dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
no wiesz co masakra z tymi lekarzami... na prawde ciężko trafić na kogoś dobrego i fajnego, bo myslą chyba ze nie wiadomo kim są, a oni powinni sie zdorwiem naszym zająć a nie w dupie nas miec.
ja musze zaraz po porodzie tabletki brac, bo mam niesprawne mięśnie pęcherza tzn. nie leci mi nicale co chwile musze do łazienki bo mi sie wydaje ze pęcherz pełny a jak raz poszłam z takim pełnym pęcherzem na usg to mi pan powiedział ze w tym pęcherzu nic nie ma.. a ja juz nie mogłam wytrzymac ;/
i teraz tabletki biore 200 zł praiwe kosztują ;/ ale z nimi jest ok
a jeszcze moze byc przyczyna neurologiczna to wszystko po 1 ciąży, ale badanie impulsów kosztuje chyba 1500 zł ;/
a teraz juz wszystko ok czy jeszcze masz problemy ?
Nie no to w takim przypadku nie liczyłabym na szpital bo Cię jeszcze wystawią i będziesz się musiała męczyć, a po porodzie i tak łatwo nie jest :-)
U mnie narazie jest ok. Mi macica uciskała na nerkę i moczowód i stad robił się zastój i dlatego mi wstawili tego pig-taila, ale niestety z nim miałam jeszcze gorzej. Dlatego teraz troche sram po gaciach i modle się, żeby teraz było normalnie. Po 1 ciaży to od początku mówiłam, że rodzić mogę co 5 minut :-)oby tylko ktoś za mnie w ciąży chodził :-)
A to badanie impulsów to tylko prywatnie? nie ma refundacji?