reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Witam się wieczornie,spać mi się chce okropnie,ale stwierdziłam że napiszę do Was na dobranoc:-)
beti84 tylko sobie nic nie wkręcaj!Myśl o swoim maleństwie bo mamy zakaz stresów.

Ja dzisiaj na obiadek jadłam zupę krem z dyni,szwagierka mnie zaprosiła i muszę przyznać że pyszne było.
Płaszczyk zimowy mam z zeszłego roku,i nie planuje kupować nowego.Rok temu o tej porze byłam trzy tygodnie wyżej w ciąży niż teraz:-)A mam świetny,wcale nie ciążowy,ale odcinany pod brzuszkiem,więc pięknie się mieści wszystko:-)
Kruczka bardzo się cieszę że się w pracy ułożyło,przynajmniej będziesz spokojna.
lenka21 napracowałaś się dzisiaj bardzo,czas na relaks:-)

Ja przed chwilą byłam odebrać babcie ze szpitala,niestety tak późno bo wcześniej w pracy byłam,ale najważniejsze że babcia zachwycona pobytem na oddziale,i całą drogę powrotną słuchałam na co która Pani była chora.
dobrej nocki brzuchatki

Mam pytanie do Was..swego czasu pilam dziennie takie cosik :)
magnez.jpg

czy moża nam teraz takie cos pic?

ale najważniejsze że babcia zachwycona pobytem na oddziale,i całą drogę powrotną słuchałam na co która Pani była chora.
dobrej nocki brzuchatki

:-D

starszym paniom chyba w ogóle pobyty w szpitalu się podobają , to jak wyjazd towarzyski, jak trafiałam na oddział to one tak potrafiły w holu nawet do 22 siedzieć i opowiadać o sąsiadach, chorobach i pupie maryny :-D

ad magnezu musującego to raczej można ale nie wiem jak to się ma do magnezu z biedronki o który pytasz, jeśli ma zwykły skład, jak np. zdrovit magnez+b6, to chyba luzik :)
ad zdrovit właśnie:

Preparat przeznaczony dla osób dorosłych jako uzupełnienie diety w magnez i witaminę B6. Zaleca się w stanach zmęczenia fizycznego i psychicznego, w czasie ciąży i karmienia piersią oraz dla osób nadużywających alkohol i kawę.

Ostatnia edycja:
Cześć brzuchatki:-)

aisak moja ginka jak kazała brać mi magnez to powiedziała, że może byc musujący także chyba można ;-)

beti tragedia, bardzo smutna historia :-(

dzień dobry :-)

Mnie dzisiaj słoneczko obudziło...humorek dopisuje.
teraz trochę ogarnę i zmykam jakieś buty kupić. Same adidasy mam sprawne ;-)

wczoraj odebrałam wyniki badań i mocz mam nadal kiepski..jutro wizyta ciekawe co pani doktor na to.

Miłego dnia:-)

Dzień dobry :)

U mnie nadal śnieżnie i zimowo. Obudziłam się z dużo lepszym humorem:)

mamakruszynki to fajnie, że babcia nie przeżyła źle pobytu w szpitalu, bo to różnie bywa.
asiak mi lekarz pozwolił brać musujący magnez i witaminy, więc chyba nie ma znaczenia jakiej firmy.

i ja sie witam z rana :-)
dzis duzo lepiej, wymioty ustaly bol brzucha tez wiec rewelka :-D
ale zeby nie bylo tak kolorowo to plecy mnie bola jak po przewianiu, chyba dodatkowo sie przeziebilam.... ale wazne ze temp nie mam, maz mnie wysmarowal spirytusem kamforowym i zobaczymy co dalej :-)
ale jestem dobrej mysli :-D

witam się wtorkowo ;-)

słuchajcie jak to możliwe nie wiem, ale ja dziś po śniadaniu przytulałam się do kibelka :baffled: czy to normalne? 1 trymestr już za nami, a tu takie przeboje?!
jutro mam wizytę kontrolną, strasznie się obawiam o maluszka, bo choruję już 3 tydzień, wczoraj dostałam od lekarza jakieś leki na nos sterydowe i boję się ich brać, ale skoro lekarz przypisał to chyba wie, czy można w ciąży :baffled: co jakiś czas mnie podbrzusze pobolewa. Mam nadzieję że mnie jutro gin uspokoi, oby.

chyba też muszę coś suplmentować magnez, bo mi ostatni trochę powieka drgała ;-)

miłego dnia!

reklama
ja slyszalam ze niektore to do dnia porodu wisza nad kibelkiem ;-) a co do choroby to moze zmien lekarza skoro przez 3 tyg nie umie cie wyleczyc? w II trymestrze mozna zarzywac wiecej lekow wiec powinno bez problemu ci przejsc przy dobrej kuracji....

Do góry