reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ja też Was witam cieplutko
u nas weekend minął super także mam powera na cały tydzień.
zabieram się za porządki i lenka podobnie jak ty na odstrzał idzie kuchnia :)
pozdrawiam wszystkie brzuchatki i ich malenstwa w brzuszku i nie tylko.

reklama
Cześć dziewczynki :)
Ja małą szczepiłam 6w1 + pneumokoki, rota odpuściliśmy z tych samych względów o których piszą dziewczyny :tak: i nie pamiętam czy już miała meningokoki czy będzie dopiero miała bo za tydzień idziemy na szczepienie właśnie to muszę spojrzeć w książeczkę, niestety żadna szczepionka nie da nam 100% gwarancji że unikniemy niechcianego, np koleżanki córcia mimo że szczepiona miała pneumokoki :eek: jak do tej pory szczepionki kosztowały już nas ponad 1700 zł..a nie braliśmy rota które też są bardzo drogie..ja pod koniec roku biorę rachunek za szczepienia i składam u męża w pracy wniosek o zwrot w postaci zapomogi :tak:czasem się uda, czasem nie;-)
yoohoosek gratuluję siusiaczka ;-)
Pchła świetny pomysł z bajkami! niestety w tej kwestii moja wyobraźnia jest trochę spaczona, jak opowiadam jakąś historyjkę córci to mąż się w głowę tylko puka :-D
Nef zdrówka dla córeczki!
Shy ja robiłam na weekend tort śmietankowo-jagodowy bo odkryłam zamrożone jagódki w lodówce, dziś już nie ma ani kawałka więc chyba był dobry ;)

pscółka i spółka - tak tak faceci to duże dzieci ;-), bardzo ciekawe te artykuły, powiem ci, że ja sama bałam się Maję szczepić tymi skojarzonymi, bo koleżanka własnie po takiej skojarzonej zauważyła u synka opóźnienia w rozwoju, szczepie tylko tymi, którymi muszę, żadnych dodatkowych nie dawałam i tak za każdym razem strach był, czy wszystko będzie ok :-(. Jeśli chodzi o homeopatię to ja też stosuję nie raz :-) i faktycznie działa, ale nigdy nie stosowałam odtruwania jak pisała ella

Ella1 - a na czym polega to odtruwanie homeopatyczne po szczepionce! Co podajesz?

Pchla_Szachrajka - świetny pomysł :-)

Iśku - ;-)

Nef - zdrówka dla córci

Dotkass - czyżby znowu podły humorek?

yoohoosek - gratulacje :-)

hej dziewczyny

nie nadrobię tego co napisałyście ale widzę że temat szczepień. U Fifka nie mieliśmy wyboru bo młody urodził się z infekcją wrodzoną i by w ogóle zaszczepić musieliśmy odbyć wizytę u okulisty a na podstawie jego opinii neurolog wystawił zaświadczenie że możemy młodego zaszczepić. Szczepiony był podstawowymi ale z tego co się orientuje tylko martwymi komórkami. Żadnych dodatkowych szczepień nie miał. Rota według mnie bez sensu, pneumokoki, meningokoki też są zbyteczne ale to moje zdanie.

Dziewczyny zdrówka i poprawy humoru

reklama
mamakruszynki gratulacje :) jaką masz dorosłą córeczkę ma już ząbka :D

Ja się melduję że jestem, ale teraz będę rzadko do was zaglądać bo niestety brak czasu i za dużo na głowie związanego z całym zamieszaniem mieszkaniowym i przeprowadzką. Czytam was regularnie ale nie dam rady odpisywać bo podczytuje was jak mam chwile na kom. A jak natworzycie tyle postów to każdej na kom ciężko odpisać a później jak włączam komp to nie wiem od czego zacząć żeby po kolei odpisać każdej...
Więc narazie musicei mi wybaczyć będę troszeczkę bardziej biernym użytkownikiem forum, ale cały czas jestem z wami i jak w końcu będziemy już po przeprowadzce to na bieżąco będę was nadrabiać :)

Do góry