reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Phel: z tym kolegą to podejrzana sprawa :-D Mąż się nie czepiał, że kolega złapał?
A ja mam pierwsze licytacje na allegro za sobą. Kombinezon i śpiworek na zimę kupione :-) Tylko zima jakoś sobie poszła i się ciepło zrobiło, hehe.

Dobrej nocy życzę.

Phel - ja kupilam na 80 :)

pscolka - dzis zrobilam Malej kisiel :) do 75 ml soku jablkowego z woda dolalam rozpuszczona w 1 lyzce wody, 1 lyzeczke maki ziemniaczanej i dodalam jabluszka :) posmakowalo! jutro sprobuje dac miesko.

pola - pije z kubka? moja ani z butli ani z niekapka choc z niekapka cos pociagnie nieraz. cycus lepszy :)

Wawka współczuje polpasca:(( idź lepiej do innej lekarki jak radzą dziewczyny :) jeju a ja sie boje jak młoda pójdzie do przedszkola i zaczną sie ospy itp a ja nic nie miałam takiego w dzieciństwie :baffled: Kobity w realu jest promocja na kombinezon 2 częściowy za 50 zł! Kupiłam wczoraj młodej na 80:) i będzie akurat na zimowe dni sankowe;-) z odpinanym kapturkiem. Phel dobre:) znaczy sie współczuje przeżytej choroby ale śmieszne ze kolega złapał :-D Zibka ja planuje dac w przyszłym tyg kisiel do spróbowania :)

z tymi rozmiarami to jest dziwnie. mam kombinezon z F&F taki jesienny na rozmiar 80 a jest teraz na styk. Natomiast kombinezon zimowy z Carrefoura mam na 24 miesiace:baffled:
bez obejrzenia bym nie kupila, bo w kazdym sklepie sa inne te rozmiary.

tak sie ostatnio cieszylam, ze my wszyscy zdrowi i mnie dopadlo chorobsko. na szczescie Tomek sie twardo trzyma.
Dzisiaj idziemy do ksiedza zalatwiac chrzciny, bo to juz chyba najwyzszy czas.

milego dnia mamuski ;-)

zibka - super zagospodarowanie soku, który zawsze mizostaje. dzięki;-)
Phel - rozmiar rozmiarowi nie równy. sprawdzaj ilekombinezon ma od karku do kroku, bo to najważniejszy wymiar, a w sumie nikt gonie podaje. ja myślałam, że jak wezmę polarek na roczne dziecko to i wiosnęobskoczę, a tu wielkie d, bo już ledwo się mieści:baffled:

madan masc majerankowa dobra rzecz, zdrówka

wawka współczuje połpasca,
phel no niezła historia

ja mam kombinezon na 74 cm, ze smyka chyba bo przez all kupowałam uzywany, i jest dosyc duzy, na całą zimę to nie starczy ale na póxniej mam po chłopcach kombinezon

byłam wczoraj z olkiem na kontroli, rzezi mu na oskrzelach, ale nie jest zle, zaraz bedziemy się oklepywac,
jednak chłopcyu naznoszą mi ze szkoły rozne dziadostwa i nie da się tego uniknąc,

i szprzedałąm wczoraj ciuszki po olku, i się ciesze i się smuce :baffled:

pozdrawiam

Phel: kupiłam dwa rozmiary: 80 na teraz i 86 na koniec zimy. Powinno starczyć.
U nas taka piękna pogoda a ja zostaję w domku :(
Może dziś spróbuj zrobić kisiel zobaczymy cze się uda.

reklama
Dzien dobry...
Wiosna- duzo zdrowka. Polpasca nnie zazdroszczę...
Nasz kombinexon ze smyka coolclub na 74 i chc ciuszki na ten rozmiar nosimy to w kombinezonie plywa :-D

Pomysl z kisielkiem fajny - dziekuje spróbuje...

A ostatnio pochwalilam mloda ze ladnie je a tu znow mleka nie chce wrrr wody nie chce wrrr soki tak se chce wrrr herbata tez nie wrrr ale ksszki i obiadki wciaga ech

Do góry