reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ankzoc, oj tak, buzia się Jej nie zamyka, czasem nawet przez sen dyskusje przeprowadza :-D

zonqa, słoneczko już idzie w Twoim kierunku, u mnie też jakieś pół godziny temu było szaro, a teraz już się rozjaśnia, więc i do Ciebie niebawem powinno dojść :tak:, co prawda słoneczko wygląda zza chmurki, ale jest już jaśniej :tak:

reklama
Cześć Kobietki :-)
Kilka dni się nie odzywałam bo i samopoczucie marne a i nastrój do d... :baffled: W poniedziałek trzeci oblany egzamin na prawko( ja chyba beztalencie jestem w tym temacie) W każdym razie chociaż mało piszę podczytuję was regularnie i zawsze mi to poprawia humor...:-) Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko w ten koszmarnie zimny dzień brrr :-)

moncia, nie poddawaj się i zapisuj się na kolejny, po trzech praktycznych to chyba znów teoria, tak? czy coś się zmieniło? i tylko trzy razy znam osoby, które dopiero za 14 razem zdały, a praktycznie od dziecka za kierownicą wychowani a jeżdżą rewelacyjnie :sorry2:

Hej dziewczyny,

A ja mialam sen dzisiaj - ze urodzilam czworaczki i karmilam piersia :) he he, juz to widze ja i czworaczki, ale pamietam ze byly piekne. A w zeszlym tygodniu snilo mi sie ze bylam na polowkowym i lekarz potwierdzil dziewczynke - no ale z tym to jeszcze troche poczekam bo ide za 4 tygodnie dopiero :)

Moncia 110
- ja zdawalam jak mialam 17 lat - czyli 10 lat temu:szok: i zdalam za 6 razem, a teraz jezdze jak diabel!!!
Powodzenia i cierpliwosci :)

Dotkass , Dzięki śliczne i oczywiście nie odpuszczę, chociaż muszę przyznać że sporo nerwów mnie to kosztuje... :baffled:
Teorię zdaje się ponownie, kiedy od pierwszego egzaminu upłynie sześc miesięcy, natomiast po trzecim oblany egzaminie trzeba obowiązkowo dokupić pięć godzin jazdy, i dopiero po wyjeżdżeniu ich można zapisać się na kolejny egzamin.
Ewciu, dziekuje bardzo :-)

Hej,
nie odzywałam się kilka dni, bo jakoś nie jesienna chandra mnie dopadła :( Nawet nie staram się nadrobić zaległości w czytaniu, bo lecicie ładnie z koksem i pewnie zajęłoby mi to wieeele czasu :))
W Łodzi szaro, buro i ponuro :baffled: Ja ciągle walczę z przeziebieniem. Niby było już ok, a wczoraj trochę pobiegaąłm po mieście i znowu katar i ból gardła bleee
Jedynie dobry news to taki, że wczoraj miałam genetyczne i wszystko z dzieciaczkiem jest w porząsiu :) Kurde, tak się stresowałam tym badaniem, że pół nocy nie spałam i w ogóle miałam czarne myśli. Albo już nie pamiętam ale wydaje mi się, ze z Alą tak nie schizowałam :zawstydzona/y:
I w ogóle brzuszor mi strasznei wywaliło. Nie dopinam się w płaszczyku, więc muszę wychaczyć jakąś katanę na jesień i zimę. Kurde, szkoda mi kasy na nową, a na allegro trochę strach, ze nie wbiję się w rozmiar. Znowu na maraton po lompkach nie dam rady z gilami pod nosem. Ech ale dzisiaj smęcę :wściekła/y:

Tasiora - fajnie wiedziec, ze oprocz mnie ktos z Lodzi jest. ja jestem jedna noga w Lodzi, jedna w Warszawie, ale za rok raczej wracam do Lodzi. A jesli chodzi o pogode - w wawie od paru dni tak pizdzi ze wyciagnelam ciepla katane i ledwo sie dopinam, ale nie bede wydawac kasy na ciazowe kurtki - wezme cos pozycze od mamy :)

moncia, ja zdałam za 5 razem :zawstydzona/y: Także wiem ile stresu wiąże się z kolejnym podejściem :baffled: jak wkoncu zdałąm to nawet miałam zapał żeby jeździć, ale zanim się rozkręciłam to zaszłam w ciążę z Alą i obleciał mnie strach. No i tak do tej pory..... Moje dzikie wojaże autem to tylko do hipermarketu .... jakiś kilometr od domu ;-) r

Hej Dziewczyny,

U mnie tez zimno, szaro i buro:( Az sie nie chce wychodzic...brrr

Za to jaki piekny mialam sen...Snilo sie, ze juz Malenstwo bylo na swiecie i bylismy w parku na specerze, polozylismy sie na trawie i padaly na nas promyczki slonca i listki i tak sobie lezelismy....czulam sie taka spokojna w tym snie..

to bardzo dziwne bo moja ciaza byla nieplanowana i nigdy nie czulam zadnych instynktow macierzynskich, a teraz...chyba wszystko sie zmienia...to naprawde niesamowite:)

Calusy dla wszystkich, milego dnia;-)

reklama
Tasiora - fajnie wiedziec, ze oprocz mnie ktos z Lodzi jest. ja jestem jedna noga w Lodzi, jedna w Warszawie, ale za rok raczej wracam do Lodzi. A jesli chodzi o pogode - w wawie od paru dni tak pizdzi ze wyciagnelam ciepla katane i ledwo sie dopinam, ale nie bede wydawac kasy na ciazowe kurtki - wezme cos pozycze od mamy :)

Ewcia, to może jak już "szczęśliwie do dom powrócisz" to umówimy się na spacer z bejbikami :)
Fajnie, że masz mamcie przy kości, moja w chwili obecnej jest szczuplejsza ode mnie, więc lipa na całości :confused:

Do góry