reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Tzn my nie mieliśmy wyjścia albo podpiszemy umowę albo mieszkanie sprzedaje innym byliśmy w bankach i zapewniali że zdążymy no niby jutro nam odpowie bank czy udzieli nam kredytu i mamy się umówić na kiedy podpisanie umowy ale do jutra to ja nie wiem jak wytrzymam

Izik: dzięki za info o promocji pampków w Lidlu. Kupiliśmy wczoraj 5 kartonów i policzyłam że w sumie mamy 1000 pieluch :-D:-D:-D A skąd wiesz o tych promocjach? Bo szukałam informacji w internecie i nic nie znalazłam.
Anezram: kuchnię też mam z Ikea. Bardzo funkcjonalna. Najgorsze jest czekanie w niepewności. Trzymam kciuki by banku było ok.
U nas noc dziś piękna. Mała wstała tylko 3 razy, były tylko dwa karmienia :szok::szok::szok::szok:Jestem MEGA wyspana :-D:-D:-D

Życzę miłego dzionka.

wawka - zazdroszczę nocki. u nas chyba kolejny ząbek idzie, bo dziąsło spuchnięte i wybudza się często w nocy. Czekam, aż pójdzie spać na drzemkę (pierwsze podejście nieudane), to idę i ja w kimę.

U nas nocki przesypiane cale chodzi spac dosc pozno bo 21-23 zato wstaje 8-9 ostatnio i nie wiem czy to nie za pozno pasowaloby zmienic zeby wczesniej zasypiala ale nie zawsze się uda

Ostatnia edycja:
A cóż tu takie pustki:confused2: Zozzolka moja chodzi codziennie spac miedzy 18-19.,a wstaje po 7 czasem 6. Teraz juz spi ;) i mam czas na BB . A tak to cały dzien z mała i szukanie pracy :eek: I licho o widzę tak szczerze mówiąc :no: Nef dobry sposob:) nam tak jakoś zawsze sie to samo podoba;-) albo m nie chce sprzeczek:/ hehe. Nic Misze dokończyć poszukiwania :/

reklama
witajcie
Mania też dziś miała trudną noc... spała bardzo niespokojnie, dentinox w końcu pomógł...

własnie wstałysmy - mania juz po sniadaniuwiec jem teraz ja... potem kawka i do roboty... jeeesu jak tu sie kuzy od tych prac na gorze! ale jest dobrze...
milego dnia!

Do góry