reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

Ja też się przywitam:-) Dwie kreseczki zobaczyłam we wtorek.Jestem mamą 10 miesięcznego Kubusia i teraz czekam na mój drugi skarb.Termin 1 kwietnia:-D

reklama
Witam Was,

dziś zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki, jestem mamą 4-letniej Amelci, o drugą dzidzię staraliśmy się 5 m-cy i się udało wreszcie- tak nam się zawsze marzyło, żeby była różnica 5-ciu lat :-) ...w niedzielę powtórzę jeszcze test (dzisiejszy 25 mIU- kreska troszkę jaśniejsza od testowej) i pewnie w przyszłym tygodniu będę starała się zapisać do lekarza :-)

termin z OM to 1-2 kwietnia ;-)

Wszystkim przyszłym kwietniowym mamusiom gratuluję :-)

krolewna, dziękuję

życzę Wam miłego dnia, u nas tak gorąco, że właśnie odkryłam basen, żeby woda się trochę nagrzała i zaraz chyba z Amelcią wskoczymy się popluskać :-)

czy któraś z Was już po wizycie?? czy dopiero się wybieracie???

Laski- jestem!!!!!!!!!! :-D:-D:-D Nie wytrzymałam- zrobilam test - II !!!!!!!!!!!! :-) Owszem, 4 dni przed terminem @ więc druga krecha bledziutka, że hej, ale wygląda to pozytywnie :-)

Witam wszystkie nowe kobitki :tak:

Królewna- Mój termin wg OM to ok 9 kwiecień ;)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny! Wszystko wskazuje na to, że do Was dołączam! Dwa testy pokazały słabiutką, bledziutką drugą kreskę ;) Nie mam jeszcze 100% pewności, ale chyba dwa testy innych firm tak by się nie myliły? Jak myślicie? Staraliśmy się z mężem o dzidziusia od 2 miesięcy, więc żyję teraz tylko tym ;) Według kalkulatora termin przypada na 4 kwiecień :) Pozdrawiam

reklama
Ella super !! zaraz wpisuje na liste :) ale mozecie tez same przekopiowac i sie wpisac jak cos :)))

Anka: raczej sie nie myliły, a nie myślałaś zeby zrobić bete?

Do góry