reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Cytrusik zajmuje się nim tylko raz w tygodniu kiedy siostra pracuje na świetlicy a od przyszłego miesiąca prawdopodobnie co drugi piątek bo jakoś sobie jej mąż tak poustawiał grafik że odpadły mi już wtorki a teraz będzie się nim zajmował w piątki kiedy nie będzie miał uczelni. Im łatwiej a ja sobie przypominam jak to jest zajmować się takim maleństwem.

Fakt faktem moje dzieci chrzestne mają dobrze i jak jest jakaś pomoc potrzebna to chętnie pomagam jak mam czas i możliwości.

Ostatnia edycja:
reklama
ankzoc, powiem Ci i ogólnie Wam, że na ból głowy najllepszy sex, dwa dni mnie głowa bolała...przedwczoraj rano i wieczorem męża zmolestowałam i przestało...normalnie jak ręką odjął, dziś też coś zaczyna pobolewać, chyba muszę się odciśnieniować wieczorkiem :-p:-D

u mnie to nie dziala :-p

orchid, uwielbiam zapiekanki na Kazimierzu, uwielbiam!!

królewnazmarcepana ja na USG 3D albo 4D idę do dr.Mariusza Bałajewicza na ul.Retoryka 9/2 mnie powiedział za takie USG 150zł,ale to może dlatego że ja chodzę do Niego na USG do LUX MED,tyle że ja chcę iść na to połówkowe,bo na to w 11-13 tyg po pierwsze już za późno,a po drugie i tak zmierzy tylko przyzierność karkowa,czyli to samo co na zwykłym USG.

Jeśli chodzi o rodzeństwo to ja też mam sporo,mam rodzonego brata 2,5 roku starszego i siostrę 10 lat młodszą.A dodatkowo mam jeszcze przyrodnie rodzeństwo 2 braci i siostrę.Ale z przyrodnim rodzeństwem mam sporadyczny kontakt.Ja nigdy nie chciałam być jedynakiem,i nie chciałam żeby moje dziecko było.Dlatego też będzie mała różnica wieku:-)

Mężul dzwonił,idę obiadek nastawić,bo już jedzie.Miłego popołudnia

dotka, dobre rady masz na ten bol glowy :-D
aaaa, i chwale sie, pierozki sie udaly :-) sa pyszne, wyszlo mi kolo 40 :-) sie narobilam, i wszystko sama :tak: ale wazne ze pierwszy raz i sie udalo ;-) zobaczymy jak Misiek przyjdzie z pracy czy mu beda smakowac :-)

Felidae, ale ja nie puchnę w brzunszku, nie wzdyma mnie, ja zwyczajnie tyje ;-) dlatego napisałam w cudzysłowiu, że puchnę, taki mój urok, z Ami też przytyłam a dzień po porodzie byłam chuda jak patyk, jakby wszystko ze mnie zeszła wraz z urodzeniem Ami :tak:

myszka, dla mnie nigdy nie istaniało coś takiego jak wymówka, bo boli głowa, szczególnie, że właśnie jak boli lekarze zalecają sex, bo krew szybciej zaczyna krążyć i organizm się dotlenia :tak:...super, że pierożki się udały :-)

Ostatnia edycja:
a ja po obiedzie musiałam pojechać do sklepu po coś słodkiego, dodatkowo kupiłam puszkę brzoskwiń, w pierwszej ciąży truskawki, w tej brzoskwinie i jabłka :baffled:

reklama
Witam się,
dotkas wszystkiego naj z okazji wczorajszej rocznicy:-) Ja też cała puchłam, ciekawe jak teraz. Po porodzie sporo zeszło, ale nie udało mi się wrócić do wagi sprzed ciąży.
myszka pychotka, z chęcią bym zjadła.
Co do rodzeństwa to ja mam tylko brata 1,5 roku starszego. Dzieciństwo mile wspominam. Kilka lat temu wyjechał za granicę, rzadko się widujemy. Bardzo żałuję, że nie mam więcej rodzeństwa. A odnośnie różnicy, to zgadzam się, że rodzice mają na to ogromny wpływ. Widzę to u mojego męża, ma siostrę 4 lata straszą, kontakt nazwałabym poprawny, jak znajomi. Jego siostra chciała mieć dzieci z małą różnicą, ma parkę w odstępie 2 letnim. Mówiła, że to przez to że z bratem była duża różnica. Moim zdaniem to nie chodzi o samą różnicę.

Do góry