reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ewafoto- sprawdziłam, zadzwoniłam i dziewczyny mają rację w ciąży bez względu na specjalizację lekarza należy ci się kod B, i 100% płatne

królewnazmarcepana- a ja się zastanawiałam co mam zrobić żeby mi panna za 14 lat nie szalała z chłopakami: posmarować i się sklei ;-)

reklama
ewafoto- sprawdziłam, zadzwoniłam i dziewczyny mają rację w ciąży bez względu na specjalizację lekarza należy ci się kod B, i 100% płatne

królewnazmarcepana- a ja się zastanawiałam co mam zrobić żeby mi panna za 14 lat nie szalała z chłopakami: posmarować i się sklei ;-)

haha zmartwie cie ;d mojej sie nic nie skleiło :D:tak::tak:

a my wróciłyśmy z godzinnej wycieczki po lesie, żadnego grzyba dziś nie znalazłam, jak na złość, poprzednio nie wzięłam koszyka i grzyb na grzybie, a dziś...wrrr ;-) ale się dotleniłam, ubrania już prawie suche, a mi się tak strasznie spaaaać chce :oo:

królewnazmarcepana- a ja się zastanawiałam co mam zrobić żeby mi panna za 14 lat nie szalała z chłopakami: posmarować i się sklei ;-)[/QUOTE]

haha,ale mi humor poprawiłaś:-)chyba zaczną intensywnie smarować:-)

Dzieki dziewczyny za optwierdzenie :)
Mam nadzieje, ze katar przejdzie, ale jak nie to nie ryzykuje dalszej infekcji i ide na zwolnienie.
Mimo wszystko nie chce teraz siedziec na L4 bo jeszcze tylko 2 msc pracuje i chcialabym tu troche pobyc, no ale zobaczymy.

Dotkass
- a ja w tym roku wogole grzybow nie znalazlam - jkos nie mam szczescia albo w moich okolicach ich malo:no:

Dotaska, Ankzoc – z tymi kodami to po części w celu ochrony danych osobowych, a po drugie w takim kodzie może być uwzględnionych dużo innych danych (jakie badanie zrobić itd.), zamiast pisać można to zakodować.

reklama
Dotaska, Ankzoc – z tymi kodami to po części w celu ochrony danych osobowych, a po drugie w takim kodzie może być uwzględnionych dużo innych danych (jakie badanie zrobić itd.), zamiast pisać można to zakodować.
to ja wiem, ale myślałam, że w naszymkraju się nigdy tego nie doczekamy, a tu takie miłe zaskoczenie ;-):-D

Do góry