reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

dziewczyny z UK znalazłam taka stronkę, może znacie a moze nie ale pewnie sie będzie przydawać Polska apteka w UK, polskie leki, lekarstwa, sprawdzona apteka internetowa online
Niezly link ceny tez moga byc Dzieki.
A tak poza tym witam ponownie bo dlugiej przerwie. Wkoncu sie wykurowalam po tym wirusie, naszczescie wszystko jest dobrze wiec skonczylo sie na obawach.
Duzo sie u was nadzialo i sporo sie naczytalam. Martwia mnie te wasze plamienia bo coraz wiecej tego jest. Trzymam za was kciuki.
Witam nowe Kwietniowki
Pare dni temu dostalam listy wzywajace do szpitala na rozmowe z polozna i pierwsze badanie USG. Oznacza to ze juz jestem pod opieka szpitala, ale tak czy inaczej wole byc ciagle pod opieka mojego ginekologa prywatnie. W sumie to on nie kasuje tak duzo bo to sa wizyty u niego w domu. Jak ktoras jest z Londynu to moge dac namiar.
A tak poza tymto mam nadzieje ze u was wszystko dobrze przebiega.
Milego dzionka :-):-)

reklama
wiem ze w Londynie jest Polska klinika ginekologiczna ale ja mam do londynu 200 km to raz, dwa ze wizyta kosztuje na wejscie 50 funtow plus 50 za skan (ale to juz nawet jakby sie cos dzialo to spokojnie bym wydala 4 razy tyle) ale lece do polski teraz wiec mam nadzieje ze wszystko do czwartku bedzie ok i w czwartek zobacze bijace serduszko na monitorze i poprosze i pewnie ze pierwsza ciaza byla utracona to dostane luteine badz dufka

asiik zadzwon na pogotowie lub jedzdo szpitala w anglii tez sie toba dobrze zajma nie wiem skad masz takie info ze nie...:szok:moja ciocia w 5 tygodniu ciazy dostala plamien pojechala na szpital i zazadala badan i usg i byla pod dobra opieka cala ciaze miala duzo usg i badan

dziewczyny a mnie kluje od wczoraj lewy jajnik miala tak ktoras?potrafi kluc bez przerwy 2 godziny potem przestaje i znowu..

Oliwka 36- ja właśnie teraz miałabym drugi okres, dlatego leżę plackiem, zwiększyłam sobie dawkę luteiny i łykam nospę. A na obiad była zamówiona pizza i chrzanię to, dzidzi ważniejsze.

Czy probiotyki można dowolne łykać w ciąży?

ja tak mam tylko troszke wyzej nad jajnikiem jakby, dzis nie mam plamien dzis normalny sluz chodze tylko co chwilke do lazienki ale to mam tak od tygodnia ze sikam jak opetana, a mnie dziwi ze jeden dzien mam ze nie moge sie dotknac do piersi tak bola ze masakra az sutki pieka a nastepnego dnia juz prawie wogole miala tak ktoras

ladies mnie też kluja jajniki, tak jak pisałaś, do tego czasem mam takie skurcze jak przy okresie, ale to wszystko podobno normalne (tak mówili mi lekarze i też czytałam o tym), więc nic się nie martw.

Kurcze, ja widzę że coraz więcej dziewczyn ma problemy z plamieniami :(
każdej z Was radze od razu do szpitala/lekarza, ja ostatnio trochę zbagatelizowałam, pojechałąm dopiero trzeciego dnia i już nie biło serduszko. nie wiem czy jakbym pojechała wcześniej to czy to by coś zmieniło, ale naprawdę nie warto ryzykować!!!!

ladies, yoohoosek też mam czasami takie bóle.
Życzę wszystkim by plamień było jak najmniej!
Po wczorajszym porannym przytulaniu, jestem cała obolała. Na szczęście nie mam żadnych plamień, choć się stresuję za każdym pójściem do wc :(

dzieki dziewczyny za odpowiedz:*
a ja jestem taka zmeczona i spiaca ...a tu jeszcze tyle rzeczy trzeba zrobic..poszlabym z checia spac...chyba dzis sie poloze najwczesniej jak sie da...:huh::unsure:

ten jajnik mam nadzieje ze to nic powaznego kluje i kluje moze nie jakos super mocno ale przeszkadzza

ja sie nie przytulalam juz z miesiac prawie..i wcale nie mam ochoty
nazeczony cierpliwy i wyrozumialy nie namawia naszczescie chociaz widze ze chcialby...:)
ale no nie mam ochoty a nie mam zamiaru sie zmuszac

reklama
Hej dziewczyny,również chciałabym się dołączyć do przemiłych kwietnióweczek:-)to moja 3 ciąża,termin mam na 30 kwietnia,więc sam początek,mdłości,senność no i bóle brzuszka,pozdrawiam cieplutko.

ticker.php

Ostatnia edycja:
Do góry