reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Ja też się przywitam:-) Dwie kreseczki zobaczyłam we wtorek.Jestem mamą 10 miesięcznego Kubusia i teraz czekam na mój drugi skarb.Termin 1 kwietnia:-D

reklama
Witam Was,

dziś zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki, jestem mamą 4-letniej Amelci, o drugą dzidzię staraliśmy się 5 m-cy i się udało wreszcie- tak nam się zawsze marzyło, żeby była różnica 5-ciu lat :-) ...w niedzielę powtórzę jeszcze test (dzisiejszy 25 mIU- kreska troszkę jaśniejsza od testowej) i pewnie w przyszłym tygodniu będę starała się zapisać do lekarza :-)

termin z OM to 1-2 kwietnia ;-)

Wszystkim przyszłym kwietniowym mamusiom gratuluję :-)

krolewna, dziękuję

życzę Wam miłego dnia, u nas tak gorąco, że właśnie odkryłam basen, żeby woda się trochę nagrzała i zaraz chyba z Amelcią wskoczymy się popluskać :-)

czy któraś z Was już po wizycie?? czy dopiero się wybieracie???

Laski- jestem!!!!!!!!!! :-D:-D:-D Nie wytrzymałam- zrobilam test - II !!!!!!!!!!!! :-) Owszem, 4 dni przed terminem @ więc druga krecha bledziutka, że hej, ale wygląda to pozytywnie :-)

Witam wszystkie nowe kobitki :tak:

Królewna- Mój termin wg OM to ok 9 kwiecień ;)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny! Wszystko wskazuje na to, że do Was dołączam! Dwa testy pokazały słabiutką, bledziutką drugą kreskę ;) Nie mam jeszcze 100% pewności, ale chyba dwa testy innych firm tak by się nie myliły? Jak myślicie? Staraliśmy się z mężem o dzidziusia od 2 miesięcy, więc żyję teraz tylko tym ;) Według kalkulatora termin przypada na 4 kwiecień :) Pozdrawiam

reklama
Ella super !! zaraz wpisuje na liste :) ale mozecie tez same przekopiowac i sie wpisac jak cos :)))

Anka: raczej sie nie myliły, a nie myślałaś zeby zrobić bete?

Do góry