reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
witam nowe kwietnióweczki, zapraszam do pisania z nami, zresztą jak już napisałyście jeden post to już poooooleeeci ;-) dopisuję Was do listy :-)

:-D:-D:-D a ja zjadłam tyle, że ledwo się hamuję, by nie zjeść więcej, po cichu liczę, że R nie zje wszystkich, które zostały dla niego i jednak jeszcze będę mogła wepchnąć je w siebie, tymbardziej, że nasza Kropeczka mi teraz bulgocze jakby wołała: "matka dawaj jeszcze, co jest?" ;-):-D

no nie tego już za wiele z tymi plackami. Oliwka jeszcze Ty :-D Na jutro postanowione na obiad placki bo nie wytrzymam :-p

:-D:-D:-D no ja to teraz taki pasibrzuch jetem, że aż sama sie sobie dziwię;-) i jak piszecie o jedzonku to mi slinka cieknie:-p:-p:-p

Serio dziewczyny to jest jakaś telepatia jak o czymś pomyślę co bym zjadła to zaraz któraś pisze że będzie to robiła (głównie Dotkass :-p), wczoraj pół dnia o plackach myślałam a dziś górują na forum :-D

Witam nowe mamusie
A to ja wam powiem że miała gyros z surówką w bulce.... i chyba dzieciaczkowi zasmakowało bo fika w brzuszkuu :)

Witajcie :) dziękuje za miłe przyjęcie:) ale szybko lecicie z tematami:) starałam sie trochę poczytać ale nie dam rady:p
nadrobić na bank nie, chyba, że będziesz po nochach siedziała...jak nie piszemy ;-):-D

oj ja też się "zarażam" jedzeniem tzn jak piszecie o żarełku to mało klawiatury nie poślinię, od razu czuję zapach i smak :zawstydzona/y:

Witam i ja nowe kwietnióweczki :-) i te "stare" też dziś witam :-)
Wy ciągle tylko o jedzeniu, normalnie jak baby w ciąży :-D:-D Ja dziś miałam gołabki, mój tatuś zrobił i nas zaprosił. Jutro mam rybę, albo knedel czeski z miesem w sosie i kapustką zasmażaną z grzybkami, już mi slina leci, jak mojemu psu bokserowi :-)
mój G pojechał właśnie mi kupić pastę sensodyne, na tą moją bolącą jedynkę, bo jest wrażliwa jakby mi coś właziło między zęby :szok: i do pasty prażynki, bo mi się zachciało :-D zestaw wypoczynkowy normalnie.
A gyrosa, to też bym zjadła :happy: zresztą, czego ja bym nie zjadła :-D

reklama
Do góry