reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witam Was kobietki po dłuższej przerwie :))
15-tego miałam wizytę i z dzidzią wszystko OK :-) a co najlepsze zapomniałam się zapytać o płeć hahahaha :-D
w sumie miałam usg ale bardzo szybkie więc i tak pewnie dr. nie dojrzała nic miedzy nogami ^^ następne podejście 11.12 mam nadzieje, że dowiem się w końcu bo to byłby idealny prezent urodzinowy:tak:

Dziś mija tydzień jak mi wywaliło brzuszek i w końcu czuje się jak ciężarna :-D:-D a WCZORAJ dzidziolek zaserwował nam przed snem pierwszą serie odczuwalnych na zewnątrz kopniaków ;-) ale super uczucie ojj :) Ale jestem szczęśliwa *,*

Miłego wieczoruu :)

reklama
Ja tak poczytałam troszkę i mi się wszystko pomieszało ale co do tematów ogólnych to: nie wyobrażam sobie dać dziecku smoczek, który upadł mi na ziemię na dworze..to tak jak ja bym wzięła lizaka do buzi, który upadł. Ale sama nie byłam chowana super sterylnie i mogłam grzebać w ziemi,siedzieć w piaskownicy a na dodatek mam psa w domu więc nie będę zabraniała się ubrudzić :-p
A tą perfekcyjną panią domu muszę sobie obejrzeć dziś z ciekawości!
ankzoc, Iśku zdrowia dla dzieciaczków! :tak:
Nef Mój piesek nie był za szczeniaka na dworze ale ktoś wdepnął w G i przyniósł je na bucie..piesek powąchał i też parwowiroza no i zdechł :-(
Dotkas cieszę się,że do nas wróciłaś ..życzę powrotu do formy ;-)

No i witam nową kwietniówkę!

A mnie boli biodro lewe i leżę sobie teraz i już lepiej ale aż ciężko mi było rajstopy zdjąć:-D

czesc dziewczyny ja sie melduję :) dzięki wielkie za słowa powiem szczerze jak tyle czasu zwierzaczek był z nami to przykro bardzo bez niej :(
a widziałam temat sterylności u nas nigdy tak nie było i jestemprzeciwna, dzieki temu niko był w sumie 3 razy chory raz trzydniówka i teraz zapalenie oskrzeli i wirusówka i to wszystko więc dużej krzywdy mu nie robię. A po za tym uważam że brudne dziecko to szczęśliwe dziecko :)

Hej laseczki ,

Pamietacie mnie?Mam nadzieje ze stałe bywalczenie tak:-)Udzielam sie na Grudniówkach 2011 ..cały czas was podczytuje ale naprawde brak mi czasu:-(M pracuje na 2 zmiany dzien i w nocy, młody maruda ach szkoda gadac.Bede napewno czesciej sie udzielac:)

Witam nową Mamusie:)

Dotkass- u mnie tez na osiedlu panuje wirus jelitowy:angry:

Ja myje podlogi raz w tygodniu i straczy hihihi:)

aaa19- nie nie pracuje nie mam z kim młodego zostawic ,M pracuje na dwie zmiany ..dzien i noc a ja caly dzien z malym ,ale marze by pojsc do pracy heh nie wiem kiedy to nastapi:-D

Ogólnie dziewczyny mam duzy problem z zebem 2 tyg temu wpadla mi plomba...az mi głupio sie przyznac ale mam z 11 dziur:zawstydzona/y::-(W ciazy bralam zelazo w syropie( i jeszcze dodatkowo osłabiło szkliwo)...Panicznie boje sie dentysty a od wczoraj tak mnie napiedziela 4 ze nie wyrabiam Apap juz nie pomaga.Mozna stosowac znieczulenie w ciazy????

Phelania Racja , racja, źle przeczytałam :zawstydzona/y: Co do dentysty to myślę,że powinien wiedzieć ale zadzwoń do swojego lekarza i się zapytaj. Mi też by się przydało pójść na przegląd bo dawno nie byłam ..

Phelania można stosować znieczulenie ale oczywiście koniecznie powiedz dentystce że jesteś w ciąży. Będzie dobrze trzymam kciuki. Tez nie cierpię chodzić do dentysty. brrrr

reklama
Phelania ja wyrywałam zęba w 13 tygodniu znieczulenie dostałam. Oczywiście mówiłam wcześniej że jestem w ciąży.
a w ogóle to współczuje..bo ból zęba to cos okropnego.

padam na pyszczek i zmykam spać. DOBRANOC :-)

Do góry