reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
antaga jak to dzwoni do ciebie polozna?:) jutro idziesz i zaklada ci ta ksiazke??

sama chciałabym wiedzieć o co chodzi.. po prostu zadzownila do mnie położna i zapytała czy mam czas się z nią spotkać jutro a nie za tydzień.. zaczynam się martwić że coś jest może jednak nie tak.. bo w końcu ciążą się zajmują od 8 tygodnia a ona nalega na spotkanie w 7tygodniu..

wszystkiego dowiem się jutro o 15.. a do tego czasu zjem swoje paznokcie :baffled:

ja w turcji mieszkam- w sumie od narodzin malej-bylam w pl tylko co jakis czas jezdzilam tutaj- teraz jestem tu na troche dluzej ale wracamy w polowie wrzesnia i dlatego jestem ciekawa jak to z usg w pl wyglada i ogolnie za zakie badanei sie placi a za jakie nie

sama chciałabym wiedzieć o co chodzi.. po prostu zadzownila do mnie położna i zapytała czy mam czas się z nią spotkać jutro a nie za tydzień.. zaczynam się martwić że coś jest może jednak nie tak.. bo w końcu ciążą się zajmują od 8 tygodnia a ona nalega na spotkanie w 7tygodniu..

wszystkiego dowiem się jutro o 15.. a do tego czasu zjem swoje paznokcie :baffled:
moze wolny termin na jutro?????
a usg dopiero bedziemy mialy 13-14 tydz?

oj dziewczyny ale Wam zazdroszczę przespanych nocek z maluchami mój ma 1,5 roku i budzi się na mleko w nocy ale ja dopiero jakiś miesiąc temu odstawiłam go od cyca w dzień a w nocy dokładnie od 5 sierpnia nie dostaje cycka tylko butle i choć z tym lepiej że zamiast 3-4 pobudek jest jedna
a moja kruszyna ma 11 kg i 85 cm i jak zasypia w dzień to na rękach mi i tak muszę go nosić jakieś 30min do godzinki no i strasznie się na mnie wiesza żeby go nosić a całuśnik z niego że ho ho tylko zastanawiam się jak to dalej bedzie jak on będzie chciał na ręce a ja już spory brzuszek będę miała no i wiadomo za dużo dźwigać też nie wskazane

pamuk_prenses - no tak też myślałam jak zobaczyłam imię Twojej córki :). Fajnie tam masz. Tak cieplutko :)
Ja to bym poleciała znów za rok do Turcji, ale sama nie wiem. W Egipcie widzieliśmy w październiku 3m dzieciaczki ^^. Dla mnie to lekkie przegięcie. Ja miałam wyrzuty, że z 9m lecimy. A teraz w czerwcu jak mały juz biegał to pół pobytu w Turcji za nim biegałam :p

moze wolny termin na jutro?????
a usg dopiero bedziemy mialy 13-14 tydz?

raczej watpie ze wolny termin. wtedy dzwonili by do mnie z rejestracji... a tutaj sama polozna sie pofatygowala..
a jak jest z usg to niestety Ci nie odpowiem bo nie mam najmniejszego pojęcia..

reklama
Madiu - Za 2-3 miesiąca to twój już będzie o niebo więcej rozumiał. Widzę po moim. No, a ja mojemu powtarzam cały czas, że ma fajne nóżki i musi na nich chodzić żeby się nie gniewały na niego... i tak zasuwa sam. Chociaż teraz coś strajkuje, ale to chyba przez zęby.
No a z tym spaniem na rękach to Ci współczuje. Mój do roku takie kombinacje wyprawiał. Zaczęło się jak miał 6m. To w wózku kołysanie, to na rękach.. Raz z bezradności go położyłam do łóżka i powiedziałam, ze ręce mnie już bolą i nie ma noszenia, a ta zaraza zasnęła po 5 minutach sama.. Oby Twojemu małemu tez przeszło spanie na rękach..

Do góry