reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

u mnie przytulania tez nie ma od 1,5 miesiaca :-) ale narazie sie boje i chyba ten strach powoduje moja niechec. moj maz mowi ze pozniej to on bedzie sie bal ze jemu odgryzie hehehe :-D

reklama
Coś się uparło by mi uniemozliwic dołaczenie do watku- najpierw konto mi usuneli a teraz ilekroc posta napisze to mi internet siada :dry:;-).

Córcia zasnęła więc moge cos wreszcie napisac :tak:.

Cos o mnie raz jeszcze: Jestem Ewa, mam 24lata, dwie coreczki- 4letnia ktora od jutra idzie do przedszkola i 1,5 roczna. Pierwsze ciaze przeszlam super, niemal bezobjawowo- zero mdlosci, zgagi itp. Porody szybkie (3h). W obu ciazach czulam ze bedzie coreczka- taka jakas intuicja ;-)
Teraz poznalam co to mdłosci (choc nie wymiotuje)- strasznie jestem wrazliwa na zapachy, wszystko mi smierdzi i malo co jestem w stanie zjesc. Raz juz mialam mega zachcianke- kwasnice :-D, smakowala jak nigdy.
Poza tym chodze ledwo zywa, spalabym chetnie przez dzien ale jak spac przy dwojce dzieciaczkow.
Tym razem towarzyszy mi jakies przeczucie ze bedzie synek ale kto wie.

Bylam juz na pierwszej wizycie w 6tygodniu ale bylo na usg widac tylko pecherzyk i cialko zolte.
Kolejna wizyta dopiero po 20 wrzesnia.

Duzo z Was plami :-(. Ja w drugiej ciazy w 19tygodniu plamic zaczelam i pojechalam do szpitala od razu- przez kilka dni dostawalam duphaston (jakos tak ;-)) i luteine i pozniej juz na szczescie bylo dobrze do konca ciazy.
Jak sie cos dzieje to nie czekajcie dziewczyny.

Pozdrawiam :)

Rybeczka- wejdz w ustawienia, "edytuj sygnature" i tam wklej suwaczek.

Ostatnia edycja:
yoohoo na zaprzestanie bicia serduszka to chyba wpływu kochana nie miałaś, nawet jakbyś 2 dni prędzej się zjawiła w szpitalu to chyba by się nic nie zmieniło, bo jak :-(

ech jestem zupełnie zdołowana dziś

witajcie nowe mamuśki :blink:

Cześć dziewczyny,
podczytuję ten kwietniowy wątek od jakiegoś czasu, ale trochę bałam się pisać, żeby nie zapeszyć. Mam 5 lotnią córcię, dwa lata temu dołączałam do tematów, ale szybko musiałam się rozstawać...serduszka przestawały powoli bić...
Tym razem znów plamiłam ponad dwa tygodnie (przestałam zaledwie 3 dni temu) i niestety miałam czarną wizję, że znów się zakończy poronieniem, ale maluch na USG okazał się małym wojownikiem i tym razem serce bije mocno i wiek ciąży zgadza się z obliczonym. W końcu zaczynam mieć nadzieję, że tym razem się uda:happy2:.
Pozdrawiam wszystkich :-)
Magda

reklama
u mnie przytulania tez nie ma od 1,5 miesiaca :-) ale narazie sie boje i chyba ten strach powoduje moja niechec. moj maz mowi ze pozniej to on bedzie sie bal ze jemu odgryzie hehehe :-D
hehe ja ci powiem szczerze ze w 1 ciazy szalalam nie mialam zadnych obaw itp:))
ale pozniej jak brzuszek sie pokazal moj ukochany nie chcial mnie tknac.. bal sie o dzidziusia i mowil ze nie moze i nie chce itp..takze bylam ojj dlugo bardzo dlugo bez .... kilka miesiecy dodajac jeszcze czas pologu i moj strach....teraz ja nie chce...a pewnie pozniej jak bedzie brzuch moj M nie bedzie chcial dlatego
LIBIDO WRACAJ!! bo pozniej po porodzie to dopiero bedzie ciezko hehhee

WITAM nowe mamusie!:)

bombek widzisz jaki wojowniczek sie teraz ci przytrafil??:) napewno da rade!!!:) 3mamy tu kciuki za was!!!

Ostatnia edycja:
Do góry