reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Hej,
Jaka tu cisza... parę dni nie zaglądałam, i myślałam ile to będzie nadrabiania. Widzę, że porządki świąteczne powoli się zaczynają. Ja szczerze powiedziawszy nie wiem za co się złapać, jeszcze mam w planach malowanie sypialni- taka "zazdrość" jak to m nazwał, bo mama u góry maluje to i mi się zachciało :-p
Emi dzisiaj sama zasnęła po obiadku, dałam ją na fotel i poszłam do kuchni sobie zrobić coś do zjedzenia, na początku ładnie się bawiła i oglądała bajki na pulsie 2, a później widzę głowa w dół. Pierwsze się przeraziłam, czy coś się nie stało- zobaczyłam tylko jej oczka i stwierdziłam, że mały brzdąc idzie spać. Tylko do wózka włożyłam i koniec, więc nadrabiam gdzie się ta i co się da. I szukam prezentów na all :-)

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Moja Alutka je dosyć ładnie mleczka od 150 d0 220 na raz, obiadki też wciąga duży słoiczek i deserki tak samo, do tego daje jej już biszkopcik, chrupki kukurydziane i skórkę chleba :-D ząbków jeszcze nie mamy ale zaczęły się luźniejsze kupki i popłakiwania nocne, także może już tuż, tuż :tak:

Miłego weekendu :-)

Oliwka36 to ładnie Ci je, zazdroszczę, bo ja muszę się porządne nagimnastykować aby zjadła obiadek. Mleka wypija góra 180-190 ml i nie więcej. Chrupki kukurydziane wsuwa i to nawet dużo, chociaż się boję o te ząbki bo się przylepiają. Mam nadzieję, że jedzenie powróci do normalności bo teraz je katar i myślę, że to przez to....

Witajcie moje piękne,

Nie pisalam bo prawie przez 2 tyg nie mialam klawiatury:/ straszak mi zalał od latopa (nie wiem jaki bedzie koszt wrrrr) a druga która mialam zastepcza powyjmowal przyciski i pochowal:baffled: przez Tablet PC pisalo sie strasznie wiec zrezygnowalam... ale juz Witam z nowa klawiatura:-D

U nas dzieciaki odpukac zdrowe za tydzien robimy urodzinki Alana wiec szykowania co nie miara bedzie 10 osób...Marceli szaleje juz puszcza sie lozka i robi pierwsze kroczki,juz sie nie rehbilitujemy bo mlody poszedl ladnie do przodu.

Smile
- chcialam Cie poinformowac ze na bank bedzie dziewczynka i to nie dlatego ze masz dwoch chlopców ale mam taka swoja słodka tajemnice i zobaczysz ze sie sprawdzi:) Oczywiscie Gratuluje i bardzo sie ciesze .Jak bedziesz po pierwszym USG daj znac:)

Dziewczyny to u mnie mlody wciana 3x dziennie mleczko po 260ml:blink:wiec ma spuscik ale to tylko facet :pPP

Alan zaczał byc zaczepny co do Marcela ,caluje go,ciagnie za reke zeby poszedl sie z nim bawic no jest wesolo:pchoc bywaja momenty ze daje mu ostro w palnik a marceli placze...

Teraz bede czesciej:)

Pusto tu, pusto :)

Ja dzisiaj mam powrót rodziców z nad morza :( a było tak fajnie, hehe. no, ale rosołek im gotuję i drugie danie będzie, Mam nadzieję, że będą zadowoleni, cała rodzina mi się pyta, co Młodemu pod choinkę, ale ja twardo, że ustalenia w rodzinie inne było, że tylko chrześniakom, więc nic nie trzeba.. ale sie zastanawiam, jak będą kupować, to chyba lepiej coś, co chcę, prawda? tylko nie wiem, co chcę :)

u nas masakra...
Olek ciągle marudzi, kaszel jeszcze nie minął, jakaś inna dr nas przyjęła, zmieniła inhalacje an flegaminę i jest chyba trochę lepiej. Jak u was ze spaniem ? My mamy wrażenie, że Olek się budzi ale za 5 minut najchętniej poszedł by spać znowu tylko zasnąć nie może. średnio 2 godziny aktywności i np 30 minut spania.
Ania widziałam, ze już zaczynasz dawać kawałki. u nas przez ten kaszel na razie to odpada bo szybko się krztusi :-( ogólnie można powiedzieć, że brak apetytu.żyje chyba na mleku zjadanym w nocy przez sen...

Fel - u mnie odwrotnie, dzisiaj tylko jedna drzemka i generalnie cienko z drzemkami ostatnio np. dwie po 30 min, albo jedna 60-120 min. Zapewne jest osłabiony przez chorobę. Trzymajcie się.

Cześć dziewczyny.Wpadam do Was na chwilkę z czerwcówek z pytaniem...Czy któreś z Waszych pociech było do tej pory na mleku Hipp Bio Comfort?Jesli tak to na jakie następne przechodziłyście? Moja mała od urodzenia była na Hipp Bio Combiotic,po 3 miesiacach męczarni z gazami przeszłam na Comfort,ale chciałabym już zmienić na jakieś inne bo to też cudne nie było:( Myslałam o powrocie do Combiotica ale czy to ma sens?Boje się,ze problemy brzuszkowe wrócą.
Z góry slicznie Wam dziękuje za odpowiedź.Pozdrawiam,miłego dzionka,zdróweczka dla juniorków:)

reklama
emka my bylysmy na comforcie, zmienialam jeszcze na poczatkowym, na zwyklego hippa i kontynuujemy hipp mleko nastepne... mialysmy tylko przerwe na bebilon ale wrocilismy do hipp
przechodzenie metoda mieszania stopniowo
powodzenia

Do góry