek nie wysle bo nie wie co sie z nimi stało:wściekła/y::szok:Urodzila synka w Polsce w lipcu tego roku...zla jestem jak cholera...Bo to byly ubranka w idelanym stanie i dobrych firm Nexta, Adidasa,Georga,Old Navy kur...wsciekla jestem jak cholera...badz tu dobry i pozyczaj rzeczy:confused2:I teraz musze kupowac wszystko od poczatku!!

To straszne, współczuję Ci bo na pewno ubranka były fajowe. Nie rozumiem takich ludzi i nawet nie będę się starała ich zrozumieć :no:

Do góry