reklama
Dziś to ja o nietypowej porze piszę ... jest godzina 2 w nocy a ja jeszcze nie śpię. Córcia od 22 zaczęła płakać i skarżyć się na ból ucha.Oczywiście po wielkiej aferze płaczu dała sobie wlac kropelki do uszka... ale co z tego skoro znowu obudziała się z płaczem i wysoką gorączką
Podałam jej Ibum może trochę pospi..a i tak czeka mnie dziś wizyta u laryngologa :/
Więc nie wiem czy dam radę się odezwać
Podałam jej Ibum może trochę pospi..a i tak czeka mnie dziś wizyta u laryngologa :/
Więc nie wiem czy dam radę się odezwać
lenka21*
2+3 = MY
Ankzoc biedna mała, już trochę się ta choroba ciągnie , może w końcu laryngolog coś sensownego zleci i ulży Twojej córuni, zdrówka
Wczoraj kupiłam 2 kg mandarynek, coś tam zjadłam ale dzisiaj wstaję i znalazłam tylko obierki, M wszystko wciągnął jak siedział przed tv.
Też lubię czytać książki ale jakoś ostatnio nie mam weny, nie wiem czy mi się nie chce czy co, przez lato nie czytałam ale to wiadomo z braku czasu ale teraz, sama się sobie dziwię.
Wczoraj wieczorem dostałam jakiegoś dziwnego bólu, dosyć mocny i nagły, się wystraszyłam że może nerka bo w 1szej ciąży miałąm problemy ale na szczęscie szybko przeszło, może maluch akurat się tak ułożył.No i muszę dzwonić do dentystki bo ćmi mnie jednak ząb, myślałam ze to zatoki ale jednak nie, jakoś w tej ciąży wszystkie plomby które miałam robione jak miałam naście lat, wszystkie amalgamatowe teraz mi się sypią.
Pozdrawiam cieplutko dziewczyny
Wczoraj kupiłam 2 kg mandarynek, coś tam zjadłam ale dzisiaj wstaję i znalazłam tylko obierki, M wszystko wciągnął jak siedział przed tv.
Też lubię czytać książki ale jakoś ostatnio nie mam weny, nie wiem czy mi się nie chce czy co, przez lato nie czytałam ale to wiadomo z braku czasu ale teraz, sama się sobie dziwię.
Wczoraj wieczorem dostałam jakiegoś dziwnego bólu, dosyć mocny i nagły, się wystraszyłam że może nerka bo w 1szej ciąży miałąm problemy ale na szczęscie szybko przeszło, może maluch akurat się tak ułożył.No i muszę dzwonić do dentystki bo ćmi mnie jednak ząb, myślałam ze to zatoki ale jednak nie, jakoś w tej ciąży wszystkie plomby które miałam robione jak miałam naście lat, wszystkie amalgamatowe teraz mi się sypią.
Pozdrawiam cieplutko dziewczyny
tiramissu84
Fanka BB :)
Wiecie co, moja mama cały czas się martwi i dopytuje czy już czuję ruchy
a ja jeszcze nic nie czuję. Mówiłam jej, że czytałam, że ruchy się zaczyna czuć od ok 20 tyg, ale widzę, że większość z was czuje już wcześniej... Nie chcę się niepotrzebnie stresować, ale wolałabym już czuć!
![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
white_orchid
Dzwonili z USG- mam w piątek o 16...zobaczymy co to warte będzie- skoro za free to z przyjemnością skorzystam, a jak nie będę zadowolona to w przyszłą środę mam prywatne połówkowe zamówione od kilku tyg. Wolałabym jednak nie płaćić, ale zdrowie maluszka najważniejsze.
a to Ty chcesz ewentualnie zrezygnowac z polowkowego? (nie wiem czy dobrze zrozumialam)
ja na to w piatek ide ot tak popatrzec na maluszka i moze dowiedziec sie jaka plec, a na polowkowe tydzien pozniej i tak ide, bo w piatek to chyba glownie na serduszku beda sie skupiac (z tego co widze w programie konferencji), a na polowkowym to juz wszystkie narzady dr bedzie analizowal
też mamy kuchnię na wymiar z prywatnej firmy, i jesteśmy bardzo zadowoleni chociaż mamy ją dopiero 2 miesiące ;-) ale jak patrzyłam taką samą kuchnię w brw, to była droższa, a ikea kuchnie jakoś mnie nie przekonują. W ogóle to meble ikei też jakoś do mnie nie przemawiają, ale jestem na etapie szukania łóżka do sypialni, no i w sumie w ikei znalazłam takie co bym chciała (z szufladami pod łóżkiem), no i trochę boję się na nie zdecydować, żeby się zaraz nie rozwaliło.
