reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Smail - fajnie że się odezwałaś. Wszystkie trzymamy za Was moooocno kciuki!

Co do firm jedzenia, to mojej córce też dziś nie odpowiadał obiadek firmy mama:-) Mała nie chciała jeść, grymasiła. Może nie zgłodniała odpowiednio.
Anka - odnośnie czyszczenia szaf- w poniedziałek wystawianie aukcji na allegro w dziale moda - za 1 gr. Może się zmotywuję w końcu do porobienia zdjęć i opisów niepotrzebnych rzeczy, choć mam inne plany na jutro. Korzystając z okazji, że mąż będzie w domu chciałabym trochę posprzątać. Mam jeszcze drugie wyjście - za tydzień przy moim kościele będzie zbiórka odzieży na caritas

reklama
Wiosna - a moich nikt nie kupił, za wielkie były. :) i kiepskiej jakosci zdjecia, ogolnie aukcje niewypał, nie postarałam się. Ogolnie moja mama i sasiadka będą mi je zwężac, więc ze wszystkich dzwonów i szerokich spodnich (czesto za duzych) bedę miala dopasowane i waskie, :) bluzki, w ktorych nie chodze oddaje do caritasu. jedyne, co sprzedalam, to tableta (nietrafiony prezent) :)

Ksawery w domu chodzi w bodziaku na krotki rekaw, albo bez rękawów i bluzeczka na dlugi rekaw i dresy.

Smile - kciuki dla Franka i od nas :*

i nie wiem, co mialam pisać. :)

Anezram ja o tym syropku codo pisałam jakis miesiac temu mi lekarka go przepisała sprowadzali do apteki bo niebyło jak poczytałam to na refluks zoładkowy małą tak po nim ulewała ze tylko ja przychylałąm i chlas na ziemie wszystko po dniu masakry odstawiłąm pobiegłam po Bebilon Nutrition i jest lepiej ale doadje tylko jedna miarke na całe 150ml mleka i wystarcza troszeczke sie uleje ale nie tyle co bez a syropek to widac w buty sobie mozna wsadzic jesli ten co u nas ale teraz nazwy ci nie powiem bo nie wiem gnie go zuciłam a czy to skaza białkowa to nie albo refluks w szpitalu pytałąm o to ulewanie i pytali mnie czy przez nos idzie tez u nas zadko wiec wykluczyli ale tez wiotkosc krtani moze byc puki co u nas jak nikt małej nie wynaciaga to problemu nie widzie

Anila a ty te dwa rózne gatunki bedziesz mieszac? bo ja tez nie wiem jak to zrobic my na NAN a prubowałabym BEbiko ze ponoc kupy po nich ok są w ksiazce co zakupiłam pisze zeby podac w ciagu dnia jedna porce nastepnego potem drugiego dnia dwie i tak az sie zamieni melko ale twój sposób chyba bardziej rozsadny tylko nie wiem jak z róznymi gatunkami to mieszanie czy któras z was uzywa NAN tak z ciekawosci bo ja sie nie spotkałam jeszcze wsród znajomych a uzywamy go od urodzenia bo takie podawali w szpitalu tylko ze HA

Ostatnia edycja:
Zozzolka no właśnie mi się wydawało że któraś miała podobny problem ale zapomniałam która :) oni jadą do jakiegoś prywatnego lekarza jak coś ustala napiszę kurcze szkoda bobasków
Mi Majka też ulewa ale nie tak no i mi ładnie przybiera natomiast tu mała przestała od 2 tygodni nic nie przybrała

Zozolka nie.. Naokres pezejsciowy kupilam poczatkowe bebilon... I teraz jemy bebilon. Juz dzis pierwszy raz jej zmieszalam - poki co jest ok ladnie spi... Wczoraj juz bylismy po pierwszym ataku kaszlu i brutalnej pobudce - odpukac- mam nadzieje ze mija..
Teraz jest pod baczna obserwacja- mam nadzueje ze ew. Problemy ze zmiany mleka nam nie umkna...

Anezram-Sinlac jest dobry na ulewanie to sie miesza z pokarmem matki ale raczej przez butle:sorry:

Smile- Alanowi kupuje dwuczesciowy,ze wzgledu ze ucze go odpieluchowania i bedzie mi latwiej zdjac portki nie bede musiala calego rozbierac,dla Marcela poki nie chodzi kupuje jednoczesciowy wiem ze na 100% bedzie mu cieplo:) dla nas wazne sa nereczki:)

U nas istny hardcore z buntem dwulatka u Alana:) jest wesolo dlatego mi ciezko cokolwiek pisac na BB ,wieczorami padam:/ ale czytam was codziennie:)

:) to prawda w dzień nie ma czasu. Ja nie wiem ale moja mała to sobie mnie wychowała każe być przy niej cały czas. Wczoraj w nocy co godzinę prawie wstawałam i dziś będzie to samo bo śpi od 21 a już karmiłam ja 3 razy oj mój obrzarciuch :)ale miłość do dziecka jest tak wielka że pomimo że jestem śpiochem jakoś dajemy radę. Oki uciekam spać życzę dobrej nocki wszystkim mamusią

produkcja jak za dawnych czasow
fajnie

mamy kombinezon 1czesciowy i kurtke

przymiarka do spacerowki była
dziecko zadowolone
matka mniej
a gondola taka pusta
ciagle chodze i powtarzam ze mi tak dziecko urosło a m przerazony, jak to urosło, przeciez on nadal mały, jak dwa lata bedzie miał to bedzie duzy a mi naprawde tak jakos smutno, pewien etap sie skonczył,

no nic
miłego dnia

reklama
Do góry