reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Oliwka Trzymam kciuki za wizytę , na pewno jest ok ! ;-) Pochwal się później koniecznie !
Dotkas Ty to w miejscu chyba nie umiesz usiedzieć haha :-p Czuję się przy Tobie jak najgorszy leń bo cały dzień spędziłam leżąc :sorry:
Gisell Dziękuję i cieszę się, że u Ciebie też już lepiej ;-)
Notka Ja to już letnią sesję mogę z dzieckiem na rękach zdawac haha, zobaczymy jak bedzie ale postaram sie byc dzielna :-p

reklama
Czytam was ale nie mam sily odpisac
U mnie najgorzej jak tylko byc moze... dawno temu nawazylam sobie piwa, dzielnie jakos wypilam czasem mi sie nimilo odbilo ale dzis wrocilo mega kacem. Temat nie na forum.. Martwie sie jedynie bo nerwow tyle, mam nadzieje ze maluch da rade :(

Witam się..

Ciężko mi was nadrobić. Podczytywałam was przez telefon, ale już nie wiem kto co pisał.

Wczoraj przejechałam się z małym do lasu rowerem. Tak mnie brzuch bolał - myślałam, że mnie rozerwie. Dzisiaj męża nie ma, a mały chciał biegać i się wygłupiać. Efektem tego znów mnie boli. Szok.

Mamakruszynki - cos o katarze czytałam. Nie wiem czy aktualne. U nas pierwszy był w wieku 7m od razu z trzydniówką. Nasivin można psikać do nosa. Jest kilka 'grup'. Chyba sa takie od 1m do 1 roku, a później od 1 roku do 6 lat. A na gorączkę zawsze podaję Nurofen. Dwóch pediatrów, do których jeździmy zalecało przy gorączce związanej z bólem gardła itp podawać nurofen przez 2 dni, bo działa przeciwzapalnie. U nas zawsze pomaga. Można go chyba podawać max do 3 dni regularnie, a później musi być przerwa. A na zęby u nas żadne krople i maści nie pomagały. Też zawsze nurofen szedł w ruch jak już nie wytrzymywałam nerwowo.

Kobiety napaliłam sie ale to juz na całego a nie tylko zeby miec macierzynski :d zawsze chciałam miec cos swojego :D
wyczaiłam lokal za 900zł miesiecznie troszke duzo wiec jeszcze mysle...
i wymyśliłam "Agecje pocztową" wiem nie ma na tym kokosów ale bede czuła sie jak Pni biurowa hahaah cos z mała nutka w moim dawno zapomnianym zawodzie technika ekonomisty hehe :)

Ale mysle co by tu jeszcze miec dodatkowo prócz usług pocztowych...
papierosy odpdaja
gazety tez...

Ostatnia edycja:
Witam się,
w końcu nadrobiłam. Ja dziś ledwo żyję, mały dał w kość i zasypiam. Znów nie spał w dzień i myślałam, że zrobimy mu kąpiel o 19 i pojdzie lulu. A on padł po 18 i smacznie śpi. Boję się, że wstanie o 20 i do północy będzie latał.
kruczka trzymam kciuki by się wszystko uspokiło. Dobrze że bierzesz duphaston, będzie ok.
pscólka to nieźle z tą torebką ;-) dobrze, że Ci prześlą.
królewna raz miałam takie spodnie, że nogi mi farbowały i nic nie pomogło. Z czasem im przeszło.
aisak trzymam kciuki za męża i kolegę z pracy! Fajnie, że chcesz założyć coś swojego.
smile mnie też czasami brzuch boli przez małego, ostatnio dość często bo mega marudny.
gisell witaj :-)
yoohoosek trzymam za Was kciuki.

Witam się..

Ciężko mi was nadrobić. Podczytywałam was przez telefon, ale już nie wiem kto co pisał.

Wczoraj przejechałam się z małym do lasu rowerem. Tak mnie brzuch bolał - myślałam, że mnie rozerwie. Dzisiaj męża nie ma, a mały chciał biegać i się wygłupiać. Efektem tego znów mnie boli. Szok.

Kochaniutka oszczędzaj się... to jeszcze z obciążeniem:no: pewnie, że musisz z mały spędzać czas i mamy mające takie małe dzieci nie mają łatwo... ale uważaj hmm

yoohoosek zabrzmiało strasznie

aisak trzymam kciuki :-)

ypra następna z małym bąblem hmmm no współczuję może da Ci opocząć

Ostatnia edycja:
yoohoosek trzymaj się. nie wiem o co chodzi, ale nieciekawie to brzmi. Mam nadzieje że jednak się wszystko ułoży i zaświci u Ciebie słoneczko. Jak byś się chciała wygadać czy coś to pisz smiało PW.

Oliwka 36 myśl pozytywnie. Będzie na pewno dobrze. trzymam kciuki, a Ty daj znać jak po wizycie.

aneczka852 dużo zdrówka dla Was!

yoohoosek zawsze wierzylam, ze nie ma sytuacji bez wyjscia i da sie wszystko rozwiazac. mam nadzieje ze to sie u ciebie sprawdzi, trzymam kciuki.ny pomysl!

aisak swietny pomysl! Zawsze lepiej miec wlasny biznes:)

reklama
Dziewczynki dzisiaj zaopatrzyłam się w zestaw katarkowy:-) zakupiłam aspirator do noska,Nasivin dla dzieci,sól morską,maść majerankową i wapno dla dzieci i zrujnowałam się,matko ile to kosztuje!A moje dziecko stwierdziło że absolutnie katarku mieć nie będzie,nic jej się nie pojawiło na szczęście w nosku.:-)To chyba jednak ząbek,ale na razie czekamy.Jak na razie poszła spać,i mam nadzieję że dośpi do rana grzecznie:-).
yoohoosek co byś nie nabroiła,to teraz najważniejszy jest maluszek,którego nosisz pod serduszkiem,postaraj się nie denerwować.
Smile mnie lekarz definitywnie zabronił jeździć na rowerze od samego początku ciąży,i z tego co mi wiadomo to nie wolno,chociaż mnie bardzo brakuje roweru,już ponad rok nie jeździłam.Dbaj o maleństwo.

Do góry