reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witam! Udało mi się nadrobić te tysiąc stron :-p Ja od rana do wieczora na uczelni byłam i jestem śpiąca okrutnie! Na dodatek babsztyl jeden paskudny na wiadomość, że jestem w ciąży no i, że mogę się nie zjawić czasami powiedziała, że to nie dobrze a nawet bardzo nie dobrze i chyba delikatnie chciała mi zasugerować, że nawet we wrzesniu ( to roczny przedmiot) nie ma szansy żebym to zaliczyła :wściekła/y: Ale tylko ona jedna się okazała nie wyrozumiała na całe szczęście!

Shy Nie przejmuj się, że mąż nie chce być przy porodzie. Mój paskudny M na razie też mówi, że nie wejdzie bla bla ale podejrzewam, że jak przyjdzie co do czego to tam wlezie i będzie bardziej przejęty niż ja ( chyba, że zemdleje) :-p Rozumiem, że Cię to wkurza bo mi też smutno na myśl, że miałabym tam być sama albo z kimś innym niż tatuś dzidzi!
królewna Będę w tym samym wieku co Ty rodząc i jak mi jakieś głupie baby zaczną gadać, że jestem za młoda ( a nie wyglądam na swój wiek :-p ) to chyba je zabiję! Kiedy coś mnie boli to zamieniam się w potwora!!
Oliwka Nie przejmuj się, przytulam :-(

Tak piszecie o zachciankach...hmm ja chyba nie mam jakiś konkretnych. Umiem tylko powiedzieć czego nie zjem teraz za żadne skarby a przed ciążą mogłabym jeść kilogramami: ogórki kiszone, pasztet i kabanosy te cienkie! A smak mam na słodkie więc liczę na dziewuchę! ;-)

Dobrej nocy wszystkim! Ja niestety muszę jeszcze wyjść z kudłatym potworem :-(

reklama
u mnie moj Misiek byl przy porodzie z Wiki, nie wyobrazam sobie inaczej.... ze niby co? facet moze zrobic po mesku, ale juz do porodu jak "baba" zostawia swoja kobiete sama? chyba joke :szok: umie zrobic to niech przyjmie na klate jak prawdziwy facet i II czesc (weszlo to i musi wyjsc skoro byl przy jednym to i przy II tez powinien byc), wg mnie jak zobaczy co przechodzi jego zona / dziewczyna, bedzie w tym uczestniczyl - nawet samym byciem przy niej to zrozumie po czesci co i ile jej zawdziecza :-):tak::-D
no ale kazda ma inne zdanie ;-)

Dziewczyny czy któras z was badz wasze drugie połówki maja telefon Samsunga monte? chodzi mi o wi-fi bo maz ma załozylismy wi-fi w domu i nie ma odbioru w jego telefonie nie chce sie łaczyc juz fora wszystko czytalismy i nic...moze z was ktos ma cud porade :)

Dziewczyny czy któras z was badz wasze drugie połówki maja telefon Samsunga monte? chodzi mi o wi-fi bo maz ma załozylismy wi-fi w domu i nie ma odbioru w jego telefonie nie chce sie łaczyc juz fora wszystko czytalismy i nic...moze z was ktos ma cud porade :)
ale widzi i nie chce sie polaczyc czy wogole nie widzi sieci w domu?

Ostatnia edycja:
myszka Nie ukrywam, że Cię popieram w kwestii porodu ale wiadomo jak z facetami :-p Jak sie uprze to gorzej niż baba.. a raczej za kudły go tam nie zaciągnę chyba, że jakieś nadludzkie siły się we mnie obudzą :-p
aisak Jak ja miałam blackberry to też widział wi-fi, łączył a później i tak zżerało internet normalny więc może to podobny problem. Ale znawcą elektroniki nie jestem więc najlepiej do salonu iść :-(

Witajcie kochane :-) ja już od 6 na nogach, ubrałam Majeczkę i mąż po drodze do pracy zawiózł ją do przedszkola a ja wskoczyłam do łóżka z laptopem i będę was nadrabiać gadułki... ale najpierw zjem śniadanko

ja to od 5 na nogach, ale.... tak w skrocie bo czekam na miśka (wraca z pracy po mnie) i zawozi mnie do pracy.... mi wystarczy z rana emocji.... samochod mi sie zapalil :-/ masakra stres placz nerwy.... !@#$%^ wsciekla jestem bo facet wcisnal nam zlom (auto kupilismy niedawno) a wiedzial ze to samochod dla mnie i dla dziecka !!!! kur** jak mozna byc takim bezmozgim!!!!

reklama
Do góry