reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

u nas szlaban jeszcze dwa tygodnie do USG a potem sie okaże...póki co łożysko pięknie leży na ujściu szyjki macicy więc zakaz w obawie, że mogą wystąpić krwawienia.

reklama
Hej dziewczyny!
Ja też się bałam przez chwilę bo czułam już codziennie jakieś ruchy a wczoraj raz i nic..ale Tosia po prostu odpoczywała i dzisiaj znów dała o sobie znać i rano i wieczorem. Byłam tez w centrum handlowym a tam już motyw przewodni- święta :szok: Wszędzie choineczki i skarpety, mikołaje..ale aż się miło zrobiło bo kiedy jest tyle pysznych rzeczy jak nie w święta?! I jest taka cudowna atmosfera a na dodatek połowa ciąży z nawiązką będzie za nami!!
Nie martwcie się, postarajcie się cieszyć małymi cudami, które rosną w naszych brzuszkach!! :happy2:

aneczka Mam nadzieję, że mąż znajdzie pracę i wszystko się Wam ułoży ;-)
moncia Trzymaj się , będzie lepiej ;-)
ankzoc Ojej..myślałam, że Ci już przeszły wymioty..powiem Ci, że mi jak się kładłam pomagał cukierek taki zwykły owocowy. Trzymam kciuki, żeby Ci minęło!! ;-)

Udanego wieczoru!!! :-)

Witajcie dziewczynki,ja wczoraj sobie porozmawiałam z mężem i dzisiaj rano poleciał po świeże bułeczki na śniadanko:biggrin2:Mam nadzieję że będzie już dobrze:biggrin2:
Bishopka już wyczerpałaś limit tragedii w Twoim życiu,więc teraz może być już tylko dobrze.
ladies na pewno wszystko będzie dobrze,trzymam kciuki
idę się uczłowieczyć,bo jeszcze w pieleszach leżę:biggrin2:
Miłego dzionka

cześć :)

w ogole ostatnio nie moge za Wami nadazyc na glownym ;) ale to tez pewnie przez to, ze maz ma urlop, wiec najpierw spedzilismy 5 dni na Roztoczu, a teraz w sumie codziennie korzystamy z tego, ze poprostu jest i zalatwiamy wszelkie sprawy typu kupno nowego garniaka, przedluzanie abonamentow, projekt wnetrz mieszkanka, zakupy itp.
czlowiek niby na L4, duzo czasu powinien miec, a tu non stop w biegu :-)

mnie na szczescie jesienna deprecha poki co omija, choc nerwus sie zrobilam i pokrzykuje na tego mojego biednego meza dosc czesto... ale dzielnie to znosi (zdaje sobie sprawe, ze ma do czynienia z ciezarna :-D)
jutro ide na moj pierwszy aqua aerobic dla ciezarowek. ciekawe co to bedzie :-)
a w tygodniu ide na pilates i gimnastyke tez dla kobiet w ciazy. trzeba sie ruszyc zeby troche kondycje podreperowac :-)

poza tym kupilam moje pierwsze ciazowe dżinsy :D w normalnych co prawda jeszcze spokojnie moge chodzic, ale przy wiekszym jedzeniu juz trzeba rozpinac guziczek, wiec na wieksze posiedzenia za stolem bede miec ciazowki ;) o takie :-)
Product Detail | H&M PL
sa fajnie dopasowane, wiec mam nadzieje, ze w brzuch mi bedzie szlo, a nie w tylek :-p

Czesc dziewczyny ale tu dziś pustki, dzięki wielkie za wsparcie, też mam nadzieję że się wszystko ułoży - trzeba w to wierzyć.
Pchła - dziękuję bardzo :)
Sorki że ja tak tylko o sobie ale jakoś nie miałam weny do odpisywania każdej po kolei, ale teraz biorę się z garść i obiecuję poprawę :)
Miałam dzisiaj wybrać się na spacerek do lasu z Moim G i siostrą ale pogoda kijowa więc trzeba wymyślić coś innego :)
Trzymajcie się cieplutko zaglądnę tu później :)

reklama
witajcie i dziękuję za wsparcie i za to, że wierzycie we mnie :happy:
A ja właśnie wróciłam z zakupów i zakupiłam sobie dwa nowe namioty :-Dpatrząc na te moje cukinie na brzuchu zaczynam się obawiać, że niedługo plandeka z tira będzie na mnie pasowała.
Miłego dnia dziewczynki :happy:

Do góry