reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Dzień dobry

Ja też ostatnio jakoś spać nie mogę.

Oj gołąbki to i ja bym zjadła, ale u mnie po staropolsku na szybko schabowy, bo my dziś korzystamy, że obydwoje mamy wolny dzień. Mój P. często pracuje 7 dni w tyg. No i wybieramy się na zakupy, brakuje mu krawata ślubnego, czuję, że będzie to ciężka wyprawa... Także nie ma to jak przy tak pięknej pogodzie spędzić dzień w galerii.:baffled:

Ja na szczęście pozbyłam się już bólów brzucha, ale właśnie dziś w nocy jakiś skurcz mnie złapał, ale to tak jednorazowo.

Kruczka Gratuluję wycieczki i bawcie się dobrze!

Miłego dnia!

reklama
oj ja tez mam problemy ze snem.... ale to norma.... fantastycznie ze mieszkasz nad morzem ! zawsze chcialam sie tam przeprowadzic ! uwielbiam te okolice :-) ale balabym sie ze pracy tam nie znajdziemy.... wiec zostajemy w wawie :-( mnie tez mecza bole brzucha.... ciagle na nospie jestem.... ale to chyba dobry znak, znaczy ze dzidzia rosnie ;-) co do ladys to ja tez dawno nie ogladalam.... ale wczoraj na HBO lecial KAC VEGAS W BANKOKU :-D nagralam bo jakos pozno lecial i dzis bedziemy ogladac :-)

Hej Wam :-)

Chcialam tylko napisac ze u nas dobrze, nawet bardzo.
Maz sie zmienil tak ze szok :szok:- jest taki kochany jak kiedys, jeszcze przed naszym slubem (albo nigdy :-p), stara sie bardzo, pomaga.
Starsza corcie wypisalam jednak z przedszkola (cieszy sie) wiec odszedl mi problem z odprowadzaniem i moge sie cieszyc caly dzien tym jak sie dziewczynki razem bawia-a coraz mocniej widze wiez miedzy nimi, cudowne to.
Ja sama kazda wolna chwile poswiecam na swoja pasje- w koncu postanowilam na powaznie sie tym zajac, przeznaczylam wieksza sumke i mam cicha nadzieje ze powoli powoli do czegos dojde i moze w przyszlym roku zaloze dzialalnosc.
Tak wiec (az sie boje o tym glosno mowic by sie cos nie popsulo) jestem bardzo szczesliwa :-D, nareszcie ciesze sie ta ciaza i czuje sie spelniona i w ogole az trudno uwierzyc :-D.

Wybaczcie ze tu nie zagladam choc mialam sie odzywac czesciej ale ciesze sie teraz na maxa rodzinka, jak maz wraca ok 18 z pracy to z nim troche czasu spedzam a jak dzieci juz spia to mam kilka godzinek tylko dla siebie :-p- i nawet jak na laptopie siedze to poszerzam swoja wiedze zwiazana z pasja i dzialam.

Pewnie jak ochlone troche to usiade na spokojnie i popisze z Wami bo dzis poczytalam posty z wczoraj ale mnie jakos energia roznosi i juz mysle zeby odejsc od laptopa i cos isc porobic :-D.

Bede zagladac napewno bo bardzo lubie czytac co u Was :tak:

Gratuluje udanych wizyt!
Ja swoja mam w najblizszym czasie, mysle tygodniu, czekam na wiesci od kolezanki bo razem mialysmy jechac- juz nie moge sie doczekac choc stresuje sie nieco bardziej bo to pierwsza wizyta u nowego lekarza.

Ruchow dzidzi jeszcze nie czuje, czekam cierpliwie ;-)

Dobra, uciekam sniadanie zrobic dla siebie i meza.

Zdrowka dla Was i dzieciaczkow.

kruczek- byłam wczoraj tak zajęta sobą, ze nie zauważyłam, no to super, gratki wielkie, ale wam zazdroszcz:laugh2:

cytrusik- wow, to ja chcę taką żonę jak ty, cena nie gra roli:-):-):-D

eevcia- cieszę się ze u ciebie lepiej, trzymam kciuki żeby tak było dalej, a co to za pasja, co cię tak od nas odciąga?

eevcia no to pięknie!! super, naprawdę, niech nie mija :-)

hahah dobre jesteście z tym ladies, ja tak czytam post myszki to 2 razy czytałam co do ladys to ja tez dawno nie ogladalam.... ale wczoraj na HBO lecial KAC VEGAS W BANKOKU i niezły brecht jak się skapłam o co cho :rofl2:

cytrusik- wow, to ja chcę taką żonę jak ty, cena nie gra roli:-):-):-D

ech widzisz, dla mnie to normalne że się myśli o drugiej osobie, stara się jej robić drobne przyjemności i w ogóle... jak Ci na kimś zależy to chyba naturalne.. ale jak jednostronne to strasznie dupiate więc od wczoraj jestem żoną poprawną czyli ogarniam dom, robię posiłki jak jego nie ma, zajmuję się Małym. a tak niech sobie sam radzi, może doceni cokolwiek.
bo już wczoraj jak się rozbeczałam siostrze to stwierdziłam, że czuję się czasem jak maszynka do urodzenia dzieci i tyle.

ciekawe ile wytrzymam :-D

Ostatnia edycja:
cytrusik- nie obraź się, ja nie mam na myśli niczego złego, chociaz mój mąż nie ma tak dobrze jak twój :zawstydzona/y: i uważam, że czasem możesz wymagać żeby to on tobie zrobił obiad, albo przygotował ubranie, nie chcę cię buntować, każdy żyje tak jak lubi, ale widzę że tobie czegoś brakuje, chociażby tego, żeby mąż zauważył jak bardzo się starasz

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się niedzielnie
dzień zapowiada się pięknie, chyba pojedziemy nad staw, gdzie mozna samemu zlowić rybkę na patyka i oddać do restauracji w celu zgrillowania.

eevciaa
super, że się z mężem ułożyło:tak: oby tak dalej!

cytrusik to życzę wytrwałości w tej poprawności, oby szybko przyniosła zamierzone efekty:-D
ja to na co dzień jestem żoną co najwyzej poprawną:-D
bonusy rozdaję na tyle rzadko, żeby M doceniał ich wartość, ale dla siebie domagam się częściej... to żeby znał moją wartość:-D

Do góry