reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

Dzieki dziewczyny:** ale musialam sie wygadac ...ehhhh...człowiek musi sie sparzyc by sie nauczyc ,sa ludzie i parapety myslalam ze jest ok...a jednak...nie.

Zaraz sie klade bo jestem padnieta,weekend sie dopiero skonczyl a ja mysle o sobocie:-DJestem umowiona na USG 3d:) ehhhh nie moge sie doczekac...

Życze zdrówka chorym mamusiom i spokojnutkiej nocki:***

reklama
Miomaoo - ja sie spodziewam:). Mało tu pisze,ale mam postanowienie poprawy!

To fajnie :) I jesteś jeszcze w tym samym tygodniu i dniu ciąży. :) Aż miło :) A jak się czujesz? Ja od zawsze chciałam mieć bliźniaki, wiem, że ciężko, ale chciałabym mieć :) Niestety nie mam dwójki, ale z jednej mojej perełki też ogromnie się cieszę :) Już nie mogę się doczekać jak wezmę ją na rączki :) Pozdrawiam

Hej dziewczyny :-) już o 10 mam badania połówkowe. Aż mi się śmiać chce z tego, jak ja teraz lubię do ginekologa chodzić. Mam nadzieję, że zrobi 3 D bo ma taką opcję, to od razu zobaczę buźkę. Koleżanka ostatnio miała i nosi w portfelu jak zdjęcie hehh :-)

wow nie wierze ze jeszcze nikt nic nie napisał. Jestem pierwsza :-) nareszcie hahaha
Przyjeżdża do mnie mama i zabieramy się za okna. Tzn. znając ją ja nie będę mogła dotknąć szmaty bo już od początku ciąży mi truje kiedy może okna mi umyć. Jakoś udawało mi się ją odciągnąć od tego pomysłu i myłam sama ale teraz już nie popuści. Ach te mamy :tak:
U nas sypie śnieżek. Jak poszłam do piekarni po pieczywo to w tle leciały już świąteczne piosenki, aż się miło na serduchu zrobiło.
Mała dzisiaj zrobiła sobie pobudkę o 5 hmmm coraz wcześniej :szok:
Miłego dzionka wszystkim

Ja też wpadłam życzyć miłego dnia, po mału się zwlekam do pracy rodacy :-D
a powiedzcie mi jak Wam idą zakupy prezentowe? ja już mam pomysły, więc połowa drogi za mną :-D jeszce tylko kupić, chyba przez allegro będę kupować bo taniej ;-)
a poza tym, też już czuję święta :-D no i zastanawiam się gdzie można w Krakowie kupić żywą choinkę, żeby się nie spłukać z kasy zbyt mocno, hm... ;-)
tiramissu powodzenia na połówkowym ;-)

Miłego wtorku!

Dzień dobry,

U mnie już pralka chodzi, mój plan ogarnięcia domku przed świętami, mam nadzieję, że dziś wypali, nawet by sobie ułatwić wypisałam pomieszczenia na kartkach i nakleiłam na lodówce, by "zrobione" zdjąć i wyrzucić do kosza :-D zobaczymy czy mnie to zmobilizuje...oczywiście na dziś wypisałam tylko pomieszczenia na dole, przecież nie mogę się za bardzo wysilać :sorry2:

tiramissu, mój też za makaronem nie przepada, nie koniecznie musi mieć mięso, ale dobrze by było, albo rybę przynajmniej...ale makaron penne z tuńczykiem, anszua, cebulką, czosnkiem i parmezanem uwielbia, trak samo jak penne z parmezanem, pomidorem i jogurtem... powodzenia na USG :-)

ankzoc, biedna Ty moja...to jest nasza służba zdrowia państwowa, strach chorować, bo można rozchorować się jeszcze bardziej :dry:

madan, już dopisałam :tak:

miomaoo, jest kilka dziewczyn, które noszą pod serduchem bliźniaki, wejdź na listę kwietniówek to zobaczysz, niektóre niestety mało się odzywają, albo wogóle przestały :-(

Miss, ooooo...ostatnio zaglądając na listę myślałam o Was, co się dzieje...żądam poprawy z Twojej strony i częstrzego pisania z nami ;-):-)

margot, ja nie wiele mam do kupienia, bo tylko dla mojej Mamy, bo tylko z nią w tym roku spędzamy święta (z teściową żadko), no i dla Amelci...my z R kupujemy sobie wspólny prezent, coś do domu...w tym roku chcemy kominek elektryczny zakupić :tak: a dzieci mojej siostry niestety w Chinach, wysyłka przerosłaby znacznie koszt prezentu, a na kupowanie rzeczy poprzez siostrę w Chinach nas nie stać (strasznie tam drogo- mały zestaw lego Technics powyżej 1000 zł :szok:)

miłego dnia

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

ja jakoś nie do życia jestem, nie mam siły na nic. Nawet jakoś perspektywa świąt nie cieszy zbytnio ale mam nadzieje, że to chwilowe:sorry2: bo to już nie długo:cool2:

Życzę Wam słoneczka i radości

reklama
Do góry