reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Tsiora, dobrze, że badanie ok :-)

Pchla, mi też się dziś śniło Maleństwo, ale takie tygodniowe, Maleństwo leżało w wózeczku i się powoli krzywiło i budziło, a ja się zestresowałam, że będę musiała zaraz je nakarmić :dry::-D

moncia, to widzę, że odkąd ja zdawałam dużo się zmieniło...ja po trzecim praktycznym oblanym musiałam znów teorię zdawać...na prawko zdałam za 4 razem, a że po Warszawie nie wiele jeździłam to tak naprawdę zaczęłam jeździć dopiero jak się przeprowadziliśmy, bo tak to tylko kierowca poimprezowy, ewentualnie jak w ciąży byłam i jak karmiłam, a teraz po trasce i po mieście śmigam, więc no stres, tylko do dzieła :tak:

Ewa, ja też się zastanawiam, czy czegoś od Mamy nie wezmę, ale z drugiej strony na zimę wolałabym jaką ciepłą kurtkę dłuższą, chyba jednak coś na allegro, albo ebay poszukam

reklama
Tasiora - chetnie sie umowie :) Zastanawiam sie tylko, czy do Lodzi przywieje mnie przed porodm czy po, na ten dzien tego nie wiem, ale mam nadzieje, ze w nowym roku sytuacja sie wyjasni.
Ciekawe czy z naszego watku jest jeszcze ktos z Lodzi. A w jakiej dzielnicy mieszkasz? Ja mieszkam na Gornej - okolica Matki Polki.

Tasiora - chetnie sie umowie :) Zastanawiam sie tylko, czy do Lodzi przywieje mnie przed porodm czy po, na ten dzien tego nie wiem, ale mam nadzieje, ze w nowym roku sytuacja sie wyjasni.
Ciekawe czy z naszego watku jest jeszcze ktos z Lodzi. A w jakiej dzielnicy mieszkasz? Ja mieszkam na Gornej - okolica Matki Polki.

Ewcia, ja mieszkam na Sikawie, więc cały świat od Ciebie :)) A gdzie chcesz rodzić ?? W Wawie czy Łodzi ??

Tasiora, jeszcze tego nie wiem, zobacze gdzie bede. Pewnie w ostatniej chwili sie zdecyduje.
Amelke rodzilam w Rydygiera i jak w Lodzi to chyba tam, a jak w Warszawie to oczywiscie w Zofii, he he, jak wygram los na loterii i uda sie tam dostac :) Zreszta mniejsza o to, gdzie bym nie urodzila i tak wiem, jakie atrakcje czekaja mnie przy porodzie naturalnym :)

Ewa, ja też się zastanawiam, czy czegoś od Mamy nie wezmę, ale z drugiej strony na zimę wolałabym jaką ciepłą kurtkę dłuższą, chyba jednak coś na allegro, albo ebay poszukam

Dotkass, an Allegro jest sporo płaszczyków i można spokojnie coś wyhaczyć, tylko że ja się boję ryzykowac z kurtką bez przymiarki :confused: Co innego spodnie :) W tamtym tygodniu wylicytowałam dżinsy ciążowe H&M za 30zł z przesyłką i jestem mega zadowolona, bo okazały się w idealnym stanie, normalnie jak nóweczki :tak:

Ewa nie wiem czy się nic nie zmieniło, ale Ty wiesz, że w św. Zofii nie uznają CC nawet jak coś się dzieje nie tak? kleszcze, albo próżniowo wyciągają (jak rodziłam Amelcię tak było), wybrałam Madalińskiego byłam mega zadowolona, Notka chyba też tam rodziła,moja siostra rodziła na Lindleya całą trójkę, też była zadowolona :tak:

Dotkass, an Allegro jest sporo płaszczyków i można spokojnie coś wyhaczyć, tylko że ja się boję ryzykowac z kurtką bez przymiarki :confused: Co innego spodnie :) W tamtym tygodniu wylicytowałam dżinsy ciążowe H&M za 30zł z przesyłką i jestem mega zadowolona, bo okazały się w idealnym stanie, normalnie jak nóweczki :tak:
no ja też spodnie wylicytowałam za 22 zł z przesyłką :szok: dorothy perkins, a jeśli chodzi o kurtkę też się boję, że nawet jak w brzuchu będzie ok to, że rą podnieść nie będę mogła, bo będzie za ciasno

Tasiora, jeszcze tego nie wiem, zobacze gdzie bede. Pewnie w ostatniej chwili sie zdecyduje.
Amelke rodzilam w Rydygiera i jak w Lodzi to chyba tam, a jak w Warszawie to oczywiscie w Zofii, he he, jak wygram los na loterii i uda sie tam dostac :) Zreszta mniejsza o to, gdzie bym nie urodzila i tak wiem, jakie atrakcje czekaja mnie przy porodzie naturalnym :)

Ano, ciekawie będzie na bank, oby tylko się nie przeciągało :-D Ja rodziłam w Madurowiczu i teraz też tam będę. Zwłaszcza, że ginka prowadząca jest z tego szpitała ;-)Ciekawa jestem tylko czy znowu naturalnie, bo od jakiegos czasu mam problemy z wysokim ciśnieniem rozkurczowym i nie wiem czy to nie będzie wskazanie do cc...

reklama
Do góry