co do cytrusów, ja zawsze lubiłam cytrusy, ale nie mam teraz jakieś większej ochoty niż zawsze, za to ja mam ostatnio wciąż ochotę na jakieś jedzenie śmieciowe :-(muszę coś z tym zrobić, żeby dzieciaczek rósł zdrowo ;-)
Ella1, white też chętnie bym się zapisała na te badania usg, ale piątek cały pracuję, o 9 mam badania usg ze skierowania, a w sobotę nie ma mnie w Krakowie, eh, może na następne się załapię ;-)
Miłego wieczorku życzę ;-)
a moglabys mi podeslac namiary na Wasza firme od mebli na priv?? bylabym bardzo wdzieczna, bo co prawda mam juz jedna polecona firme, ale wolalabym sobie porownac jakie ceny proponuja
![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
do kogo idziesz na polowkowe? dr F. czy dr W.?
![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
ale piekna pogoda sie robi :-)
Cześć brzuchatki:-)
tiramissu dobrze piszesz, że powinnas czuc ruchy koło 20 tyg bo to Twoja pierwsza ciąża i wtedy czuje sie później, kobiety które już rodziły zazwyczaj czuję wcześniej
nie mart sie będzie dobrze...
ankzoc jejku zdrówka dla córci
lenka współczuję
tiramissu dobrze piszesz, że powinnas czuc ruchy koło 20 tyg bo to Twoja pierwsza ciąża i wtedy czuje sie później, kobiety które już rodziły zazwyczaj czuję wcześniej
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
ankzoc jejku zdrówka dla córci
lenka współczuję
white_orchid
Wiecie co, moja mama cały czas się martwi i dopytuje czy już czuję ruchya ja jeszcze nic nie czuję. Mówiłam jej, że czytałam, że ruchy się zaczyna czuć od ok 20 tyg, ale widzę, że większość z was czuje już wcześniej... Nie chcę się niepotrzebnie stresować, ale wolałabym już czuć!
sprobuj gdzies tak 30-40 minut po posilku polozyc sie na plecach i czekaj - a noz sie cos pojawi
teraz wlasnie czuje fikolki posniadaniowe :-)
tiramissu84 ja też jako takich kopnięć jeszcze nie czuję, czuję takie bulgotanie póki co, w każdym razie nie zamierzam się martwić (chociaż to nie takie proste), idę w piątek na usg i mam nadzieję, że mnie to uspokoi, a kopniaki przyjdą z czasem.
ankzoc biedna ta Twoja córunia, mój mąż często miewał przewiane ucho to cierpiał mocno z tego powodu. Miejmy nadzieję, że laryngolog pomoże ;-)
Paulina czekamy na relację z weselicha ;-)
white idę do W., ostatnio też byłam u niego, a ten F. podobno ma odchodzić, tak mi ginka mówiła. Jak będziesz u W. to go wypytuj, bo ma wiedzę, ale jest bardzo cichy ;-)a namiary wyślę Ci później bo mąż ma nr do nich ;-)
Miłego dnia!
ankzoc biedna ta Twoja córunia, mój mąż często miewał przewiane ucho to cierpiał mocno z tego powodu. Miejmy nadzieję, że laryngolog pomoże ;-)
Paulina czekamy na relację z weselicha ;-)
white idę do W., ostatnio też byłam u niego, a ten F. podobno ma odchodzić, tak mi ginka mówiła. Jak będziesz u W. to go wypytuj, bo ma wiedzę, ale jest bardzo cichy ;-)a namiary wyślę Ci później bo mąż ma nr do nich ;-)
Miłego dnia!
Ostatnia edycja:
reklama
K
krolewnazmarcepana
Gość
hej
my wreszcie wstałysmy
zaraz sie zbieram do biedronki bo wyczaiłam pudła na zabawki, ale dzis ostatni dzien promocji i nie wiem czy cos jeszcze bedzie ;/
zaraz sie zbieram do biedronki bo wyczaiłam pudła na zabawki, ale dzis ostatni dzien promocji i nie wiem czy cos jeszcze bedzie ;/
Podziel się: