zonqa
Szał, dziki szał...
Majra dzięki, przewertowałam dziś internet i wyczytałam że wiele dzieci ma z tym problem w tym wieku więc trochę mi ulżyło pewnie do wieczora wrócą siły i optymizm do działania i jakiś plan działania ułoże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tiramissu84, nie wiem ile sie czeka na wyniki, ale z tego co czytalam to od 3 do 14 dni.... nie wiem od czego to jest uzaleznione.... a moge wiedziec czemu ten test robisz?
Dziewczyny ale mam nerwa!!Zaraz mnie rozniesie!
Opiekuję się babcią mojego męza,babka ma 85 lat,ale jest zupełnie sprawna,przyszła do Niej koleżanka,i zaczęła grzebać po szafkach,i mówi Zosiu jaki tu bałagan,przyszła do mnie i kazała sprzątać!Ja jej grzecznie mówię że babcia sama sobie sprząta,i nie będę jej po szafkach grzebała,chyba że wyraźnie o to poprosi.To mi powiedziała że zaniedbuje babcie,więc jej grzecznie mówię że ja mam małe dziecko,i sporo obowiązków w domu,a poza tym systematycznie sprzątam u babci,to czego wiem że sama nie zrobi.To mi kazała zatrudnić opiekunkę do dziecka,i poświęcać babci więcej czasu!!No chyba mnie pokręci!Głupi babsztyl!I jeszcze powiedziała że Ona to chyba musi gdzieś zgłosić!następnym razem ją psami poszczuje!!wrrrrr
Przepraszam Was bardzo,ale musiałam się wygadać,i jak tylko mąż zadzwoni to też mu się pożalę!!
Wszystkiem życzę mnóstwo zdrówka