reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witajcie:) margot bardzo mi przykro:zawstydzona/y: Myszka ja tez miałam takie bole , staraj sie nie leżeć na plecach. Teraz mnie tylko boli jak sie nasprzatam w domu:(

Ostatnia edycja:
reklama
Margot współczuje uważaj na siebie.
Myszka Ja również borykam się z bólem pleców brzuch mam 2 razy mniejszy od Ciebie ale dalej ważę niecałe 50 i mój kręgosłup nie wyrabia przez te cyce:zawstydzona/y:Boje się co będzie dalej.. A mojego M nie mogę namówić na masaż;/

hej dziewczyny

ja dziś w domku pracuję bo rano byłam nieprzytomna i osłabiona. A trochę mi się nazbierało muszę zrobić prezentację, napisać dwa scenariusze zajęć i zrobić ewaluację projektu brrr:baffled::szok:

Młody strasznie niespokojnie śpi w nocy, gada przez sen, wierci się i w końcu ląduje u nas w łóżku :no:

Jutro wizytą u gina i mam nadzieje że w końcu okaże się co tam siedzi w brzuszku i mam ogromną nadzieje że moje przeczucia nie są bez pod stawne i okaże się że maleństwo to dziewuszka ale boję się strasznie rozczarowania:sorry:

pozdrawiam Was cieplutko

Myszka na bóle kręgosłupa to najlepiej leżeć na boku (a w ciąży zaleca się leżenie na lewym boku ) i ostatnio się pytam lekarza bo ja miałam tak że czasami nie mogłam wstać z łóżka tak mnie bolały plecy. Pani doktor powiedziała że nawet w ciągu dnia jak siedzę sobie przy kompie to usiąść na piłce i delikatnie się bujać to wzmacnia mięśnie kręgosłupa przez co mniej boli. I powiem szczerze codziennie staram się porozciągać na piłce i jak siedzę przy kompie to siadam na piłce i daje radę teraz tylko sporadycznie mnie plecy bolą.

zonqa to trzymam kciuki żeby była dziewuszka, my też mieliśmy cichą nadzieję na dziewuszkę ale pani doktor we wrześniu na 70% powiedziała że chłopak drugi rosnie ;)

My dzisiaj leniu****emy dzień odpoczynku potrzebny bo teraz wszystko wokół przeprowadzki w niedziele jeszcze robiliśmy imprezkę z okazji rocznicy ślubu i w sumie teraz mamy pierwszy dzień kiedy możemy odpocząć. Jeszcze została masa rzeczy do zrobienia ale powoli nie śpieszy się nam :) musimy się ze wszystkim wyrobić przed kwietniem ;)

Więc dzisiaj może będę wreszcie jeden dzień na bieżąco z Wami :)

zonqa- ja też jutro mam wizytę i tak jak ty liczę po cichu na córeczkę także trzymam za nas kciuki aby nasze filipy miały siostry:-)

Asia trzymam kciuki za dziewuszkę u ciebie

ja się strasznie boję rozczarowania cały czas mówimy do brzuszka jako dziewczynki i gdzieś wewnętrznie czuje że dziewczynka będzie ale boje się tego co lekarz powie czy nasze przeczucia okażą się trafne. Ja najchętniej już, natychmiast, chciałabym wiedzieć co tam się kryje ale muszę poczekać do jutra i mam nadzieję, że ani chwili dłużej.

dzieki dziewuszki za odpowiedzi.... no ale ja zasypiam na boku i jakos tak bezwiednie budze sie na plecach :-( moze rzeczywiscie cos z ta pilka pomysle.... bo znowu jest masakra, no ale.... ;-) takie uroki, trzeba byc dobrej mysli, i wierzyc ze za ok 5 m-cy sie skonczy ;-)

reklama
Do góry