reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Za wasza namowa zapisałam sie dzis do dentysty ale dopiero na wtorek...ehhhh..Dzis bylo lepiej nie musialam na noc brac Apapu:)

Młody lata po mieszkaniu z kanapka z dzemem wszystko upaćkane(nie chce siedziec w krzesełku do karmienia):sorry2:własnie przed chwilka wycierałam sciane:/

Pogoda taka ni jaka zimno i brak słonca ,az nic sie nie chce M spi po nocce o 14 go budze i znów do pracy:no:

reklama
hej:) co do dentysty to powiem wam ze ja chodze co miesiac ,ale to sa na szczescie takie male dziurki ze nawet znieczulebia nie trzeba dawac. Ale jakies 2 mies temu jak na zlosc 2 zeby mnie tak bolaly ze 3 dni po nocach nie spalam. Mama kupila mi takie lek ziolowy on ma bodajze troche alkoholu tez nazywa sie dentosept.I mi pomogl. i odpukac do tej pory mam spokoj. Dentystka dala mi skierowanie do chirurga na wyrwanie ich ale nie poszlam jakos ;:szok:

Phelania współczuję bólu!!! Ja strasznie boję się dentysty (bardziej niż porodu) ale przed ciążą wzięłam się na odwagę i wyleczyłam ząbki. Teraz mam spokój (odpukać). Trzymam kciuki, by wizyta u dentysty przebiegła bezproblemowo i bezbólowo :tak::-)

a tu cos na poprawe humoru:-)
Wczoraj wybralam sie na impreze z moim kolezankami.
Obiecalam mezowi ze wroce rowno o polnocy. Impreza byla udana wiec wrocilam niestety do domu okolo 3. Wchodze do domu,po cichutku ,otwierajac drzwi a tu slysze te wsciekla kukulke w zegarze jak zkukala 3 razy. Maz obudzil sie wiec szybko dokonczylam sama kukajac jeszcze 9 razy....
Bylam z siebie bardzo dumna ze chociaz piana w 4 dupy to jednak releks mam. Polozylam sie do lozka,myslac jaka to ja jestem inteligentna.
Rano przy sniadaniu maz spytal o ktorej wrocilam,wiec odpowiedzialamze tak jak obiecalam ,wrocilam o polnocy. Otarlam pot z czola ,uff udalo sie,nic nie podejrzewa.
Maz po chwili spojrzal na mnie calkiem powaznie i powiedzial:
-wiesz kochanie,musimy zmienic ten nasz zegar z kukulka.
-taak? a dlaczego kochanie?
-widzisz,dzis w nocy kukulka zakukala 3 razy, potem krzyknela "o ku...a"!! znow zakukala 4 razy ,zwymiotowala na korytarzu,zakukala jeszcze 3 razy i padla ze smiechu na podloge! Kuknela jeszcze raz,nadepnela na kota i rozwalila stoli w salonie. A potem uwalila sie obok mnie i kukajac ostatni raz puscila sobie glosnego baka i szybko zaczela chrapac!:-D

wchodze na forum, a tu znowu o sprzataniu :-p
ale widze ze wiekszosc z nas jest po srodku, bez przesady z zadna strone i to jest najlepsze :tak:

Dotka, no witaj po "latach" ale przezycia...... i z jelitowka i z rota.... okropne!
duzo zdrowka Wam!!!

pscolka, snilas mi sie dzis :blink: niezle z kolezanka, co Cie zastapic miala :-D
az takie bolesci masz? oj biedna!

ja sie nie boje dentysty, chodze tylko na kontrole, czyszczenie i lakierowanie :-D moj dencior sie smieje, ze jakby tylko takich klientow mial to by zbankrutowal ;-):-D:-):blink:

dobrego dnia Mamuski !! czas na II sniadanko :happy:

Iza- ja tak samo jak Bishopka myslalam ze piszesz o sobie hihihihihi

Dziewczyny jak to jest z waszymi zachciankami? U mnie na porzadku dziennym musi byc 1kg manadrynek dziennie:szok::-Di drożdzówka!!!!:no: z Alanem mialam straszna ochote na nabiał i mięcho:-)

reklama
Witam Was kochane,

Ja dziś pranie, prasowanie i pakowanie, bo jutro z Ami wybywamy do Mamy...już nie mogę się doczekać, a zarazem już tęsknię za R :zawstydzona/y:

iza, buahahaha, nie mogę :-D:-D:-D

Nef to Ty jak ja, ja wczoraj nie mogłam zasnąć do 2:00 bo się wyspałam przedwczoraj cały dzień z osłabienia wirusowego...a po 2:00 jak mnie zgaga złapała to myślałam, że zwariuję...nie wiem o której zasnęłam wiem, że na siedząco, bo inaczej nie dałam rady :dry:

Phelania, jasne, że pamiętamy :tak:

wszystkim schorowanym życzę zdrówka, tym których nie dopadło, życzę by już nie dopadło :tak:

Do góry