reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ehh no cóż to chyba będe jeszcze kilka razy płukać w pralce te spodnie to moze przestaną w koncu farbowac :p ale to jutro bo dzis nie mam w czym isc do lekarza haha :p pojde z niebieskimi nogami :D:D ale i tak wydaje mi sie ze farbują mniej niz na początku :p

ja juz siedzie z maseczką na włosach :D mam andzieje ze będą mięciutkieeee :D:-D:-D

reklama
Krolowa;) ja tez mam takie spodnie próbowałam octu ,moczenia w mące i nadal mam niebieskie nogui jak je zdejmuje!! Czasami nic nie pomaga ale jak sa fajne to chodź a co tam umyjesz sie!!

Krolowa;) ja tez mam takie spodnie próbowałam octu ,moczenia w mące i nadal mam niebieskie nogui jak je zdejmuje!! Czasami nic nie pomaga ale jak sa fajne to chodź a co tam umyjesz sie!!

hehe no fajne i takie z wyższym stanem na guziki i nawet ten pas jest dość gruby i odstaje to i nawet większy brzuch by sie zmieścił :D musze je jeszcze pomoczyć :D haha :p

królewna chyba pozostało Ci czekać aż same przestaną kolor "puszczać":-)
Paulina tak jak dziewczyny mówią powiedz mu dokładnie co od niego oczekujesz. Facet to maszyna prosta:-p

gisell
nie stresuj się problemowymi ciążami, bo sam siebie dołujesz. Przytulam mocno i zakazuję czytania takich wątków.

Też nie mam weny do pisania jak Zonqa, więc idę sobie książkę poczytać.

Paulina_ - zadużo masz na głowie, a gdzie świadkowie? oni powinni pomagać. Nie wahaj się poprosićo pomoc.
Gisell – ja napodobnej zasadzie chciałam doładować telefon, zamiast wpisać cyfry kodu to jajeszcze pisałam słowo „kod” i za chol… nie chciało zadziałać. :-(Czasem mam takie „zwiechy”,Kiedyś w pracy na wydruku próbnym zamiast „akceptuję" napisałam „akademia” – i niemam pojęcia dlaczego:-)

A minie sie Królewno pralka psuje i moje dzinsy juz wlasnie na 3 programie piore i sie wyprac nie mogą bo sie programator wywala w polowie programu :/ grrr..jak mi przyjdzie konczyc cała pralkę prania ręcnzie to umre :/ Na farbujace dzinsy nie poradze- piorę po prostu z ciemnymi rzeczami na lewej stronie i tyle...

Cześć dziewczyny medluje że jestem. Podczytuje Was regularnie ale z kom i ciężko mi odpisywać.
U nas teraz wszyscy się rozłożyli - młody chory (katar straszny, kaszelek i do dzisiejszej nocy gorączka ale całe szczęście osłuchowo czysty ) ja też czuję się fatalnie mega katar i ból gardła już mam dość, najlepiej mi się leży pod kocykiem z ciepłą herbatką z cytrynką i miodem :)
Widzę że tu epidemia przeziębień więc wszystkim choruskom dużo zdrówka i szybkiego powrotu do doskonałej formy :)
teraz mam nadzieję że będę mogła częściej odpisywać bo Niko bez gorączki pozwala mi coś więcej zrobić :)

aneczka, zdrówka

a ja zrobiłam małe przemeblowanie (nie nosiłam, spokojnie) przesuwałam, przemeblowanie tylko w salonie, a założyłam sobie, że stopniowo muszę zacząć robić coś w całym domu ;-)

zaraz jadę po Amelcię do przedszkola i po męża, do pracy dziś jechał służbowym i muszę Go odebrać :tak::-)

postaram się kliknąć cosik wieczorem :tak:

reklama
Kruczka trzymam kciuki...

Ja idę jutro i tak się boję... chciałabym żeby wszystko było dobrze, zwłaszcza że cały czas coś mnie tam - to zaboli, to takie ukłucie jakby... hmmm

Do góry