reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Już po wizycie i jakoś tak mi lżej na serduchu, że wszytko w porządku.

Tosi bardzo podobało się zdjęcie z USG, zaraz wzięła jakąś lalkę i zaczęła układać tak jak dzidziuś na zdjęciu wyglądał. Tylko nie jest do końca przekonana, jak to można zrobić zdjęcie czegoś co jest w brzuchu i czy nie robimy jej trochę w konia.

Teraz do spania.

Ostatnia edycja:
reklama
katarinna ubaw z tymi dzieciakami :) moja córcia za to twierdzi ze jak mama ma dzidzie w brzuszku to ona tez, i tata ma i pani w sklepie ma i wogóle wszyscy mają hahaha, no cóż te małe, kochane rozumki, wszystko widzą na swój sposób.

ticker.php

ticker.php

czesc Izunia :-)
fajnie ze nasze grono powieksza sie z dnia na dzien :-)
ja dzis od 4 koczuje i jakos nie moze spac.... moje dziecie obudzilo sie ze strachem i miala problem zeby usnac.... musze znalesc jakis super skuteczny pomysl na to zeby w nocy sie nie bala.... :-( szkoda mi jej jak tak sie meczy.... ale z 2 strony drazni ze niewyspani chodzimy :confused2:

Mysza moze zostawiaj male swiatelko zapalone i popatrz czy gdzies zaslona (lub cos w tym rodzaju) z jej perspektywy nie wyglada dziwnie, mojemu pomogla nowa przytulanka w postaci dosc sporej pandy z ktora sie nie rozstawal ;-) i wlasnie male swiatlo. Do tej pory spi z wlaczona lampka.

witam kochaniutkie:-)
czytanie nadrobię później, bo tyle naprodukowałyście :cool2: ja tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam na badania i na prenatalne, trzymajcie za mnie kciuki bo bardzo się boję... bo już "stara dupa jestem" ;-)

Oliwka 36 trzymam mocno kciuki. koniecznie się odezwij po wizycie :tak:

ja dzisiaj Młodego zostawiłam w domku, coś mi brzydko kaszle. Jak będzie bardzo kiepsko to jutro do lekarza. Ale mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby.

Miłego dnia :happy:

Cześć dziewczęta,u Nas dzisiaj od rana słoneczko świeci,a ja mam jakiś kiepski humorek.Moja mała znowu się budziła w nocy,i już normalnie zła jestem na Nią,bo nie wiem o co jej chodzi.W ogóle zła dzisiaj jestem!

Cieszę się dziewczyny że macie udane wizyty,ja to mogłabym mieć USG robione co dwa tygodnie,i widzieć mojego okruszka,a tu dopiero około 22 tygodnia następne:no:
Idę się ogarnąć bo jeszcze leżymy w łóżeczku:-)

reklama
Do góry