reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

w ktorym tyg ciazy bedziecie robic usg polowkowe??
w 20 alobo 21 tyg :))
ja mam 23 listopada:)
hey dziewczynyu a tu znowu kilka stron!!:)
witaj dotkass fajnie ze juz jestes
z nami!!:)
a moj synek dzis 1 dzien do przedszkola po feriach pewnie szczesliwy wroci wkoncu sie pobawil z dzieciakami
pscolkato straszne z ta kapusta.. ja tez niezle bym sie pokaleczyla zjadajac to szklo.. teraz mam jakas kurcze traume i boje sie cokolwiek jesc . naperawde bylo duze.. jestem strasznie zla nadal...

moj M jak kiedys pracowal w piekarni to znalezli duuzy kawal szkla w chlebie;..zastanawiali sie skad.. bo tam nie mieli zadnych szklanych rzeczy okazalo sie ze z maki...
to jest straszne naprawde ze takie niespodzianki mozna znalesc w zywnosci

reklama
dzieki za odp dziewczeta,
ja jestem umowiona na usg w 21tc i 2 dniu i zastanawialam sie czy ok, sprawdzic musze na poprzednich usg synkow kiedy robilam
ale jakby nie patrzec to lapie sie na "do 22tc"

Karenka, pewnie ze bedzie dobrze :-D ciesze sie ze pozytywne myslenie u Ciebie gosci :tak:
jeszcze tydzien czekamy, tak?

Notka, z tego co kojarzę to połówkowe powinno być wykonane między 18 tc a 24 tc :tak: i źle policzyłam, bo będę w 21 tyg i 1 dniu czyli w 22 tc

Karenka, na bank będzie dobrze, nie ma innej opcji :-)

Ostatnia edycja:
a tak wogóle to monic_ spóźnione życzenia urodzinowe Zobacz załącznik 512953

no i wszystkiego najlepszego Tassia (chociaż coś ostatnio mało Cię z nami chyba
:zawstydzona/y:) dc6bb7b39663bdaa99f24327da4fa4a83827e4aa_560x560.jpg

Dotkass - jeszcze apropos dzieci i autobusów. Raz jechała mama z chłopaczkiem ok 8-9 lat, który niemalże płakał (oczywiście sztuczny płacz), że on chce usiąść, oczywiście nikt nie ustąpił, ale ja się zastanawiam jakie są granice rozpieszczania dzieci. Naprawdę mam nadzieję, że nie będę miała takich klapek na oczach nawet jeśli to będzie moje jedyne dziecko:-D.

A druga bardzo przykra sytuacja. Jechała mama z kilkuletnim chłopcem, który myślę, że nawet dla mniej spostrzegawczych widać było, że jest autystyczny, bo nie usiedział spokojnie i mówił "po swojemu", co gorsza chyba miał też ADHD, bo miał założone takie szelki na smyczy jak dzieci uczące się chodzić i w momencie kiedy wychodzili z autobusu wyobraź sobie, że ludzie zaczęli się podśmiewywać, a jedna dziewczyna nawet chciała zdjęcie telefonem robić - wtedy to już nie wytrzymałam i odezwałam się, że chyba przesadza. Nawet teraz jak o tym pomyślę to łezka mi się w oku kręci, zero empatii:-(.

ja już wróciłam... córcia mega szczęśliwa że nie musiałam leżakować... oczywiście chciała jechać autobusem trochę mi szkoda, bo nawet ładnie się zrobiło, no ale wygłupiałyśmy się w autobusie bo były pustki :laugh2:

Notka - o własnie porządek w zdjęciach i ich wywołanie to też jeden z moich celów, aż wstyd się przyznać ale Maja ma ponad 3 latka a ja nie wywoływałam jej zdjęć od narodzin! Ja połówkowe będę mieć 3 grudnia więc chyba u mnie wstrzelę się w 20 tydzień ale tak wyszło ze względu na zwolnienie lekarskie

yoohoosek - o kurcze biedulko... współczuję.. wiesz ja też nie mam jakiegoś apetytu wszystko jest dla mnie bez smaku, a jem tak naprawdę jak już wymiotować mi się chcę, co znaczy że mój organizm domaga się jedzenia. Podczas ciąży w ostatni czasie 2 razy dopadły mnie takie skurcze żołądka, że nie mogłam oddychać swobodnie, wyprostować się ani położyć...i nie wiem co to było

Karenka - na pewno będzie dobrze...

reklama
pscółka i spółka - o matko co za koszmar.... mam wrażenie jakby w ludziach zanikały uczucia wyższe... współczucie, serdeczność itd...ale co się dziwić aborcje, rozwody, morderstwa są na porządku dziennym... coraz mniej jest ludzi wrażliwych społecznie!

Do góry