reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Ella1 to trzymam kciuki!! Może sie uda:-) kiedy planujesz zrobic test? ja juz dołaczałam do stycznióweczek i niestety ...ciązy brak. Teraz znowu sie nakreciłam i czekam ...czekam....czekam ...

reklama
Noelle- test zrobie w poniedziałek bo wtedy powinno już wyjść. Ja się na marzec nakręciłam i też kicha-tzn wiem że cos było, ale się nie utrzymało. Teraz też "wiem" ale do terminu @ nie chcę się nakręcać. Wystarczy, że w styczniu poroniłam, miesiąc temu nie wyszło...teraz coż- 3mam kciuki za Kropka, ale jak będzie czas pokaże. Za pierwszym razem wyszło do sztycha i mamy Julisię ;-) Może teraz się też uda wreszcie.
Powodzenia i mam nadzieję ro regularnego napisania po teście ;-)

Jeśli możesz to dopisz :-)
Ja testowałam w poniedziałek we wtorek powtórka i są piękne dwie kreski ale co parę chwil chodzę jeszcze i sprawdzam żeby nie znikły przypadkiem.
Dziewczyny ja @ mam na piątek ale kupiłam najbardziej czuły test i wyszło :tak:

Neli- witaj- jaki test kupiłaś? Mnie tez korci strasznie żeby zrobić ale dopiero w pon/wt mam termin @. Nie chce znów rozczarowań dlatego czekam do pon...

krolewnazmarcepana- też jestem krakowianką ;) Ja na razie nie wiem nawet czy jestem w ciąży na pewno, ale Ty możesz zrobić wątek w stylu "Poznajmy się" gdzie można będzie coś więcej o sobie napisać, poznać się i przedstawić na wzajem jak dziewczyny będą dołączać :)

Póki co mnie cyce trochę bolą i brzuch czasem troszeczkę...innych objawów brak.
Powodzenia!

Neli- witaj- jaki test kupiłaś? Mnie tez korci strasznie żeby zrobić ale dopiero w pon/wt mam termin @. Nie chce znów rozczarowań dlatego czekam do pon...

krolewnazmarcepana- też jestem krakowianką ;) Ja na razie nie wiem nawet czy jestem w ciąży na pewno, ale Ty możesz zrobić wątek w stylu "Poznajmy się" gdzie można będzie coś więcej o sobie napisać, poznać się i przedstawić na wzajem jak dziewczyny będą dołączać

Póki co mnie cyce trochę bolą i brzuch czasem troszeczkę...innych objawów brak.
Powodzenia!

dobry pomysl z tym watkiem :) zrobie jutro bo teraz pisze z telefonu
a i na liste dopisze tez jutro :)

a co do czulych testow ja kupilam na allegro, @ mialamna wczoraj a test wyszedl mi w czwartek popoludniu juz pozytywny :)

Patrzę i oczom nie wierzę :szok: kwiecień 2013 :-D
Ogromne gratulacje dziewczyny. Samych radości i zdrowych, cudownych donoszonych maluszków :-)

reklama
Witam:-)
To i ja się dołączam.
Ciąża narazie potwierdzona 4 testami i to wszystkie przed spodziewaną@:-D
Wg kalkulatora termin mam na 6 kwietnia.

Do góry