Pchla_Szachrajka
Fanka BB :)
KOchane a u mnie dzisiaj piekne sloneczko, zycze wszystkim udanego dnia!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem kobieta powinna mieć prawo do podejmowania takiej czy innej decyzji..l.nie wiem dla czego każdy uważa, że przyznanie prawa = obowiązek... Przecież te kobiety, które chcą dokonać aborcji dokonują jej...a potem mamy do czynienia z tragediami takimi jak z małą Madzią...wiem nie adekwatne do tematu, ale jak pomyślę ile to dziecię przecierpiało...to nie wiem co było by gorsze:/ Co do wad genetycznych...Skoro państwo nie pomaga w rehabilitacji takich dzieci to po co zmuszać kobietę do rodzenia takiego dziecka ?
A ciekawi mnie wasza opinia w spr burzliwego tematu a chodzi mianowicie a aborcje a dokładnie mówiąc o ten tzw kontrowersyjny pkt gdy u płodu stwierdzi się ciężki i nieodwracalne wady...
właśnie jak to jest z tym okulistą pod koniec ciąży? Ella Ty masz doświadczenie w tej kwestii z tego co pisałaś. Może jeszcze któraś miała robione badania okulistyczne pod kątem porodu?