reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

no super ten nowy wzorek z ubytkami:D
ale ja tez pralam w 30 stopniach 25 minut..;/
widocznie moje kropeczki nie lubia prania:D

ja mam strasznego stresa staram sie nie denerwowac ale wewnatrz mnie czuje straszny niepokoj i lek..:(
wydaje mi sie ze z tego strachu juz nawet o synka wkrecilam soba to ze moglam zarazic sie toxo.....
niech jutrzejszy dzien szybko minie..:(....
i bede spokojniejsza...
chociaz pewnie po tym wszystkim bede sie stresowac jeszcze ta toksoplazmoza
moje hormony buzuja a ja chyba zwariuje...

gratuluje dziewczyny !!

Ostatnia edycja:
reklama
mamakruszynki gratuluję córeczki :-)

olka gratuluję chłopczyka :-)

beti mnie również męczą jakieś smarki i przepłukuję nos wodą morską, oczyszcza i nawilża mi pomaga, a ostatnio jak zjadłam kromkę z ząbkiem czosnku to od razu oczyściło mi drogi nosowe, choć się nie spodziewałam i o niebo lepiej :tak:

ladies jutro jak będę na wizycie podpytam panią doktor czy można w ten sposób się zarazić, mam nadzieję że nie zapomnę przez te zawsze towarzyszące emocje :) sama jestem ciekawa tak dla własnej świadomości również :tak:

Dziewczyny jestem padnieta M w pracy a ja sie meczylam z usypianiem młodego dałam mu Neurofen bo strasznie płaczliwy był pod sam wieczór(pewnie zęby):sorry2:Dzis zroblismy dzien brudasa ,zazwyczaj M go kapie a ja sie zajmuje dalsza higiena...Mam problem ze schylaniem sie:-DWidze znów przewage nad chłopcami:)))))

Olu- gratuluje malego mężczyzne:)
mamakruszynki-no to jak nic bedzie babiniec w domu:-DGratuluje

Alex2- to juz jutro:) trzymam kciuki za dziewczynkę;) Ale jako pierwsze moze byc tez chłopak a co tam:)

Patrze na spacerówki marzy mi sie Inglesina Trip ,ehhh chociaz wiem w jakim kolorze brac:pPPP Bo ten wózeczek co teraz mamy jest czarno-czerwony:)Ale juz jest dla mnie za ciezki koniecznie musze spacerówke kupic bo juz nie mam siły młodego pchac:laugh2:

Phel jasne że może być chłopak, będę szczęśliwa tak czy tak, ale chciałabym już wiedzieć :-)

A ta inglesinka bardzo fajna, jednak kupienie spacerówki jest nieuniknione :tak:
Też bym sobie zrobiła dzień brudasa, ale dzidzi już mi szkoda :)))))) heheh

Mamakruszynki gratulacje, u nas też córcia :-)
Ja tak z innej beczki mam pytanie - czy prałyście kiedyś zasłonkę prysznicową w pralce, a jeśli tak to czy dobrze to się skończyło:-D moja wymaga czyszczenia, ale jakoś ręcznie nie chce mi się tego szorować:zawstydzona/y:
Ja męczyłam się ręcznie, ale ostatnio zaryzykowałam i z moją wszystko ok :-) Dużo zależy od jakości. Pamiętam, że dywaniki łazienkowe prałam ręcznie i się porozwalały, kupiłam nowe, facet polecał pranie w pralce, zaryzykowałam i teraz piorę tylko w pralce.
Beti zdrówka!
Ladies trzymam kciuki!

Hej dziewczyny, ja dziś padam, spędziłam 3h w pociągu, żeby dowiedzieć się, że pan profesor przepisze mi ocenę z ćwiczeń i tak wyglądał mój egzamin ;] Zaraz złapałam pks i znowu 3h do domu. A studiuję zarządzanie strategiczne w biznesie, na UE we Wrocławiu :)

Gratuluję wszystkim dziewczynom! Oby tylko dzieciaczki zdrowe były:)

A dziś pokłóciłam się z siostrą- drażliwy temat szczepionek (pneumo, rota i meningokoki). Sama już nie wiem co myśleć na ten temat, jest tyle opinii.

Życzę miłego wieczorku, a ja spadam do wyrka!

Phelania - a opłaca Ci się inwestować w spacerówkę? Jak się drugie urodzi to Alanek chyba będzie jeszcze za mały na jakieś dłuższe spacery pieszo, więc i tak będzie konieczny taki rok po roku. A tamten pójdzie w odstawkę na dłuższy czas. Nie lepiej kupić jakiś wózek dla dójki i korzystać tylko z jednego siedziska póki drugiego nie ma? Tym bardziej, że zima idzie i chyba lepiej takiego maluszka zapakować do takiej spacerówki z prawdziwego zdarzenia niż parasolki. To tylko moje zdanie. Ja kupiłam naszego Maclarena dopiero po zimie, bo właśnie maluszka lepiej przed zimnem uchronić w takim 'grubszym' wózki.

Ja mam USG w czwartek. W związku z tym, że mój genialny mąż wróci z Mediolanu dopiero wieczorem, a nie rano jadę oglądać wózki. A co mi tam. I tak się wściekłam na lubego, że mam nadzieje na pomyłkę lekarza co do płci. A niech będzie chłopak :p

Smile_- myslalam o podwojnym wózku ale nie da rady Aluś mi juz biega po domu jak wychodze z nim na spacer to awantura chce wyjsc juz mi z wózka...mieszkam w domku jednorodzinnym w razie czego wyjde na dzialke z dzieciakami i bedziemy sobie siedziec na trawce:) A jesli chodzi o spacery no to z M;) i tak Alanek jest tatusiowy i wszedzie z tata:-DMam nadzieje ze Marcelek bedzie tylko mamusi hihihi a co do spacerówki w zimie to chce na teraz jak przyjdzie siarczysta zima czyt.śnieg i mróz no to wtedy sie przenosze na pompowane koła:) bo bedzie wygodniej i cieplej młodemu:)

reklama
Witam wszystkie z rana ;)
Kciuki za dzisiejsze wizyty.

Królewna
- to u mnie już jasno.. ale za to malutki śpi jakby to co najmniej 2 w nocy była. Nie da rady go obudzić :/. O tej porze to my do żłobka zawsze jedziemy :p

Do góry