reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Ella, dziękuję Ci kochana jesteś :zawstydzona/y: a byłam w domu, ale goście, mąż w domu, a od poniedziałku znów tydzień będzie w domu, więc znów będzie mnie mniej ;-)

krolewna, fajnie, że mama przyjeżdża :-)

ja jutro znów gości ogrom, przyjeżdżają znajomi i moje koleżanki z lat podstawówki, jak ja to zniosę jak w takim stanie jestem??? :sorry2: byle pogoda dopisała, to w basenie będę siedziała i tylko na grilla wychodziła :-D, a wieczorem może ognisko zrobimy :-)

Agus, jakiego stresu? to najpiękniejsze 9 m-cy w życiu...nie możemy się zamartwaić, bo jak napisała Aneta, skoro nie ma podstaw po co ich szukać...nic się nie dzieje...cieszmy się :-)

czekam na R, właśnie dzwonił i ma mi lodzika przywieźć :-p...jaki On kochany jak ja ciężarna jestem ;-):-D

reklama
Oki dziewczyny musze wyluzowac jestem po laparoskopi w marcu mialam i okazalo sie ze lewy jajowod niedrozny i zostal tylko prawy dlatego tak mam...

A co do bety to robilam w srode i poniedzialek ten wynik z srody bede miala jutro...

Sprobuje do sowjego gina pojsc w poniedzialek to juz bedzie sie zaczynal 6 a koniec 5 wiec pecherzyk chociaz bedzie:)

Ja tylko mam nadzieje ze skurcze jelit nie zaszkodza i przez to niestety musze wziasc nospe zeby je uspokoic ech

Agus 86 masz wtedy wizyte co ja:)

kurcze bylysmy na spacerku i tyle napisalyscie , sukienki piekne jak i Panny :) gratulacje Perelko bedzie dobrze postaraj soie nie martwic mozesz melise wypic sobie mi w ciazy kazali pic jak sie martwilam w szpitalu . bylam u lekarza i malo sie nie poryczalam bo w danii to sie rodzinny zajmuje tym i nie przepadam za nim eh mam przuyjsc w nast tyg na pobranie krwi tu tykko hemoglobine robia mierza cisnienie i wage i to tyle no i u mnie jeszcze bo ammy konflikt to beda badac chyba combsa boje sie tego no ale co zrobic faceta sie po krwi nie wybiera :)
moja ma 11 miesiecy i dalej karmie piersia a z butli pije kaszwe mleczna na noc i o 12. a nosic nieteety jeszcze musze bo wchodzi wszedzie na czworaka i co sie nawyciagam caly dzien to masakra no i juz wazy 9,5 kg wiec jest co dzwigac

Perelko zap gina czy nie lepszy buskopan zamiast nospy , bo ostatnio raczej tak mowia . bo nospa obniza napiecie miesniowe u dzieci i zaczeli polecac wlasnie buskopan . tu ogolnie nic nie pozwalaja brac ale w pl bralam nospe w malenkim szpitalu a jak mnie wyslali do szczecina do kliniki to wlasnie kazali buskopan

Perelko bardzo cie rozumiem i twoeje obawy ja plakalam na 1 usg z coreczka bo bylam po leczeniu PCOS i sie tak martwilam o nia i ten krwiak ale udalo sie, ale najwazniejsze byc dobrej mysli bo to wiele robi dobrego i dla cIEBIE I DLA DZIDZI

Przepraszam, ze tak po łebkach, ale podczytuje cały dzień, a wieczorem jak chce odpisać to nie wiem co komu.

Suknie w każdym bądź razie piękne :)

niespodzianka urodzinowa - mój mały ma 20miesięcy i równe 15kg. I jak na złość od kilku dni upiera się na noszenie po domu. Chyba piątki mu idą. W każdym bądź razie to jest 'kawał' chłopa. 9,5kg to ja bym z chęcią ponosiła :D

Perelka86 - nie zamartwiaj się na zapas. Na pewno będzie dobrze. Trzeba byc dobrej myśli. A mam pytanie, bo piszesz, że się zaczyna 6, a koniec 5 tygodnia, a na suwaku masz 4t3d?? Jedno chyba do drugiego nie pasuje. Jeżeli pierwsze zgodne z prawdą to pęcherzyk już powinien być. Ja właśnie mam 5t6d i dzisiaj był piękny pęcherzyk na USG i coś co jest już niby sercem.

reklama
Smile, no kawał chłopa :szok:, moja Ami ma 4 lata, a waży 16,4 kg przy wzroście prawie 110 cm, mam nadzieję, że wagę i wzrost odziedziczy po mężu, bo On szczupły i dość wysoki, tzn nie zaliczany do niskich (186 cm), ja kuleczka niska (160 cm) i tentendcje do tycia rodzinne :dry:

Aneta, w takim razie z tych które ja podawałam to w jednym mi się sprawdziło, w drugim nie, w każdym razie...i w jednym i w drugim wychodzi (niestety) parka, ale w każdym w innej kolejności :-D

Do góry