reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

zonga - u mnie dzisiaj beda plauszki rybne. zawsze mam jakieś zamrozone na wszelki wypadek. ado tego brokuł na masełku i w bułeczce - mniam, przynajmniej dla mnie:-D

reklama
oj dzieje ale nie jest to miłe i czasem się zastanawiamy co robić i jak sprawy rozwiązać by jak najlepiej było dla dziecka

wczoraj byliśmy w wielkim szoku co to się dzieje i jak pomóc takim dzieciakom ale nie będę was tym obarczać

Obiad na jutro potrzebuje :-p:-D

ja chyba zrobie spagetti...wczoraj pozarlam cala czekolade z truskawkami i mam wyrzuty sumienia. Powiedziala R ze w tym tygodniu zadnych slodyczy oprocz owocow...:no:

ladies wlasnie zauwazylam na liscie-wiesz, ze tego samego dnia mamy termin?:happy2:

Cześć :)
Kruczka mnie w poprzedniej ciąży prześladywały sny się że biorę ślub z moim mężem i zawsze było coś nie gotowe a to sukni nie miałam, a to goście stoją a o orkiestrze zapomnieliśmy itp itd a byliśmy już ponad rok po ślubie :-) Ty się tymi snami nie przejmuj poczekaj aż się erotyki zaczną.... ;-):-D
dotkass mnie wczoraj też jakieś smutasy złapały ale mąż mi tabletki na nie przyniósł w postaci WZetki, bajaderki i ptysia po czym skontrowałam te słodkości grejpfrutem i paczką popcornu :szok:taka mnie słabość ogarnęła :-D
Tasiora
[*] :*
Pchła ja na szczęście czuję codziennie maluszka więc to mnie bardzo uspakaja, z resztą nie dopuszczam do siebie myśli że coś mogłoby być nie tak :tak:ale podejrzeć na USG bardzo chętnie w każdej chwili :-)
ladies mi się kiedyś śniło że małego konika urodziłam.. :baffled:

witajcie!

Tasiora, okropnie smutna wiadomosc od Ciebie :-( bardzo mi przykro, wspolczuje wraz z Toba ...trzymaj sie i nie poddawaj, caluje mocno

Dotkass, smutno mi ze dola zlapalas :-( mam nadzieje ze juz niebawem wyjdziesz na prosta i promyczek slonca sie pojawi, otuchy wysyłam!!

aneczka, buziaki dla Nikosia :-* biedaczek! przytulam mocno i zdrowka zycze

ankzoc, wow! to sie byczysz :-) super! zaraz do swoich tesciow zadzwonie spytac czy sie za wnukiem nie stesknili ;-)
ale fajnie ze swiatecznym bonusem :-)

moncia, uszy do gory!! zobacz jak masz fajnie... nosisz pod sercem wymarzonego synka....czujesz jego ruchy....ja wciaz czekam az moje dziecko zacznie sie ruszac i doczekac nie moge...
powodzenia na przedstawieniu!

Isku, ja tez od wczoraj mysle o tym 12 miesiacznym macierzynskim... :happy:

Oliwka, pocieszylas mnie ze Ty tez nie czujesz wyraznych ruchow jeszcze ...

zonqa, udanego przyjecia urodzinowego i buziakow moc dla Jubilata!!!

pchła, a to pech z tym odwolanym usg :-( przykro mi

ja tez jakos meza ostatnio ciut zaniedbuje.... jak mu zrobilam kawusie z bita smietana i czekloada i zanioslam pod prysznic to az uwierzyc nie mogl :-p byl uszczesliwiony i radosny na reszte dnia ;-) musze jakos lepiej sie starac :zawstydzona/y:

gdzie cytrusik sie podziewa ja sie pytam, he??? halo, hop hop, kochana odezwij sie!!

zonga - a to na jutro, to odpada:-D ja często na imprezki robię szaszłyki, a zamiast mięsa można dać gotowe pulpeciki z indyka, tańsze, a dużo ich w opakowaniu.

A tak żeby można było się pobawić przy gotowaniu to proponuję pizze, albo mini pizzerinki, każdy może ułożyć swoją kompozycję smakową. składniki można kupić różne, ale w małej ilości, bo tego dużo nie schodzi:-D.

yoohoosek U mnie najlepsze jest to, że mam wszystko wybrane tzn takie większe rzeczy jak łóżeczko, komoda, leżaczek ale jeszcze nie kupione:-p
ankzoc Mi sam pomarańczowy nie bardzo smakuje ale jest taki napój Hortexu chyba pomarańcza- mango MNIAM MNIAM :tak:
zonqa Chyba knor ma takie saszetki z przepisami i są do zrobienia nuggetsy ( Filip pewnie lubi takie smakołyczki :-p ) a domowe to wiadomo, że 48365643 razy zdrowsze niz z Maca. Obok masz saszetke z sosem chyba sa dwie opcje do wyboru. Mi bardzo smakowały :tak:
Pianka Haha oo nie teraz konik..co się z nami dzieje w ciąży? :-p

Ja dodam, że w snach nie rodziłam żadnych zwierzaków ale śniło mi się, że koleżanka robiła mi USG ( włamałyśmy się do gabinetu gina) i moje dziecko miało aparat ortodontyczny już w brzuchu haha :-p

Odnosnie glupich snow...wlasnie sobie przypomnialam moj z poprzedniej nocy...Tutaj w Irlandii dosyc powszechne bylo posiadanie dzieci z dalszymi kuzynami i na kazdej wizycie pytano mnie, np. czy jestem w ciazy z kuzynem:crazy:
No i snilo mi sie, ze to dziecko faktycznie mam z kuzynem, boshhh co za masakra...:baffled:

reklama
Pianka - ja już erotyki miałam i jakoś przeszły :-(. ja mam jeszcze koszmary związane z zespołem w którym tańczyłam, że nie zdążyłam się przebrać, że butów czy jakiejś części stroju nie mogę znaleźć, że kroków nie pamiętam... a z zespołu wypisałam się jak miałam 18 lat!! :-D

Do góry