reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witajcie kochane kwietniówki! :-) Chciałabym nieśmiało do Was dołączyć. Zrobiłam dziś rano test, który pokazał mi drugą, wciąż jeszcze bladą kreseczkę (ale jest! :-D). Jestem w totalnym szoku, ponieważ całkiem niedawno wyszłam za mąż, a tu ponownie taka niespodzianka. Początkowo wpadłam w panikę, a teraz denerwuję się i modlę, by wszystko było w porządku. To moja pierwsza ciąża, więc i obawy uzasadnione prawda? Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie, mając nadzieję na przyjęcie mnie do Waszego grona :-)

reklama
witaj, to jest też moja pierwsza ciąża więc możemy postresować się razem :)
wg suwaczków, nasze dzieciaki w ten sam dzień poczęty :)

Witaj :-) Faktycznie, teraz zauważyłam. Cieszę się, że tak wiele nas łączy :-) I gratulacje z okazji zbliżającego się ślubu!!! Sama całkiem niedawno to przeżywałam :-)

m.soul gratuluję :-)

Kruczka
ja zaszłam w pierwsza ciążę mając 20 lat i choć i mieszkałam już sama (i pracowałam) to bardzo bałam się powiedzieć rodzicom :tak:Na szczęście nie było tak źle. Z pracą było gorzej, bo pracowałam na stojąco i miałam silne bóle brzucha i nie dało się długo ukryć mojego stanu, bo bóle były tak silne, że zginało mnie wpół! Do tego strasznie wymiotowałam - życzę ci, by twój plan sie udał:tak:

hehe mój szatański plan ma w sumie jakieś szanse na powodzenie, bo siedzę za biurkiem całe 8 godzin więc nawet nie będzie widać brzucha, bo biurko je zasłania, poza tym jak już mówiłam grubasek ze mnie więc można będzie pomyśleć, że przytyłam :)

Witam
jejku dziewczyny jak ja się dzisiaj nie wyspałam najgorsze jest to sikanie w nocy chyba 4 razy dzisiaj wstawałam, no fakt że przed snem dużo piłam
dla fasolki dam radę

Dziewczyny pijecie kawę ?

Ostatnia edycja:
ja piję kawę ale słabiutką, niecała łyżeczka rozpuszczalnej Neski, raz dziennie.

Z sikaniem u mnie jest normalnie, nie czuję, zebym musiała jakoś częściej biegać do łazienki, a piję dość dużo. Widocznie bobik mi się jeszcze nie zaczął rozpychać :)

cześć dziewczyny :)
właśnie wczoraj wpisałam się na forum. Test robiłam przedwczoraj, a wczoraj betę :) wyszło wszystko na plus. Wg kalkulatora termin mam na 20 kwietnia :) jestem taka szczęśliwa, że muszę komuś powiedzieć. Wie mój mąż i siostra, ale poprzednim razem za dużo mieliłam ozorem, a niestety w 18 tc skończyła się ciąża :( mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze. Co do pytania Agnieszki (ja też jestem Agnieszka :D) ja piję dwie kawy dziennie z ogromną ilością mleka (zawsze tak piłam). Pozdrawiam was kwietniówki. Tak się cieszę, że mogę być z wami :DD

wszystko na pewno będzie dobrze tym razem :)
ja mogę ze swoich dolegliwości dopisać jeszcze to, że ciągle mi się płakać chce :( wzruszam się nawet reklamy oglądając. Zawsze byłam wrażliwa i nie raz płakałam bez powodu, ale to już przesada :p

reklama
tiramissu84 gratuluję i trzymam kciuki, by tym razem ciąża była książkowa :tak:

agnieszka116 ja nie piję kawy, bo odkąd zaszłam w ciążę odeszła mi ochota. A piłam do 4 kaw dziennie. Teraz nawet na Cappuccino nie mam ochoty:tak: Z sikaniem jest gorzej, bo odwiedzam WC średnio co 20 min:zawstydzona/y: Jest to bardzo męczące na spacerze, bo nie zawsze toaleta "pod ręką" jest:tak:
Kruczka ja zanim zrobiłam test, to o byle co płakałam. Teraz już mi to przeszło :-)

Do góry