reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Notka fajnie że szefowa pozytywnie przyjęła wiadomość.

Karenka trzymaj się!! Ja będę jutro trzymać kciuki :)

I tak sobie jeszcze myślę o tym wątku zamkniętym, że szkoda by było żeby otwarty umarł i też nie podoba mi się myśl o jakiejś 'selekcji' i ewentualnych konfliktach jakie mogą z tego wyjść. Wydaje mi się że mamy całkiem sympatyczną tu grupę i szkoda by było o zepsuć :)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny trzymam kciuki &&&za jutrzejsze badania

mnie bolała głowa w zeszłym tyg w czwartek jak byłam na prenatalnych i to tak bardzo że myślałam, że padnę i zapytałam lekarza, który robił USG a on kategorycznie żaden przeciwbólowy... najpierw trzeba sprawdzić ciśnienie bo może być za wysokie albo za niskie i wtedy p/bólowe nie pomoże... i co się okazało miałam 110/70 za niskie i wystarczyła kawka i ból powoli ustąpił:rofl2:

Hej dziewczyny!
Ja co prawda dziś byłam w domu ale znowu nudności dopadły więc leżałam sobie tak z psiakiem i nic nie robiłam :zawstydzona/y:
Paulina Ja też jeszcze studiuję więc rozumiem Twoje zmęczenie zajęciami i brak czasu na odpisywanie. A zapytam o stypendium - to w związku z sytuacją finansową czy nadchodzącym maluszkiem? Bo słyszałam, że jak się ma dziecko to można się o takie starać. ;-)
Dotkas Ja studiuję wieczorowo, tzn mam zajęcia w tygodniu w dzień ( często do 20 ) ale muszę płacić. ;-) A chlebka mniam mniam zazdroszczę Ci.. zjadłabym taki świeżutki z chrupiącą skórką..
ankzoc Nie byłam tam nigdy ale słyszałam. ;-) Ja to bardziej na wschód jeżdżę a dokładniej to nad j.Nidzkie ale i na Śniardwach "bywam" :-p
tiramisu Gratuluję wizyty :-)
pchla Moje gratulacje i powodzenia na nowej drodze życia!!

Za wszystkie jutrzejsze wizyty trzymam mocno &&&&&&&

A co do wątku zamkniętego to ja bym była za takim zdjęciowym, fajnie byłoby Was zobaczyć ;-)

Karenka, mi się chlebek sam robi, mamy masyznę Molinexa, który robi chceb, pitte, ciasto do pizzy, co chcesz, anwet dżemy i konfitury, trzeba tylko wsypać to co w przepisie ;-)

aaaa, myślałaś już jak to będzie jak urodzisz? dziekankę bierzesz? czy ktoś będzie się zajmował Maluszkiem jak będziesz na uczelni?

Dotkas Będziemy mieszkać z rodzicami M, jego mama nie pracuje więc może nam pomóc. Ja mam przeważnie zajęcia na 13-15 a on wtedy kończy więc przez tą godzinkę różnicy jego mama może się zająć dzidzią. Sesję letnią pewnie zdawać będę we wrześniu ( chociaż jakiś łatwiejszy egzamin zdam może w czerwcu jak się uda ). Oczywiście to tylko plan więc wszystko się może pozmieniać ;-) Chciałabym siedzieć cały czas z Maleństwem no ale niestety bez tych studiów to później z pracą może być ciężko..ewentualnie przeniosę się na 3 rok na zaoczne ;-)

Alez ciezko was nadrobic, jeszcze troszke mi to zajmie:)))

Dziekuje wszystkim za zyczenia, tak naprawde to nie najlepszy pomysl brac slub w ciazy...Tak plakalam ze szkoda slow, nie moglam opanowac lez...Strasznie sie wzruszam a w ciazy to juz w ogole(ostatnio reklama pasty do zebow mnie poruszyla i poleciala mi lzy, bo tacy wszyscy byli szczesliwi no i te zabki takie ladne i zdrowe:baffled:)

A moze watek zamkniety tylko dla dziewczyn, ktore beda publikowac swoje zdjecia?Ja mysle ze to sprawiedliwe-nie liczba postow ale fakt pokazania sie itp. Nie wiem co myslicie..

Ja po raz kolejny przechodze przeziebienie...zycie uratowala mi tym razem masc majerankowa.

dziewczyny-mam pytanie: mi lekarz zalecil branie kwasu foliowego przez cala ciaze oprocz witamin....I sama teraz nie wiem...Przeczytalam ze w ostatniej fazie ciazy kwas moze miec wplyw na uklad oddechowy i dzieci czesciej zapadaja na astme...sama nie wiem co robic:( Lekarz jest dobry ale nie wiem co z tym kwasem :( Pomozcie...

reklama
aaaa, a no to dobrze, że będziecie mieli pomoc, bo tak to ciężko by Ci było ze studiami, ale w tym przypadku dacie radę :tak: a co do skończenia studiów i pracy...kochanie jedno z drugim w naszym kraju niestety w parze nie idzie, ale fakt lepiej je mieć niż nie :tak:

Pchła, w tym tygodniu utworzę sondę i wtedy każda zagłosuje, będziemy wiedziały co i jak zrobić głosem większości i już :tak:

Do góry