reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
oj jedzenie to ja też bym mogła kilogramami wciągać, ale słodyczy już nie, na słodkie nawet patrzeć nie chcę. Też jestem teraz na etapie mandarynek :-) mnie to najbardziej do mięcha ciągnie, albo do mącznych wyrobów :tak:

hej dziewczyny ale miałam wczoraj dzień rada programowa, świetlica i jeszcze Ł. dorzucił swoje. Od południa ciągle coś i jak wróciłam z pracy to po prostu głowa mi pękała co się dzieje z ludźmi i jak na tym dzieci cierpią i nie widzą problemu w agresji czy to fizycznej, słownej czy emocjonalnej i co lepsze nie widzą sensu bronienia się przed tym.

Opadły nam ręce jak usłyszeliśmy co się dzieje i z miejsca polecieliśmy na komisariat z prośbą by ktoś przyszedł do dzieciaków i wyjaśnił że tak nie można i prawdopodobnie będzie wszczęta sprawa z urzędu. A co lepsze dzieciaki zgłaszają problem pedagogowi w szkole, wychowawcom a szkoła nic nie robi. Po prostu ręce opadają.

Ł. wczoraj na dokładkę popsuł się samochód w trasie i z Nidzicy musiał wracać PKS do Wawy bo samochód został w warsztacie bo nie nadawał się do jazdy.

Wczorajszy dzień był do dupy ale wieczór nad układanką trochę odstresował

A jutro impreza z okazji urodzin Fifka i Ł.

Macie może pomysł co zrobić na obiad szybkiego, łatwego i w miarę tanie dania?

Pozdrawiam Was cieplutko

pchełka też bym się wkurzyła, zwłaszcza, że się człowiek nastawia i czeka, a tu taka wiadomość.
I staraj się myśleć pozytywnie, wiem, że się dobrze mówi, ale pamiętam jak powiedziałam mojej siostrze o ciąży i się rozpłakałam, bo tak straszni się bałam, żeby wszystko było ok, to mi powiedziała, że trzeba myśleć pozytywnie, bo psychika ludzka potrafi zdziałać cuda!!!! I tak jest!!!

aaaa19, ladies, myszka ale się uśmiałam z tych waszych snów!!

myszka dużo zdrówka dla małej, może faktycznie pojedz z nią do lekarza/ do szpitala, bo taka wysoka gorączka (zwłaszcza rano) to chyba nic dobrego. Trzymam kciuki, żeby nie było to zapalenie płuc.

ankzoc ja też jajek nie mogę jeść, a zawsze wcinałam niesamowite ilości (uwielbiam pod każdą postacią). Nie odpycha mnie od nich, ale potem albo zwymiotuję albo odchoruję....
Więc dotkass jedz za trzech!!! Bo ja swojego przydziału pewnie nie zjem ;)

zonqa, Ty to książkę mogłabyś napisać tyle się u Was dzieje :tak: co do szybkiego i pysznego, sytego i w miarę taniego to polecam zupę curry krem, nie wiem czy jest na wątku jedzeniowym jak nie ma, to zaraz wkleję przepis :tak:...chyba, że to na dziś na obiad? bo myślałam, że na jutro na urodziny :zawstydzona/y:

reklama
Dzieki dziewczyny za mile slowa...mnie strasznie lekarz przestrzaszyl na poczatku ciazy i teraz najmniejsza rzecz wywoluje we mnie lek..

yoohoosek wiesz, moja mam mysli tak samo. Jak jej mowie, ze slyszalam o czyms zlym to mnie opieprza mi mowi ze mam sie cieszyc ta ciaza a nie wymyslac i czytac o nieszczesciach..I ze trzeba myslec dobrze, bo to jest najwazniejsze. Dzieki xx

ladies odnosnie zabiegu twojego synka, moj R mial ten zabieg jak byl maly i niedawno go pytalam i nic nie pamieta i absolutnie mu sie zle nie kojarzy. Wiec mam nadzieje, ze z synkiem bedzie dobrze i szybko zapomni o wszystkim.

Do góry